320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tottenham

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ma võtaks krasici pingiposiiks küll peenra asemel : p

Kommentaar

Algselt postitas piimamees Vaata postitust
      Esiteks- NELSEN!
      Teiseks- sa oled idioot.

Vaata palju väravaid on Blackburnile löödud, kui mees vigastusega väljas on. Julgen öelda, et seos nende kahe vahel on olemas. Nelsen pole kindlasti mingi reject. Lahkumine oli tingitud mehe soovist, Harry huvist ning Roversi kehvast majanduslikust olukorrast. Raske vigastus on teda piinanud eelmisest kevadest, kuid viimased uudised ütlesid, et tegi treeninguid kaasa ning on varsti valmis taas platsile tulema.
      Okei, tunnistan, et olin liialt ennatlik ja panin pange.

Lihtsalt minu jaoks ei meiki selline asi väga palju senssi . Kui klubil on majanduslikud probleemid, kas poleks mitte mõtekam minema saata meest, kelle eest pakutakse arvestatavat summat + kes ilmselt on suurema palga peal + tahab lahkuda ? Kuivõrd Nelseni puudumine Sinu väitel on toonud kaasa hulka sisselastud väravaid peaks tema näol olema tegemist ju sama tähtsa tegelasega, kui Samba. Miks siis nõustuda temaga lepingut lõpetama, kui ta oli juba tagasi pöördumas ja nii tähtis mängija klubi jaoks. Ja miks oli tema huvitatud lahkumisest, kui ta oleks B'Burnsis saanud korralikult mängida, aga Spursis saab temast kardetavasti viies valik keskkaitsja kohale ?

Tähendab, ma ei ürita Sinu väiteid ümber lükata, ega midagi (sest olen veendunud, et B'Burni tegemistega oled kaugelt paremini kursis kui mina) vaid üritan selgitada oma vale arvamuse tekkimise põhjuseid.

Algselt postitas Katk Vaata postitust
      See lõik Krasic'i kohta hakkas silma. Kas Krasic mitte ei peaks olema Lennoni asemel siis ise põhis? Minu silmis teravam ja osavam mees äärele.

Ja Nelsen'it ikka võiks teada. Põkk Samba kõrval olnud juba aastaid.
      No arvestades, et ta on vanadaami eest üsna kesiselt aega saanud ja Lennon on viimasel ajal üsna viisakalt esinenud, siis olnuks minu nägemus sellest, et esialgu oleks ta olnud see mees, kes Bale/Lennonit vajaduse korral asendab ja tuleb mängu lõpus vahetusest teravust looma. Ilmselt roteerimist oleks Ärrilt palju loota. Aga kui vaadatates, kui tihti emb kumb äär väljas on ja siia lisada mõned mängud vahetusest, siis ma usun, et ta saaks päris palju mänge ja kui oleks suutnud sellega ennast tõestada, siis täitsa võimalik, et lõpuks oleks Lennoni pingile söönud. Aga see kõik on oleks. Kuigi Krasici näol pole tegemist minu jaoks kõige sümpaatsema mängijaga, oleks ta olnud siiski vajalik täiendus.

Kommentaar

Nii, nüüd on tehtud siis Nelseni üleminek ka ametlikuks. Spurs on andnud välja siis uue 25 mehelise koosseisu ka :

GK:
        1 – Heurelho Gomes
        23 – Carlo Cudicini
        24 – Brad Friedel

DF:
        4 – Younes Kaboul
        13 – William Gallas
        20 – Michael Dawson
        26 – Ledley King
        32 – Benoit Assou-Ekotto
        33 – Ryan Nelsen
        36 – Bongani Khumalo

MF:
        3 – Gareth Bale
        6 – Tom Huddlestone
        7 – Aaron Lennon
        8 – Scott Parker
        11 – Rafael van der Vaart
        14 – Luka Modric
        21 – Niko Kranjcar
        29 – Jake Livermore
        30 – Sandro Cordeiro
        38 – David Bentley

FW:
        10 – Emmanuel Adebayor
        15 – Louis Saha
        17 – Giovani Dos Santos
        18 – Jermain Defoe
        42 – Simon Dawkins

Lisaks kaks U21 klassi meest:

25 – Danny Rose
        28 – Kyle Walker

Üllatustest siis: No seda, et Khumalo tagasi kutsuti ma ennist juba mainisin, nagu näha, pidas Harry vajalikuks ta 25 mehelisse koosseisu ka nimetada. Vast ainsaks üllatuseks on ühe teatud automargi nimi siinses nimistus. Too tegelane anti laenule West Hami hooaja lõpuni, aga kuna ta korjas üles vigastuse, mis hoiab teda eemal vähemalt pool aastat, saadeti ta Spursi kokkulappimisele ja laen lõpetati. Siiski on üllatav, et Harry ta 25 mehelisse nimekirja sokutas... Asendus Pienaarile ? Kusjuures sama saatus tabas ka Jenast, kes Villas laenul olles vigastuse üles korjas ja tagasi saadeti. Need kaks meest on nagu bumerangid- saadad teele ja juba natukene aega pärast seda, kui nende eksistents hakkab meenuma, tulevad ringiga ja annavad kolaka vastu kukalt. Võiks nad kusagil avalikule oksionile panna ja kogu selle 600 naela, mis kahe eest kokku saaks, võiks annetada aafrika näljahädalistele ausaltöeldes. Spursi jaoks nendest meestest mänguloomi enam pole.
        Dawkinsi näol on tegemist 24 aastase, 1,78 meetri pikkuse ründajaga, kes oli eelmise aastanumbir sees MLSis San Jose-s laenul ja suutis seal lüüa 26 mänguga 6 väravat.

Kommentaar

nagu näha, siis ainult 25 matsi ongi, seega mida seal sokutada? välja ju keegi pingopongo ja vaese mehe rollsroyce'i pärast ei jäänud, nime võib ikka kirja panna, mine tea, millal äkki terveks saab ja vaja läheb.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

huvitav, et ründajatest on nimekirjas Dawkins, aga viimases mängus Wiganiga tuli vahetusest platsile hoopis teine noor ja tundmatu suurus Lancaster (kui õigesti mäletan).

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
              Okei, tunnistan, et olin liialt ennatlik ja panin pange.

Lihtsalt minu jaoks ei meiki selline asi väga palju senssi . Kui klubil on majanduslikud probleemid, kas poleks mitte mõtekam minema saata meest, kelle eest pakutakse arvestatavat summat + kes ilmselt on suurema palga peal + tahab lahkuda ? Kuivõrd Nelseni puudumine Sinu väitel on toonud kaasa hulka sisselastud väravaid peaks tema näol olema tegemist ju sama tähtsa tegelasega, kui Samba. Miks siis nõustuda temaga lepingut lõpetama, kui ta oli juba tagasi pöördumas ja nii tähtis mängija klubi jaoks. Ja miks oli tema huvitatud lahkumisest, kui ta oleks B'Burnsis saanud korralikult mängida, aga Spursis saab temast kardetavasti viies valik keskkaitsja kohale ?

Tähendab, ma ei ürita Sinu väiteid ümber lükata, ega midagi (sest olen veendunud, et B'Burni tegemistega oled kaugelt paremini kursis kui mina) vaid üritan selgitada oma vale arvamuse tekkimise põhjuseid.
              Nelsen oli ikkagi klubi kapten (jah, Samba küll lippab väljakul paelaga ringi..). Väga oluline mängija oli ta igaljuhul, kuid leping oli lõppemas suvel. Ilmselt polnud mees huvitatud oluliselt vähemat raha saama ja seepärast ei hakatud pakkumagi uut lepingut. Tekkis Tottenhami võimalus, raha tema eest oleks saadud ilmselt mingil määral kindlasti, kuid kas siis oleks Harryil huvi endiselt olnud? Küsitud summa oleks umbes samas suuruses, kui nüüd palgaraha eest kokkuhoitakse. Arvestades jutte, et Blackburnil on raskusi õigeaegselt palkade tasumisega ning keskkaitses on esile tõusmas Hanley nimeline noormees (kes hetkel mängupoolest sarnane mängija, kui seda oli noor Nelsen), siis palgafondi vähendamine oli klubi jaoks olulisem küsimus. Minu jaoks on meeldiv, et härra mängib nüüd karjääri lõpetuseks satsis, kes võitleb tiitli eest (loodan siiralt, et tuleb ära) ja ehk ka järgmisel hooajal CLis.

Kommentaar

Algselt postitas moya Vaata postitust
                huvitav, et ründajatest on nimekirjas Dawkins, aga viimases mängus Wiganiga tuli vahetusest platsile hoopis teine noor ja tundmatu suurus Lancaster (kui õigesti mäletan).
                Pean tunnistama, et tekitas ka endal segadust. Eriti, see U-21 List ehk, et olgugi et alla 21. vanused ei lähe kvoodi alla, ma eeldan et need on ikka vaja üles anda ja numbriga varustada? Ega ma reegleid eriti ei tunne. Lancaster iseenesest on 19, aga ehk läheb kuhugi laenule.
                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                  Pean tunnistama, et tekitas ka endal segadust. Eriti, see U-21 List ehk, et olgugi et alla 21. vanused ei lähe kvoodi alla, ma eeldan et need on ikka vaja üles anda ja numbriga varustada? Ega ma reegleid eriti ei tunne. Lancaster iseenesest on 19, aga ehk läheb kuhugi laenule.
                  Isegi jäin alguses seda vaatama, aga see teine tüüp oli vaja ju kindlasti üles anda, et ta mängida saaks (vanus 24), aga ma kaldun arvama, et neid U21 mehi ei pea koos selle listiga üles andma ja Rose-Walker olid seal niisama ära mainitud, sest nad ilmselt põhimeeskonnaga mänguaega saavad. Sest ma ei mäleta küll, et nimetet Lancaster kusagil ülesandmisnimekirjas enne oleks sees olnud, aga ometi tegi oma debüüdi ära. Reeglitega väga hästi kursis olevad tegelased- parandage mind kui väga puusse panen.

Vincent- mõistan pointi, aga tähenärijana ja naljaga pooleks võiks öelda ju, et Jenas jäi välja

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                    Noh, see on ju lihtne. FA tahab saada nimekirja kuni 25-st üle 21-aastasest, kellest vähemalt 8 peavad olema kodustatud. Samas on loogiline, et enne väljakule jooksmist peavad U21 ka end üles andma, seega kaks nimekirja, mis kokku moodustavad Premieri squadi.
                    Aga kas see U21 nimekiri tuleb ka korraga kokku panna ja näiteks märtsis ei saa enam kedagi sinna U21 omasse lisada ? Või peavad kõik U21 mehed, kes tahavad hooaja II pooles osaleda, olema registreeritud nüüd ja kohe ?

Kommentaar

Minu mäletamist mööda puudutasid piirangud vaid seda 25 mehest koosnevat nimekirja, kus saab muudatusi teha vaid üleminekuakende ajal (v.a. juhul, kui sul on kirjas vähem kui 25 venda ja sa tahad vabaagenti registreerida). U21 nimistut peaks muuta saama igal ajal.
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                        Minu mäletamist mööda puudutasid piirangud vaid seda 25 mehest koosnevat nimekirja, kus saab muudatusi teha vaid üleminekuakende ajal (v.a. juhul, kui sul on kirjas vähem kui 25 venda ja sa tahad vabaagenti registreerida). U21 nimistut peaks muuta saama igal ajal.
                        Miks siis klubid mingi u21 staare keset hooaega ei osta vms. Ala City vaatab, et oleks ikka ühte poolkaitset veel vaja ja siis makstakse 50 milli eurooplast Arsenalile Jack Wilshere eest?

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                          Miks siis klubid mingi u21 staare keset hooaega ei osta vms. Ala City vaatab, et oleks ikka ühte poolkaitset veel vaja ja siis makstakse 50 milli eurooplast Arsenalile Jack Wilshere eest?
                          Väljaspool üleminekuakent on veidi raske kedagi osta, ei? Klubisisest liigutamist pidasin silmas antud kontekstis
                          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                            Väljaspool üleminekuakent on veidi raske kedagi osta, ei? Klubisisest liigutamist pidasin silmas antud kontekstis
                            No järelikult ju ikkagi ei saa kedagi lisada. Nagu nad peavad olema teatud kuupäevaks kuhugi noorte nimekirja kirja pandud või mis?

