dieri puhul - mitte, et mul poisi vastu midagi oleks - ei saa praegu küll "kui samamoodi edasi mängib" klauslit välja käia. enne tuleks pimeda kana teraleidmise faasist välja saada, seejärel kodanikul laagerduda lasta ja siis....
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustdieri puhul - mitte, et mul poisi vastu midagi oleks - ei saa praegu küll "kui samamoodi edasi mängib" klauslit välja käia. enne tuleks pimeda kana teraleidmise faasist välja saada, seejärel kodanikul laagerduda lasta ja siis....
Aga uudistest ka - Tom Carroll läks Swanseasse Siggyle järgi. Aga tema siis hooaja lõpuni laenule. Eks meil olegi selliseid keskpoolikuid, kes suudaks loovalt sööte leida sitaks palju ju. Täpselt siis... MITTE KEDAGI (pean silmas modricesque tüüpi tegelast, ma endiselt väga ei saa Bentalebi fenomenist aru, mingeid ilusaid visiooniga passe tema esituses küll just eriti ei näe, lükkab 2 m sööte nagu Livermore omal ajal).
Positiivsemast küljest - ehk tähendab see seda, et Schneiderliniga on kaubale saadud !
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustei näinud samuti. point oligi, et ei hea ega halva paari mängu puhul ei saa mingeid paikapanevaid järeldusi teha, 's all.
no homo.
Kommentaar
-
Veel siis uudiseid üleminekuturult.
Mateo Musacchio diil kukkus kolinal läbi (mida võis arvata juba nüüd paar nädalat tagasi), nüüd seostatakse tugevalt Federico Fazio soetamisega Sevillast (keegi lähemalt La Ligat jälgiv tegelane võiks anda hinnangu Faziole ja positsioneerida võrreldes Musacchioga).
See omakorda on andnud kütust Dawson->Hull juttudele. Mis iseenesest oleks positiivne, ta ei ole seni osalenud ka kummaski ametlikus mängus sel hooajal.
Jätkuvad jutud ka Chirichesi Romasse siirdumisest, mis oleks täielik fopaa. Kui ta nüüd ostuhinnaga/sellest odavamalt ära müüakse, on minu meelest igal vutisõbrast irvhambal täielik õigus näpuga näidata ja mõnitada Spursi üleminekupoliitikat. Chiriches alguses kohe hoobilt ei sulandunud sisse, aga kui võimalusi sai, siis olid edusammud märgatavad. Minu meelest väga potentsiaalikas kaitsja.
Teistest "osakondadest" räägitakse endiselt Sandro->Napoli variandist, ründeliinis ringlevad küll igasugu imeninmed, aga midagi tõsist ei paista laual olevat ka. Nädal akna sulgumiseni, eks mingid vangerdused ikka tulevad veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustVeel siis uudiseid üleminekuturult.
Mateo Musacchio diil kukkus kolinal läbi (mida võis arvata juba nüüd paar nädalat tagasi), nüüd seostatakse tugevalt Federico Fazio soetamisega Sevillast (keegi lähemalt La Ligat jälgiv tegelane võiks anda hinnangu Faziole ja positsioneerida võrreldes Musacchioga).
See omakorda on andnud kütust Dawson->Hull juttudele. Mis iseenesest oleks positiivne, ta ei ole seni osalenud ka kummaski ametlikus mängus sel hooajal.
Jätkuvad jutud ka Chirichesi Romasse siirdumisest, mis oleks täielik fopaa. Kui ta nüüd ostuhinnaga/sellest odavamalt ära müüakse, on minu meelest igal vutisõbrast irvhambal täielik õigus näpuga näidata ja mõnitada Spursi üleminekupoliitikat. Chiriches alguses kohe hoobilt ei sulandunud sisse, aga kui võimalusi sai, siis olid edusammud märgatavad. Minu meelest väga potentsiaalikas kaitsja.
Teistest "osakondadest" räägitakse endiselt Sandro->Napoli variandist, ründeliinis ringlevad küll igasugu imeninmed, aga midagi tõsist ei paista laual olevat ka. Nädal akna sulgumiseni, eks mingid vangerdused ikka tulevad veel."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Täitsa ilus mäng, aga eks oota natuke tõsisema kaitsega vastast kah, QPR ikka oli täiesti võimetu Spursi kiirete vastu ja no ega mis seal tahta ka, Ferdinand on küll väga hea kaitsja, aga 35selt ei ole enam seda särtsu ja kiirust, et tippründajatele vastu saada.
Usun, et 2 aastat tagasi veel oleks ta selle viimase värava näiteks suutnud ära kaitsta, seekord jäi puude juba liiga napiks.
Kommentaar
-
Lamelat oli lausa lust vaadata. Võrdlemisi enesekindel,väravale suunatud mäng. Nüüd tahaks näha ,kas tekib ka mingi stabiilsus ning kuidas ta on võimeline vähe keerulisemas mängus asju meie kasuks pöörama. Eilse põhjal on aga tulevik hele!
Chadlile ka vimpel.kaks väga kena realiseerimist.üldpildis ei pannud nagu tähele(kuna vaatasin poole silmaga),aga sama teema,et kui enesekindlus jms kasvab,siis võib olla vähemalt teine väga hea "uus ost".
Rose tahtis küll mängida,aga midagi jääb ikka puudu. küll on sitt tsenderdus või veits positsioonist väljas. ootaks ise ikka põhisse Davies't. aga saab näha.
Tegelt pole nagu 4-0 mängus kellelegi midagi suurt ette heita. Loodan,et ründemängu ladusus ei ole juhus ja suudame seda näidata ka tugevamate vastu. Kaitses tundus ikka paar ebakindlust,aga vast see läheb ka iga päevaga paremaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar