320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tottenham

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mul kõrvalaknas oli lahti stream. Väravad olid ilusad, aga jäeti päris mitu head 1v1 võimalust löömata. Townsend vasakul ja lamaela paremal oli super+sinna otsa rose, kes oli ka väga tubli, arvestades pikka pausi. Üks soldado värav oli aga penaltist, mis oli kas dive või komistas fredericks ise oma jala otsa. Kahju veits, et noor saab üle pika aja mängida ja kohe sellise pasaga silma jääb. Muidu tundus täitsa asjalik (vähemalt mis ründe faasist tema puhul meelde jäi). Loodetavasti sai AVB häid ideid eile katsetades ja kandub sealt midagi üle ka premmi. Just seda townsend vasakul, lamela paremal asja tahaks nüüdsest näha.

Kommentaar

Lloris; Walker, Capoue, Dawson, Naughton; Paulinho, Sandro; Lennon, Dembele, Chadli; Soldado

Subs v Liverpool - Friedel, Fryers, Holtby, Lamela, Townsend, Sigurdsson, Defoe.

Oioioi mis kapid peale saadetakse, nagu läheks ameerika jalgpalli mängima.

Kommentaar

Kõik on kontrolli all. Oleme surunud nad umbründesse ja nüüd on väravate löömise aeg.
        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Oh fuck me. Naughton, Dembele, Lennon, Dawson täiesti kohutavad. Ilma Vertonghenita ikka kaitseliin ei toimi mitte kuidagi.
          On need inverted wingerid küll paljukirutud, aga hetkel on nende puudumine üks põhjustest, miks me 'pooli keskväljast jagu ei saa. Ootaks Lamelat Lennoni asemele, kaitseliini kahjuks pole jah kedagi appi tuua. Sandro vigastus pani ka korraliku põntsu, teda saaks ainult Capoue asendada, kes peab hetkel keskkaitsjana mässama.
          Täna on nagu isegi kõige kindlamad mehed nii rabedad, et ma olen küll üsna pessimistlik teise poolaja suhtes.

Kommentaar

Toksin livescore.com sisse ja näen seisu. Reaktsioon: "Püha püss..."

Kommentaar

Ma teen kõik oma maise vara rahaks ja panen homme selle triobetis AVB peale sack race's.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
                Ma teen kõik oma maise vara rahaks ja panen homme selle triobetis AVB peale sack race's.
                Homme võib juba hilja olla.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Toksin livescore.com sisse ja näen seisu. Reaktsioon: "Püha püss..."
                  Minu reaktsioon oli:"igav. Üllatustulemusi polegi"
                  AVB saab ilmselt kinga kah.
                  Maailmameistrid!!

Kommentaar

Homme on suure tõenäosusega hilja.
                    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Homme on vast juba hilja

Kommentaar

Homme on liiga hilja.

Kommentaar

Homme on kindlasti hilja!

Kommentaar

Mõnuagent oli üllatunud, et 0-6 seis polnud.
                            Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Öelge veel 10x seda: Homme on hilja....

Mis see Soldado küll teil teeb? Ns jõlgub ringi seal ees ja saab raha?

Kommentaar

Parem Hilja kui mitte kedagi
                                AVB jääb pukki. Panen maise vara selle peale
                                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Working...
                                X