Kommentaar

jätke arry rahule! kui ta arvab, et pingil on parem hoida kahte väga kogenud ja pea püsti uues (top3!) klubis oma võimalust ootavat meest (nelsen, saha) kui nooremapoolseid pea longus ja suu viril mängijaid (pav, bassong), siis ongi see nii ja kes pagana päralt oleme meie, et selles kahelda? tuumikusse need mängijad nagunii ei mahu ja sisuliselt tasuta saadud mehed kah. geniaalne on see mees, kes suudab 30-aastase pavi eest 8 milli klubi hoiupõrsasse (loe: ade fondi) kahmata. suu jäi kinni kui seda kuulsin. punkt.

Kommentaar

Kas ei või olla nii, et neid U21 mängijaid, kes on klubi hingekirjas, saab vabalt esindusmeeskonnale appi kutsuda vajaduse korral ? Ehk siis klubisse mehi lisada ei saa aga klubisiseselt võib mehi liigutada.

Wikis kirjutatakse nii :
                                Players can only be transferred during transfer windows that are set by the Football Association. The two current transfer windows run from the last day of the season to 31 August and from 31 December to 31 January. Player registrations cannot be exchanged outside these windows except under specific licence from the FA, usually on an emergency basis.[109] As of the 2010–11 season, the Premier League introduced new rules mandating that each club must register a maximum 25-man squad of players aged over 21, with the squad list only allowed to be changed in transfer windows or in exceptional circumstances

See ei ütle midagi U21 mängijate piirangute kohta igastahes.

Võtsin lahti Premier League kodulehelt selle hooaja käsiraamatu, sealt reeglid ja mängijate registreerimsie osas on kohe esimesena toodud :

A Player shall not play for a Club in a League Match unless that Club holds his registration with
                                effect from at least one hour before kick off and for League Matches to be played between
                                the close of the First Transfer Window and the end of the Season either:
                                1.1 his name is included on the Squad List; or
                                1.2 he is an Under 21 Player.

Kopeerin siia igaks juhuks esimese lehekülje mängijatega registreerimisega seotu kohta (edasi läheb spetsiifilisemaks ja seda teemat ei puududata, ükski kümnest "Under 21" vastest ei ole enam seotud meie vaidlusega) :

SECTION L
                                PLAYERS’ REGISTRATIONS
                                Requirement for Registration
                                1. A Player shall not play for a Club in a League Match unless that Club holds his registration with
                                effect from at least one hour before kick off and for League Matches to be played between
                                the close of the First Transfer Window and the end of the Season either:
                                1.1 his name is included on the Squad List; or
                                1.2 he is an Under 21 Player.
                                2. A Club shall be deemed to hold the registration of a Player upon receipt of the Secretary’s
                                certificate in writing to that effect.
                                3. A Club shall apply to:
                                3.1 include a Player on its Squad List by submitting to the Secretary the requisite Form.
                                3.2 remove a Player from its Squad List by submitting to the Secretary the requisite Form.
                                4. A Player shall be deemed to have been included or removed from a Club’s Squad List on
                                receipt of the Secretary’s written confirmation.
                                5. Changes to a Squad List may be made:
                                5.1 during the period of a Transfer Window; or
                                5.2 at other times only with the permission of the Board.
                                6. Each application to register a Player shall be subject to the approval of the Board.
                                7. In addition to the forms and documents specifically required by these Rules, a Club shall
                                submit to the Secretary:
                                7.1 any contract it proposes to enter into which gives the Club or any other party to the
                                proposed contract any rights relating to the transfer of the registration of a player at a
                                date in the future from or to the Club or any rights relating to the employment of the
                                player by the Club; or
                                7.2 any contract it proposes to enter into, save for a Representation Contract or an Image
                                Contract, which gives the Club or any other party to the proposed contract the right to
                                receive payments in respect of a Player.153
                                RULES: SECTION L –
                                PLAYERS’ REGISTRATIONS
                                Any such proposed contract shall be subject to the approval of the Board. In deciding whether
                                to give such approval the Board shall have regard to (without limitation) Rules V.8 and V.21.

Allikas : http://www.premierleague.com/content...ok-2011-12.pdf

Kommentaar

Working...
                                X