Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nojah, Gomesi puhul ka juttu laenust hooaja lõpuni... miks mitte permanent ??
Aga Arry dealimistest rääkides veel... Nüüd olla hoopis noorsand Townsend QPRi medicalis, juttu taaskord laenust. Kas on mõni kuradima Spursi mängija, kellele Arry hammast EI IHU ??
Lisaks sahistavad Prantsusmaa allikad laenupakkumisest Lisandro Lopezi eest ja utoopilisematest diilidest rääkides on olnud juttu BAE swappimisest Alvaro Pereira vastu (kes on juhumisi üks minu lemmikuid üldse selles positisioonis), aga nagu ma ütlesin... paraku ulme.
Mis puudutab Lopezit, siis teised allikad väidavad, et Spurs on huvitatud hoopis tema kamraadist Gomis'ist ... tundub pigem suvaliste oletuste esitamine tõepähe meedia poolt. Aga lootus sureb viimasena.
Lisaks sahistavad Prantsusmaa allikad laenupakkumisest Lisandro Lopezi eest ja utoopilisematest diilidest rääkides on olnud juttu BAE swappimisest Alvaro Pereira vastu (kes on juhumisi üks minu lemmikuid üldse selles positisioonis), aga nagu ma ütlesin... paraku ulme.
Damiao on moutinho all over again. Kui kedagi peale holtby rohkem ei saada, pole ka hullu. Ma võtaks korraliku ostu või mitte midagi. Paanikaost võib lihtsalt mõttetu raha raiskamine olla.
Et ründeliinis mingigi back-up oleks (seda enam, et Defoed on viimasel ajal vaevanud kerge puusavigastus) siis kutsuti Kane Norwichist koju tagasi. Paraku läks laenuperiood tal vigastuse nahka ja loodetud mängupraktikat ei õnnestunud eriti saada.
Kommentaar