Siggylt ja Bale'ilt täna 2:1 võiduväravad Tiranas ja Cardiffis. Bale'i oma tõeline iludus ristnurka vana sõbra Charlie Adami külje alt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas moya Vaata postitustBale'i tõeline iludusLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ctulu Vaata postitusthttp://www.goal.com/en-gb/news/3841/...-maloney-takes
there is still hope
Kommentaar
-
Millest sa räägid? Vahet pole, kas oli kontakt või ei olnud? Selles just vahe ongi, gaaddämmitt.
See oli puhas penalti, MacLeod pani Bale'ile jala taha, mille tulemusena läksid tal jalad risti. Ma saan aru, kui kontakt oleks olnud selline, et ta oleks saanud edasi joosta, aga seda on pagana keeruline teha, kui jalg mis peaks ettepoole liikuma, otsustab teise taha kinni jääda.
Ma veel kuidagi saan sellest kollektiivsest tuha pähe raputamisest aru selle eelmise jubeduse eest, aga mingis kohas peaks ikka piir ette tulema. Rääkimata soovist, et meie sisuliselt hetke ainus maailmaklassiga mängija, peaks selle tulemusena klubist lahkuma."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustMillest sa räägid? Vahet pole, kas oli kontakt või ei olnud? Selles just vahe ongi, gaaddämmitt.
See oli puhas penalti, MacLeod pani Bale'ile jala taha, mille tulemusena läksid tal jalad risti. Ma saan aru, kui kontakt oleks olnud selline, et ta oleks saanud edasi joosta, aga seda on pagana keeruline teha, kui jalg mis peaks ettepoole liikuma, otsustab teise taha kinni jääda.
Ma veel kuidagi saan sellest kollektiivsest tuha pähe raputamisest aru selle eelmise jubeduse eest, aga mingis kohas peaks ikka piir ette tulema. Rääkimata soovist, et meie sisuliselt hetke ainus maailmaklassiga mängija, peaks selle tulemusena klubist lahkuma.
Mina ei tea, mulle selline käitumine ei meeldi ja tema väljaütlemisi kuulates monitoorib ta eniveis võimalusi mujalt (väljaütlemised stiilis "Muidugi meeldiks mulle Hispaanias mängida, aga..."). Okei, ilmselt see on veits üle võlli reaktsioon, aga kui ta oma divemist ei jäta, siis on ta totaalne naerualune ju. Parem aus kaotus kui näitlemisega võit.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKõige muuga nõus, aga nüüd lähed küll liiga pühalikuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMa tean, ma olengi mingi imelik... põhimõtteline. Aga päris ausalt - oletame, et Spurs peab ülejärgmises voorus Southamptoniga võõrsil igati võrdse lahingu, seis on 1:1... 89. minutil on Bale jõuab palliga kasti, vastane jooseb tal seljatagant läbi, puudet pole, Bale kukub - pennal. Bale läheb lööma, realiseerib, Spurs võidab 1:2. Mina ei oleks sellise tulemuse üle õnnelik.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMa tean, ma olengi mingi imelik... põhimõtteline. Aga päris ausalt - oletame, et Spurs peab ülejärgmises voorus Southamptoniga võõrsil igati võrdse lahingu, seis on 1:1... 89. minutil on Bale jõuab palliga kasti, vastane jooseb tal seljatagant läbi, puudet pole, Bale kukub - pennal. Bale läheb lööma, realiseerib, Spurs võidab 1:2. Mina ei oleks sellise tulemuse üle õnnelik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar