320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tottenham

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Frustreeriv värk oli täna väljakul. Üldiselt üks ründaja palun.

26 - Lewis Holtby had more touches (26) in 19 minutes vs Norwich than Jermain Defoe (25) did in the whole match. Involved.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
        Frustreeriv värk oli täna väljakul. Üldiselt üks ründaja palun.
        Andis assisti vähemalt

Kommentaar

Dafuq lihtsalt . Vaatasin statsidest järgi ja tõesti antigi assist selle eest, et söötis oma väljakupoolel palli Bale'le... Ebanormaalne.

Kommentaar

Uudiseid ka

Tottenham goalkeeper Heurelho Gomes is undergoing a medical at Hoffenheim ahead of loan move to the German club.

Arry olevat huvitatud ka Bentley'st, Livermore'ist ja Jenasest (kuigi ainult laen). Huddlestone'i seostatakse Fulhamiga.

Kommentaar

Nojah, Gomesi puhul ka juttu laenust hooaja lõpuni... miks mitte permanent ??

Aga Arry dealimistest rääkides veel... Nüüd olla hoopis noorsand Townsend QPRi medicalis, juttu taaskord laenust. Kas on mõni kuradima Spursi mängija, kellele Arry hammast EI IHU ??

Lisaks sahistavad Prantsusmaa allikad laenupakkumisest Lisandro Lopezi eest ja utoopilisematest diilidest rääkides on olnud juttu BAE swappimisest Alvaro Pereira vastu (kes on juhumisi üks minu lemmikuid üldse selles positisioonis), aga nagu ma ütlesin... paraku ulme.

Mis puudutab Lopezit, siis teised allikad väidavad, et Spurs on huvitatud hoopis tema kamraadist Gomis'ist ... tundub pigem suvaliste oletuste esitamine tõepähe meedia poolt. Aga lootus sureb viimasena.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                Nojah, Gomesi puhul ka juttu laenust hooaja lõpuni... miks mitte permanent ??
                Lepingus pidi olema klausel, et võivad mingi summa eest omale osta.

Lisaks sahistavad Prantsusmaa allikad laenupakkumisest Lisandro Lopezi eest ja utoopilisematest diilidest rääkides on olnud juttu BAE swappimisest Alvaro Pereira vastu (kes on juhumisi üks minu lemmikuid üldse selles positisioonis), aga nagu ma ütlesin... paraku ulme.
                Benoit Assou-Ekotto @AssouEkotto

Funny rumours...LOL

Kommentaar

Kas on mõni kuradima Spursi mängija, kellele Arry hammast EI IHU ??
                  kas ÜLDSE on kunagi olnud mõnda mängijat, kelle kohta ei ole sealt mulgust tulnud "actually, you know, we were once in for him..."
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Damiao on moutinho all over again. Kui kedagi peale holtby rohkem ei saada, pole ka hullu. Ma võtaks korraliku ostu või mitte midagi. Paanikaost võib lihtsalt mõttetu raha raiskamine olla.

Kommentaar

Ma väga loodan, et suudetakse üks ründaja ära tuua, muidu võib 4'nda koha hoidmine PL'is raskeks minna.

Kommentaar

BREAKING NEWS! Tottenham sign Korean striker Foo-King-No-Wan

Kommentaar

Corner taken quickly...

Kommentaar

need fännid... :'(

Kommentaar

Pane spoiler peale - nii hilja öösel sellist õudust näha ei ole kellegil vaja.

Sama tüüp!
                              Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Et ründeliinis mingigi back-up oleks (seda enam, et Defoed on viimasel ajal vaevanud kerge puusavigastus) siis kutsuti Kane Norwichist koju tagasi. Paraku läks laenuperiood tal vigastuse nahka ja loodetud mängupraktikat ei õnnestunud eriti saada.

Kommentaar

Working...
                                X