Jumal tänatud, et ei vaadanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Kui peale Chelsea mängu välismaised Spursi fännid tagusid käega vastu rindu ja kisendasid,et meeskond näitas mune oma silma torkimise ja käte peal tallumisega siis praegu paistab, et pärast Chelsea mängu kukkusid need hoopis küljest ära. Kahe meeskonna võidujooksus suutsid kolmandana lõpetada. Tublid.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee on hea, et Tottenham juba varakult Euroopa Liiga nahui saatis. Said ikka olulistele asjadele hooaja lõpus keskenduda.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee on hea, et Tottenham juba varakult Euroopa Liiga nahui saatis. Said ikka olulistele asjadele hooaja lõpus keskenduda.
Selles liigas võib mängida siis, kui tiimis on kõvasti sügavust - hooaja lõpp näitas, et sügavusest tuleb puudu - pärast ühe mehe (Dembele) välja kukkumist vajus kogu mängujoonis kokku. Sellel hetkel kui Poch otsustas lasta mõnel võtmemängijal puhata, ei olnud teada mis edasi saab ja tehti valik. Mingisugune tagantjärele what-if'imine ei vii absoluutselt mitte kuhugi, ainult enda ego upitamiseks. Kui näiteks Borussia vastu mängides oleks Dembele saanud vigastada ja sellele oleks ärakukkumine järgnenud, siis oleksid mitmed pead vangutanud ja öelnud, et "oh, oli nüüd vaja selle ELiga jamada".
Muide, pärast seda I kohtumist Dortmundiga järgnes 4st mängust 3 võitu ja 1 viik PLis. Collapse tuli hiljem.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustI stand my ground. Euroopa liiga on täiesti mõttetu külavõistlus, kuhu pole mõtet panustada. Olen seda siin mitmel korral selgitanud. Ühtegi muud argumenti kui "oi seda au ja kuulsust" ei tulnud.
Selles liigas võib mängida siis, kui tiimis on kõvasti sügavust - hooaja lõpp näitas, et sügavusest tuleb puudu - pärast ühe mehe (Dembele) välja kukkumist vajus kogu mängujoonis kokku. Sellel hetkel kui Poch otsustas lasta mõnel võtmemängijal puhata, ei olnud teada mis edasi saab ja tehti valik. Mingisugune tagantjärele what-if'imine ei vii absoluutselt mitte kuhugi, ainult enda ego upitamiseks. Kui näiteks Borussia vastu mängides oleks Dembele saanud vigastada ja sellele oleks ärakukkumine järgnenud, siis oleksid mitmed pead vangutanud ja öelnud, et "oh, oli nüüd vaja selle ELiga jamada".
Muide, pärast seda I kohtumist Dortmundiga järgnes 4st mängust 3 võitu ja 1 viik PLis. Collapse tuli hiljem.
Et siis sinu ainukesed argumendid on, et mõtle kui Dembele oleks vigastada saanud ja mis siis oleks?
Siis minu väide on "Tottenham on mõttetu külaklubi", millel pole tulevikku. Järgmine aasta saavad Premmi liidrid natuke jalgu alla ja enam ei feili, Tottenhamil aga pole reaalset kogemust mängida mitmel rindel tugevate vastastega. Ja siis meenutate seda suurepärast lepingupikendust peatreeneriga.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEt siis sinu ainukesed argumendid on, et mõtle kui Dembele oleks vigastada saanud ja mis siis oleks?
Siis minu väide on "Tottenham on mõttetu külaklubi", millel pole tulevikku. Järgmine aasta saavad Premmi liidrid natuke jalgu alla ja enam ei feili, Tottenhamil aga pole reaalset kogemust mängida mitmel rindel tugevate vastastega. Ja siis meenutate seda suurepärast lepingupikendust peatreeneriga.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007I stand my ground. Euroopa liiga on täiesti mõttetu külavõistlus, kuhu pole mõtet panustada. Olen seda siinmitmel korral selgitanud. Ühtegi muud argumenti kui"oi seda au ja kuulsust" ei tulnud.
Ma saan üldises plaanis Su poindist aru, aga lihtsalt pisut veider on lugeda, et kui näiteks selline väikeklubi nagu Guingamp suutis eelmine hooaeg edukalt EL-is pallida (jõudsid 32 parema sekka, mis nende jaoks on saavutus omaette), kahes koduses karikasarjas pool-ja veerandfinaali jõuda ning koduliigas täitsid ka oma peaeesmärgi kuhjaga ehk jäid püsima (liigatabeli 10.), siis selliste (rahaliste) võimalustega klubi nagu Tottenham ei suuda piisavalt pikka ja kvaliteetset pinki muretseda, et kahel rindel edukalt heidelda. Minu arvates on inglastel €-sarju silmas pidades viimastel aastatel mingi looseri mentaliteet sisse pugenud, kus tihtipeale juba ette otsitakse oma ebaõnnestumistele Euroopas igasugu vabandusi ja ettekäändeid. Meil on raske liiga ja palju kariksarju ja talvepuhkust pole ja pink on lühike jne jne. Teistel on ka ja Mankul oli ju ka, kui nad 7-8 aastat tagasi "treble" võitsid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar