320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tottenham

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Oli küll peale hattricki jep.

    Kommentaar


      Real on alustanud läbirääkimisi Bale'i ostmiseks LINK

      Kommentaar


        Algselt postitas zelee Vaata postitust
        Real on alustanud läbirääkimisi Bale'i ostmiseks LINK
        Lihtne - kui tahavad talvel ta üle meelitada, siis korrutagu see summa kahega. Alla selle võivad sisse soolata oma soovid, siis need riiulisse panna ja lihavõtete aegu ära süüa kui tuju tuleb.

        Suvisel aknal on juba natukene teine lugu muidugi. Eks ta viimase aja geniaalsete dramaturgiliste oskuste poolest muidugi sobikski pigem Reali...

        AGA !! Ärge siis unustage, et vaid tunni ja 12 minuti pärast on algamas mäng Sunderlandiga !! (ma ise oleksin napilt maha maganud, oli millegipärast selline tunne, et pühapäeval on mäng...). COYS. Tooge vastaste staadionilt natukene valgust kaasa (mis muudaks tabeliseisu natukene eredamaks loodetavasti !).

        Kommentaar


          Suvel sõlmitud uus leping, laps v-o paarikuune jne. Eks neid artikleid tuleb nüüd iga paari päeva tagant. See transferihullus on ju mõne päeva pärast uuesti algamas.
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

          Kommentaar


            Algkoosseis: Lloris; Walker, Caulker, Dawson, Naughton; Dembele, Sandro; Lennon, Adebayor, Bale; Defoe

            Pink: Friedel, Vertoghen, Huddestone, Livermore, Parker, Dempsey, Sigurdsson

            Vertonghen saab puhkust täna siis. Mis omakorda tähendab, et keskkaitses mängivad võrreldes eelmise mänguga kaks uut nägu. Viimati opereerisid seal eelmises mängus siis Gallas ja Vertonghen täna aga Daws ja Caulker (Palju õnne härrale 21 sünnipäeva puhul muideks !). Muus osas muutusteta.

            Kommentaar


              Pärast sellist poolaega kaotusseisus olla on ikka faking valus. Täitsa ilusti rünnati ja arutati vastase kaitset. Paar suurepärast võimalust oli ka, vastastel normaalseid võimalusi polnudki. Kuni 40. minuti ja Walkeri poolt tehtud lolli veani, millele järgnenud karistuslöögist Sunderland juhtima läks. Muidu oli mäng ilusti Spursi kontrolli all.

              Aga objektiivsuse mõttes (olen siis Dempseyle kõvasti puid alla pannud seni) tuleb öelda, et Adebayor on pärast Arsenali vastu saadud punast kaarti olnud lihtsalt kohutav . Palli omaks ei saa, survet ei tee, isegi palli ei kata korralikult, löögid väravale on täiesti pehmekesed... üsna masendav ikka. See on isegi natukene tragikoomiline, et AVB mängitas Dempseyt, kui ta totaalselt saamatu oli... kui hakkas juba ilusaid sööte andma ja ohtlikuks muutuma, siis asendas ta Adega. Loodetavasti toimub Togolasega samasugune transofrmatsioon ja ta suudab tõusta eelmise hooaja tasemele (kui ta küll valdavalt üksinda tipus mängis).

              Coome Ooon Youuu Spuuuuuuuuurs !! Näidake, et suudate ka kaotusseisust kolm punkti napsata !

              Kommentaar


                Viis kaardiväärilist daivi aastas on ilmselt uus linnutee galaktika rekord?

                Kommentaar


                  No see viimane küll kollast kaarti väärt ei olnud. Atkinsoni jaoks oli kergema vastupanu tee kollast näidata.

                  Kommentaar


                    Need välismaised mängijad on ju need suurimad diverid eks.
                    Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan

                    Kommentaar


                      paar korda daivid, siis võetakse legit kukkumised ka daivideks. Nii see läheb

                      Kommentaar


                        Nonii suudeti näidata, et kaotusseisust on võimalik võita. Esimene värav siis üsna õnnetu omavärav ja siis Azza näitas oma kiirust ja lõi võiduvärava. Ja kõike seda mõne minutiga II poolaja alguses. Azza valiti teenitult ka MoMiks, esimesel poolajal tegi teravust, siis see värav ja II poolaeg ka temalt harašoo.

                        Mis muret teeb, on ründajate realiseerimisoskus ?! Wattafaak, Ade ?? Kaks 100% võimalust, ühel juhul kolme meetri pealt latti, teisel juhul väravahiga üks-ühele olukorras mingi kuradi puss peeru korraliku löögi asemel ja väravahi tõrje. Defoel oli üks sigahea võimalus kui sai kuue meetri pealt palli veel endale ette sättida ja siis suutis ka veel väravahile pihta saada. Uskumatu. Kuigi tema kaitseks tuleb muidugi mainida, et tal kadus tasakaal löögi hetkeks ära. Tehke trenni, sellist asja enam tulevikus näha ei taha igastahes.

                        See Bale olukord... no ma ei tea. Ei oska isegi mingisugust seisukohta võtta. Meeletu kiiruse pealt sai põlvega kerge kõksu vastu jalga, kukkus pikali, kohtunik andis sukeldumise eest kollase. Niipalju kui mina olen aru saanud, siis sukeldumine on ikka kukkumine ilma igasuguse puute/veata ?!? Eriti tugev see muidugi ei olnud... ei julge ka väita, et Bale kõik õigesti oleks teinud. Võta nüüd kinni raisk... Aga jh, nagu Stok juba siin mitmel korral maininud on siis : "Karma".

                        Kommentaar


                          Kollane kaart anti Bale'ile selle eest siis jamh. Uskumatu.

                          Kommentaar


                            kogu see daivimine ja värk...

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Yid Vaata postitust
                              vinge pilt
                              Selle järgi ei saa mitte midagi aru. Lives vaadates tundus, et mingi puude oli, aga Bale viskus ikka väga kergelt maha.

                              Kommentaar


                                Kommentaar

                                Working...
                                X