Southamptonist osteti väravavaht Paulo Gazzaniga. http://www.tottenhamhotspur.com/news...ansfer-230817/
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Eile toodi lisaks Daivinson Sanchezele ka Paulo Gazzaniga,kes tõenäoliselt jääb kolmandaks väravavahiks ja tema põhiülesanne on olla vahva sparringu-partner Vormile ja Hugole. ja võibolla siis mingi ajapärast teiseks väravavahiks,kui Vorm peaks kuhugi karjääri lõpetama minema.
K W-P sai ka uue lepingu.kuskil jäi silma,et see on 18 kuu jooksul tema kolmas lepingupikendus. Ju siis usku on klubil temasse. Ma usun siis ka!
Liigakarikas Barnsley või Derby County kodus.
Kommentaar
-
Täna on CLi draw siis -
Ütleks et parim võimalik grupp - Shakhtar Donetsk, Porto, Tottenham, Maribor
Raskeim võimalik grupp - Real, Barca, Tottenham, Feyenoord
Samas eelmine hooaeg oli nõrk grupp ja suudeti ära plätserdada asi.
Nüüd tunduks lausa murphylik, et saadakse tugev grupp ja esinetakse hästi, aga edasipääsust jääb napilt puudu (just saadakse a'la gruppi kus ees Bayern ja Barca vms). Aga loodame parimat muidugi! COYS!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVist isegi pole mõtet välja minna. Rainise grupid on head, kuna Real ja Barca ei saa ju kokku saada...
Ma sain aru, et selles osas ei vaadatud seda et sama riigi tiimid ühes grupis poleks? Või vaadati siis ikka?
Eniveis, päris terav grupp. Aga võitlema peab. Eelmine hooaeg Dormund ei olnud midagi nii kohutavalt võimsat ka. Real ilmselt on natukene omaette liigast, selle vastu oleks raske vaielda.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustmiks nad poleks saanud kui Real ja Barca vastavalt I ja II potis?
Ma sain aru, et selles osas ei vaadatud seda et sama riigi tiimid ühes grupis poleks? Või vaadati siis ikka?
Eniveis, päris terav grupp. Aga võitlema peab. Eelmine hooaeg Dormund ei olnud midagi nii kohutavalt võimsat ka. Real ilmselt on natukene omaette liigast, selle vastu oleks raske vaielda.
Muidugi sul on õigus, kõike võib juhtuda ja ei tasu kindlasti Spuris alahinnata, materjali ju on kamaluga.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustmiks nad poleks saanud kui Real ja Barca vastavalt I ja II potis?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSama riigi tiimid saavad kokku alles 1/8 finaalis.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustProovi uuesti.Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar