Nu poisid poisid, ligi 35m pealt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustKahest kaks!
Üldiselt ma ei salli sugugi daivimist ja Bale on kahjuks sellega pattustanud aga praeguses olukorras viriseda ? Eiei, carry on !!! Lahe oled.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustOota, midafakki ? Ma selle eelmise olukorra juures ei viitsinud tõesti miljonit kordust vaadata ja mulle tundus pigem dive, aga ei hakanud sõna võtma. Siin on ju konkreetselt jalg ees ?! Mida v**tu ta tegema oleks pidanud ? Ülimalt selge viga, vastane palli ei mänginud, tõmbas jala ette. Igati loogiline et kui vastane tõmbab jala ette, nii et veel kand ka maas on ja teine mängija seda tähele paneb, siis ei hakka ometigi oma hüppeliigest väänama ju. Proovi õige ise mingi raudlatt ukseavasse 15 cm kõrgusesse kruvida ja jookse sinna sisse nii et kogu keharaskus sellel jalal on ?!?
Üldiselt ma ei salli sugugi daivimist ja Bale on kahjuks sellega pattustanud aga praeguses olukorras viriseda ? Eiei, carry on !!! Lahe oled.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKorda kaks.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPuude puuteks, kukkumine on jõhkralt teatraalne. Iga kell hoiatust väärt.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustOotanüüd ? Ma olen ikka pidevalt arvanud, et kaardiga tasustatakse vea teesklemist mitte stseeni dramaturgilist väljamängimist ? Või on kohtunikud vahepeal saanud mingeid teatrikoolitusi ja hindavad nüüd mängijate käitumise puhtvisuaalset poolt ?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa usun, et kohtunik hindab kogu krempli kunstilist üldmuljet. Mis tal ikka kiiruga muud üle jääb.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustRoomas viga saanud fännid saavad haiglast välja ja lubavad ka edasipidi välismängudel käia.
Tüübid kes neid ründasid osutusid AS Roma fännideks. Karistuseks määrati kohaliku FA poolt 5 aastat staadionikeeldu neile. Vanglasse mineku kohta ei tea midagi hetkel aga vast siiski.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas präänik Vaata postitusttransfer window on lähenemas...
Aga no tegelikult lepiks muidugi vastasleeri Joao-ga ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar