320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tottenham

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Suht kindel penalt oli IMO. Aga Bale oma daivimisega on tulevast vilet palju mõjutanud I guess.
    Eh, praeguse seisuga on ta saanud vist 5 kollast "sukeldumise" eest. Nendest 3 viimast on olnud täiesti ebaõiglased. Karma is a bitch even long time after.

Aga mäng on Spursi kontrolli all. Võiks nüüd ühe ära koksata ka, eksole !

COYS ! ! !

Kommentaar

No vilista palun!
      Algselt postitas JT8055
      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Te võite olla meie üks suurimaid konkurente, kuid mulle meeldib teie taktika, kus te viimastel minutitel vastased purustate, jumal võiks teid CL viia

Kommentaar

Oh jah.
          Langeti vähemalt võideldes. Nii juhtub, kui mängid ennast sellisesse seisu, et pead teiste peale lootma jääma.
          Oma tehti täna ära, mängu domineeriti, punktid võeti ära.

72 punktiga viiendaks jääda ON KARM. Aga süüdistada pole kedagi. Hooaja jooksul loovutati liialt palju punkte rumalatest olukordadest.

Kommentaar

Kahjuks mitte, selle asemel on kaks kõige ebasümpaatsemat võistkonda CL-is, kes isegi alagrupist edasi ei suutnud saada. Arsenali kannatab ära veel.

Super värav Bale poolt muidugi.

Kommentaar

ffs mis unluck. loodan et bale jääb sest see mida see mees teeb on müstiline.
              Algselt postitas JT8055
              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas inward Vaata postitust
                Kahjuks mitte, selle asemel on kaks kõige ebasümpaatsemat võistkonda CL-is, kes isegi alagrupist edasi ei suutnud saada. Arsenali kannatab ära veel.

Super värav Bale poolt muidugi.
                Kuna on Fergusoni lahkumispäev, siis ma ei hakka midagi ütlema, mis ma su **** peale kostaks, aga mine vaata viimaste aastate ajalugu Euroopas ja korrasta natukene oma posti

Kommentaar

Mul täitsa kahju Bale'ist... Ma ei judge'iks üldse, kui ta mõnesse CLis mängivasse klubisse kolib.

Kommentaar

Ega see Tottenhami fänn olla on ikka üks tänamatu töö küll. Eelmine aasta saime liigas 4 koha, kuid CLi ikkagi ei tulnud, see aasta koguti rekordilised 72 punkti, millest jäi ikka väheseks. Ja noh muidugi hooaeg, mil meile ei antud mitte ühtegi penaltit.

Tervitused kohtunikule!

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                      Kuna on Fergusoni lahkumispäev, siis ma ei hakka midagi ütlema, mis ma su **** peale kostaks, aga mine vaata viimaste aastate ajalugu Euroopas ja korrasta natukene oma posti
                      Mida ma kostma peaks ? Ärge oma Euroopa liiga karikaga nüüd nii õhku täis ka minge. See oli lihtsalt täiend, mis kahe klubi käekäiku viimaste aastate CL-is iseloomustab. Peaasjalikult City muidugi, aga ega see teie bussi parkides kobinaga saadud CL-i võit ka nüüd ülemäära teie aktsiaid ei tõsta. See, et nad/teie minu jaoks ebasümpaatsed on, on puhtalt minu isiklik arvamus.

Kommentaar

Mida ma kostma peaks ? Ärge oma Euroopa liiga karikaga nüüd nii õhku täis ka minge. See oli lihtsalt täiend, mis kahe klubi käekäiku viimaste aastate CL-is iseloomustab. Peaasjalikult City muidugi, aga ega see teie bussi parkides kobinaga saadud CL-i võit ka nüüd ülemäära teie aktsiaid ei tõsta. See, et nad/teie minu jaoks ebasümpaatsed on, on puhtalt minu isiklik arvamus.
                        Võitjate üle kohut ei mõisteta

Kommentaar

Jah, Moskva finaal, lugematud poolfinaalid ja kui esimest korda langeti alagrupist välja, siis võeti end kokku ja toodi see väiksem karikas ära. Viimase 5-10 aasta kõige stabiilsem sats, kes Briti saartelt Euroopas on mänginud, aga ilmselt sa seda ei mäleta..

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
                            Jah, Moskva finaal, lugematud poolfinaalid ja kui esimest korda langeti alagrupist välja, siis võeti end kokku ja toodi see väiksem karikas ära. Viimase 5-10 aasta kõige stabiilsem sats, kes Briti saartelt Euroopas on mänginud, aga ilmselt sa seda ei mäleta..
                            Ma vaatan jah, et see periood on teie lemmik võrdlusmoment, sest enne seda oli mis....? Kui sa juba ajalugu näppima tahad hakata, siis on coco sellel teemal paar päris tabavat postitust teinud.

Kommentaar

Ma vaatan jah, et see periood on teie lemmik võrdlusmoment, sest enne seda oli mis....? Kui sa juba ajalugu näppima tahad hakata, siis on coco sellel teemal paar päris tabavat postitust teinud.
                              Mõistus pole ikka oma teha. Sina ju alustasid diskussiooni, rääkides, nagu Chelsea ja City ei suudaks Euroopas midagi korda saata. Pöörasingi su tähelepanu siis sellele, et Chelsea on peale selle CLi ja ELi võidu ka muidu lähiajaloos kaugele jõudnud eurosarjades. Antud kontektsis ei olegi oluline, mida tegi Chelsea 80ndate keskel...selle meeskonna ambitsioone ja võimalusi praegusega võrrelda pole ju mõtet.

Kommentaar

Better luck next year. Loodame, et Bale jääb ja et suvel suudetakse korralikud ostud teha.

Kommentaar

Working...
                                X