Defoe oli nagu noor jumal, sellise vormi pealt teeb ta küll sel hooajal palju pahandust.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas inward Vaata postitustVärav oli ilus kombinesoon.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kurat, hea töö, et võit koju toodi, aga esimesel poolajal oli ju sulaselge championship vs premiership mäng ! Või siis men against boys.
Igastahes poolajaks pidanuks mäng juba voodis olema ! Kaks ideaalset võimalust (Gylfi löök blokeeriti tühja värava ees ja üks 2 vs 2 või 2 vs 3 olukord) raisati ära, poolaja skoor pidanuks olema 3:0. Aga samas lõpp hea, kõik hea ja kolm punkti kotis.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustIgastahes poolajaks pidanuks mäng juba voodis olema !Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Kas ma olen ainuke, kellele see Islandlane ei meeldi? erilist sööduoskust pole, tehnika ka just maailmaklass pole ja uhab palju peale ja enamus löögid 20 meetrit mööda ja üle - vander vaart oli ikka kordi loovam, samuti oli dembelel ka üppriski kehva päev. kas usa poissi ei keri selle islandlase asemele panna?
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustKas ma olen ainuke, kellele see Islandlane ei meeldi? erilist sööduoskust pole, tehnika ka just maailmaklass pole ja uhab palju peale ja enamus löögid 20 meetrit mööda ja üle - vander vaart oli ikka kordi loovam, samuti oli dembelel ka üppriski kehva päev. kas usa poissi ei keri selle islandlase asemele panna?
Ja Dembelel kehv päev?? Kohe kindlasti mitte, meeskonna mootori/südame rolli täitis ta igati eeskujulikult, leidis söötudega õigeid lahendusi, pani kenasti mängu käima.
Kommentaar
-
Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.
Mängu ei näinud, aga nende highlightide järgi oleks Caulkeri värav küll pidanud lugema. Defoe oma oli pigem suluseisus ja Dempsey oli väga fifty sixty, pigem vist millimeeter sulus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar