nõustun, et townsend ei väärigi praeguse põhjal koondises kohta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustOчень good siis. Aga language mošna olla a lot лучше, sõnastus relatively плохo peaks mentionima.
Kommentaar
-
Algselt postitas moya Vaata postitustmingi tühise asja pärast kohe kraesse...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Inglise keelsed terminid ja väljendid sobivad kohati paremini konteksti kui nendele vastavad eesti keelsed sõnad IMO. Üldiselt tänapäevases globaliseeruvas maailmas on inglise keelel väga suur tähtsus, ning minu arvates oleks eestlastel mõtekam hakata inglise keeles rääkima ja kirjutama, kuna eesti keel on suures pildis võrldemisi mõttetu. Peace!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustInglise keelsed terminid ja väljendid sobivad kohati paremini konteksti kui nendele vastavad eesti keelsed sõnad IMO.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustÜldiselt tänapäevases globaliseeruvas maailmas on inglise keelel väga suur tähtsus, ning minu arvates oleks eestlastel mõtekam hakata inglise keeles rääkima ja kirjutama, kuna eesti keel on suures pildis võrldemisi mõttetu. Peace!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustInglise keelsed terminid ja väljendid sobivad kohati paremini konteksti kui nendele vastavad eesti keelsed sõnad IMO. Üldiselt tänapäevases globaliseeruvas maailmas on inglise keelel väga suur tähtsus, ning minu arvates oleks eestlastel mõtekam hakata inglise keeles rääkima ja kirjutama, kuna eesti keel on suures pildis võrldemisi mõttetu. Peace!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustRaitsu märkus oli vägagi asjakohane, see on osal kasutajatest suhteliselt rõve komme mingeid elementaarlauseid pooleldi inglise keeles toota. Ei, te ei paista sellega lahedamad välja, kui kirjutate, kuidas muidu oli teamil norm possession, aga key passe ei antud ja siis vastane luckis goali.
tegelt ei ole tegu üldse tahtega lahe paista, vaid kõige tavalisema teismeeast külge jäänud halva harjumusega. No ja elukaaslane on väljamaalane, nii et teinekord alustan ka eestlastega päriselus automaatselt inglise keeli suhtlust
Aga jah, tõesti osad asjad väljenduvad lihtsamalt ja kogu info tuleb nagunii võõras keeles. Mis muidugi ei õigusta lihunikutööd emakeele kallal. Halb harjumus.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordpreztegelt ei ole tegu üldse tahtega lahe paista, vaid kõige tavalisema teismeeast külge jäänud halva harjumusega. No ja elukaaslane on väljamaalane, nii et teinekord alustan ka eestlastega päriselus automaatselt inglise keeli suhtlustAlgselt postitas JuriMIsiklikult on igapäev Inglise keel see number üks keel mida saab kasutatud, Eesti keel tuleb alles järgmisena. Seega on Inglise keel ka see milles ma mõtlen eelkõige, kohati ei suuda kohe tuua Eesti keelseid vasteid ja seega kasutan sellist sega keelt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSpurs on Frank de Boer'iga ühendust võtnud. Link
Muidugi suurim probleem asub hetkel juhtkonnas, ükskõik, kes iganes ka uueks peatreeneriks valitakse, oluline on anda talle vähemalt 2 täishooaega. Tundub, et niikaua kui Levy ja Baldini seal oma rida ajavad, käärib ka kogu meeskond. Seetõttu ehk sobiks mõni autoriteetsem peatreener meile rohkem, kes ka teistel tasanditel asuvatele meestele suudaks aru pähe lüüa. Igaljuhul üks suurem muutus tuleb veel läbi elada.
Võtaks keegigi kuskilt otsast kinni ja hakkaks meeskonda jälle kuhugi poole vedama. Praegu toimub täiesti visioonitu kohapeal trampimine.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustIsiklikult on igapäev Inglise keel see number üks keel mida saab kasutatud, Eesti keel tuleb alles järgmisena. Seega on Inglise keel ka see milles ma mõtlen eelkõige, kohati ei suuda kohe tuua Eesti keelseid vasteid ja seega kasutan sellist sega keelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustVastandlikult van Gaalile, on de Boer meeletult hea noortega töötaja
Kommentaar
-
DeBoer'i kiidan heaks (olen siin tglt juba varasemalt ka fantaseerinud sellel teemal). Kuigi eks ta jällegi ole mingis plaanis risk, noor treener , premmi ei tunne. aga samas, Ajaxiga teinud head tööd (või noh, teinud nö. oma ära,arvestades Ajaxi suurust Hollandi jalgpallis. Euroopas pole muljet avaldanud, tõe huvides on fortuuna olnud ka prostituut) , vb Rangersi aegadest on saarte vuti hingeelust ka mingil määral arusaam, Erikseni tunneb hästi ja taktikaliselt peaks ka nutti olema(tõsi, olen näinud väheseid Ajaxi mänge) jne jne.
Kõige meeldivam asja juures on potensiaalse peatreeneri (väidetav) personaalne huvi asja vastu ning kui Spursi asjaajajatega visioon klapib , ei näe ma suuri takistusi ( ainult teised klubid ) asja juhtumisel. Sherwoodi saadaks nt Birminghami uueks peatreeneriks.
Selgus võiks saabuda kiirelt!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar