ma võtaks krasici pingiposiiks küll peenra asemel : p
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas piimamees Vaata postitustEsiteks- NELSEN!
Teiseks- sa oled idioot.
Vaata palju väravaid on Blackburnile löödud, kui mees vigastusega väljas on. Julgen öelda, et seos nende kahe vahel on olemas. Nelsen pole kindlasti mingi reject. Lahkumine oli tingitud mehe soovist, Harry huvist ning Roversi kehvast majanduslikust olukorrast. Raske vigastus on teda piinanud eelmisest kevadest, kuid viimased uudised ütlesid, et tegi treeninguid kaasa ning on varsti valmis taas platsile tulema.
Lihtsalt minu jaoks ei meiki selline asi väga palju senssi . Kui klubil on majanduslikud probleemid, kas poleks mitte mõtekam minema saata meest, kelle eest pakutakse arvestatavat summat + kes ilmselt on suurema palga peal + tahab lahkuda ? Kuivõrd Nelseni puudumine Sinu väitel on toonud kaasa hulka sisselastud väravaid peaks tema näol olema tegemist ju sama tähtsa tegelasega, kui Samba. Miks siis nõustuda temaga lepingut lõpetama, kui ta oli juba tagasi pöördumas ja nii tähtis mängija klubi jaoks. Ja miks oli tema huvitatud lahkumisest, kui ta oleks B'Burnsis saanud korralikult mängida, aga Spursis saab temast kardetavasti viies valik keskkaitsja kohale ?
Tähendab, ma ei ürita Sinu väiteid ümber lükata, ega midagi (sest olen veendunud, et B'Burni tegemistega oled kaugelt paremini kursis kui mina) vaid üritan selgitada oma vale arvamuse tekkimise põhjuseid.
Algselt postitas Katk Vaata postitustSee lõik Krasic'i kohta hakkas silma. Kas Krasic mitte ei peaks olema Lennoni asemel siis ise põhis? Minu silmis teravam ja osavam mees äärele.
Ja Nelsen'it ikka võiks teada. Põkk Samba kõrval olnud juba aastaid.
Kommentaar
-
Nii, nüüd on tehtud siis Nelseni üleminek ka ametlikuks. Spurs on andnud välja siis uue 25 mehelise koosseisu ka :
GK:
1 – Heurelho Gomes
23 – Carlo Cudicini
24 – Brad Friedel
DF:
4 – Younes Kaboul
13 – William Gallas
20 – Michael Dawson
26 – Ledley King
32 – Benoit Assou-Ekotto
33 – Ryan Nelsen
36 – Bongani Khumalo
MF:
3 – Gareth Bale
6 – Tom Huddlestone
7 – Aaron Lennon
8 – Scott Parker
11 – Rafael van der Vaart
14 – Luka Modric
21 – Niko Kranjcar
29 – Jake Livermore
30 – Sandro Cordeiro
38 – David Bentley
FW:
10 – Emmanuel Adebayor
15 – Louis Saha
17 – Giovani Dos Santos
18 – Jermain Defoe
42 – Simon Dawkins
Lisaks kaks U21 klassi meest:
25 – Danny Rose
28 – Kyle Walker
Üllatustest siis: No seda, et Khumalo tagasi kutsuti ma ennist juba mainisin, nagu näha, pidas Harry vajalikuks ta 25 mehelisse koosseisu ka nimetada. Vast ainsaks üllatuseks on ühe teatud automargi nimi siinses nimistus. Too tegelane anti laenule West Hami hooaja lõpuni, aga kuna ta korjas üles vigastuse, mis hoiab teda eemal vähemalt pool aastat, saadeti ta Spursi kokkulappimisele ja laen lõpetati. Siiski on üllatav, et Harry ta 25 mehelisse nimekirja sokutas... Asendus Pienaarile ? Kusjuures sama saatus tabas ka Jenast, kes Villas laenul olles vigastuse üles korjas ja tagasi saadeti. Need kaks meest on nagu bumerangid- saadad teele ja juba natukene aega pärast seda, kui nende eksistents hakkab meenuma, tulevad ringiga ja annavad kolaka vastu kukalt. Võiks nad kusagil avalikule oksionile panna ja kogu selle 600 naela, mis kahe eest kokku saaks, võiks annetada aafrika näljahädalistele ausaltöeldes. Spursi jaoks nendest meestest mänguloomi enam pole.
Dawkinsi näol on tegemist 24 aastase, 1,78 meetri pikkuse ründajaga, kes oli eelmise aastanumbir sees MLSis San Jose-s laenul ja suutis seal lüüa 26 mänguga 6 väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustOkei, tunnistan, et olin liialt ennatlik ja panin pange.
Lihtsalt minu jaoks ei meiki selline asi väga palju senssi . Kui klubil on majanduslikud probleemid, kas poleks mitte mõtekam minema saata meest, kelle eest pakutakse arvestatavat summat + kes ilmselt on suurema palga peal + tahab lahkuda ? Kuivõrd Nelseni puudumine Sinu väitel on toonud kaasa hulka sisselastud väravaid peaks tema näol olema tegemist ju sama tähtsa tegelasega, kui Samba. Miks siis nõustuda temaga lepingut lõpetama, kui ta oli juba tagasi pöördumas ja nii tähtis mängija klubi jaoks. Ja miks oli tema huvitatud lahkumisest, kui ta oleks B'Burnsis saanud korralikult mängida, aga Spursis saab temast kardetavasti viies valik keskkaitsja kohale ?
Tähendab, ma ei ürita Sinu väiteid ümber lükata, ega midagi (sest olen veendunud, et B'Burni tegemistega oled kaugelt paremini kursis kui mina) vaid üritan selgitada oma vale arvamuse tekkimise põhjuseid.
Kommentaar
-
Algselt postitas moya Vaata postitusthuvitav, et ründajatest on nimekirjas Dawkins, aga viimases mängus Wiganiga tuli vahetusest platsile hoopis teine noor ja tundmatu suurus Lancaster (kui õigesti mäletan)."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustPean tunnistama, et tekitas ka endal segadust. Eriti, see U-21 List ehk, et olgugi et alla 21. vanused ei lähe kvoodi alla, ma eeldan et need on ikka vaja üles anda ja numbriga varustada? Ega ma reegleid eriti ei tunne. Lancaster iseenesest on 19, aga ehk läheb kuhugi laenule.
Vincent- mõistan pointi, aga tähenärijana ja naljaga pooleks võiks öelda ju, et Jenas jäi välja
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNoh, see on ju lihtne. FA tahab saada nimekirja kuni 25-st üle 21-aastasest, kellest vähemalt 8 peavad olema kodustatud. Samas on loogiline, et enne väljakule jooksmist peavad U21 ka end üles andma, seega kaks nimekirja, mis kokku moodustavad Premieri squadi.
Kommentaar
-
Minu mäletamist mööda puudutasid piirangud vaid seda 25 mehest koosnevat nimekirja, kus saab muudatusi teha vaid üleminekuakende ajal (v.a. juhul, kui sul on kirjas vähem kui 25 venda ja sa tahad vabaagenti registreerida). U21 nimistut peaks muuta saama igal ajal.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMinu mäletamist mööda puudutasid piirangud vaid seda 25 mehest koosnevat nimekirja, kus saab muudatusi teha vaid üleminekuakende ajal (v.a. juhul, kui sul on kirjas vähem kui 25 venda ja sa tahad vabaagenti registreerida). U21 nimistut peaks muuta saama igal ajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMiks siis klubid mingi u21 staare keset hooaega ei osta vms. Ala City vaatab, et oleks ikka ühte poolkaitset veel vaja ja siis makstakse 50 milli eurooplast Arsenalile Jack Wilshere eest?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustVäljaspool üleminekuakent on veidi raske kedagi osta, ei? Klubisisest liigutamist pidasin silmas antud kontekstis
Kommentaar
-
jätke arry rahule! kui ta arvab, et pingil on parem hoida kahte väga kogenud ja pea püsti uues (top3!) klubis oma võimalust ootavat meest (nelsen, saha) kui nooremapoolseid pea longus ja suu viril mängijaid (pav, bassong), siis ongi see nii ja kes pagana päralt oleme meie, et selles kahelda? tuumikusse need mängijad nagunii ei mahu ja sisuliselt tasuta saadud mehed kah. geniaalne on see mees, kes suudab 30-aastase pavi eest 8 milli klubi hoiupõrsasse (loe: ade fondi) kahmata. suu jäi kinni kui seda kuulsin. punkt.
Kommentaar
-
Kas ei või olla nii, et neid U21 mängijaid, kes on klubi hingekirjas, saab vabalt esindusmeeskonnale appi kutsuda vajaduse korral ? Ehk siis klubisse mehi lisada ei saa aga klubisiseselt võib mehi liigutada.
Wikis kirjutatakse nii :
Players can only be transferred during transfer windows that are set by the Football Association. The two current transfer windows run from the last day of the season to 31 August and from 31 December to 31 January. Player registrations cannot be exchanged outside these windows except under specific licence from the FA, usually on an emergency basis.[109] As of the 2010–11 season, the Premier League introduced new rules mandating that each club must register a maximum 25-man squad of players aged over 21, with the squad list only allowed to be changed in transfer windows or in exceptional circumstances
See ei ütle midagi U21 mängijate piirangute kohta igastahes.
Võtsin lahti Premier League kodulehelt selle hooaja käsiraamatu, sealt reeglid ja mängijate registreerimsie osas on kohe esimesena toodud :
A Player shall not play for a Club in a League Match unless that Club holds his registration with
effect from at least one hour before kick off and for League Matches to be played between
the close of the First Transfer Window and the end of the Season either:
1.1 his name is included on the Squad List; or
1.2 he is an Under 21 Player.
Kopeerin siia igaks juhuks esimese lehekülje mängijatega registreerimisega seotu kohta (edasi läheb spetsiifilisemaks ja seda teemat ei puududata, ükski kümnest "Under 21" vastest ei ole enam seotud meie vaidlusega) :
SECTION L
PLAYERS’ REGISTRATIONS
Requirement for Registration
1. A Player shall not play for a Club in a League Match unless that Club holds his registration with
effect from at least one hour before kick off and for League Matches to be played between
the close of the First Transfer Window and the end of the Season either:
1.1 his name is included on the Squad List; or
1.2 he is an Under 21 Player.
2. A Club shall be deemed to hold the registration of a Player upon receipt of the Secretary’s
certificate in writing to that effect.
3. A Club shall apply to:
3.1 include a Player on its Squad List by submitting to the Secretary the requisite Form.
3.2 remove a Player from its Squad List by submitting to the Secretary the requisite Form.
4. A Player shall be deemed to have been included or removed from a Club’s Squad List on
receipt of the Secretary’s written confirmation.
5. Changes to a Squad List may be made:
5.1 during the period of a Transfer Window; or
5.2 at other times only with the permission of the Board.
6. Each application to register a Player shall be subject to the approval of the Board.
7. In addition to the forms and documents specifically required by these Rules, a Club shall
submit to the Secretary:
7.1 any contract it proposes to enter into which gives the Club or any other party to the
proposed contract any rights relating to the transfer of the registration of a player at a
date in the future from or to the Club or any rights relating to the employment of the
player by the Club; or
7.2 any contract it proposes to enter into, save for a Representation Contract or an Image
Contract, which gives the Club or any other party to the proposed contract the right to
receive payments in respect of a Player.153
RULES: SECTION L –
PLAYERS’ REGISTRATIONS
Any such proposed contract shall be subject to the approval of the Board. In deciding whether
to give such approval the Board shall have regard to (without limitation) Rules V.8 and V.21.
Allikas : http://www.premierleague.com/content...ok-2011-12.pdf
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar