Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustProovi uuesti.
Tüüpiline soccerneti teadjamees, seletame sulle siis.
Round of 16:
Alagrupi võitjad mängivad alagrupis teisena lõpetanute vastu, sama riigi tiimid kokku ei tohi minna + sama alagrupi tiimid ei tohi kokku minna.
Veerandfinaalid ja edasi:
Reegleid pole, loositakse lihtsalt paarid.
Finaalis on 1 leg muiduAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustProovi ise uuesti, võta reeglistik lahti näiteks. Soovitan.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitust1/8 ei ole veerand. Kuidas sa küll nii juhm olla saad?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEt kui 8 tiimi alles, siis see pole veerandfinaal?
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSama riigi tiimid saavad kokku alles 1/8 finaalis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustRound of 16 ehk eestikeeles kaheksandikfinaal, selles peitub norimismoment linnupoja üle?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustKihnude jaoks on vist ka CL tähtsuse minetanud, kui fännid isegi elementaarseid reegleid ei tunne. See on see, kui maailma parima liiga klubid harva kaheksa parima hulka jõuavad.
Ei tea küll kedagi kes peaks CLi vähetähtsaks ja see kui näiteks ma eksisin alagruppide loosimise reegli vastu ei ole veel nii suur näitaja. Mine plärtsu kusagil mujal kui tuju si*t .
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKuule istu sisse see laia pintsliga maalimine.
Ei tea küll kedagi kes peaks CLi vähetähtsaks ja see kui näiteks ma eksisin alagruppide loosimise reegli vastu ei ole veel nii suur näitaja. Mine plärtsu kusagil mujal kui tuju si*t .
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKuule istu sisse see laia pintsliga maalimine.
Niivõrd valulik reaktsioon on natuke üllatav, arvestades, kui tihti Kihnu klubid ja fännid puid alla saavad seoses prioriteetide, tulemuste ja muu sellisega. Äkki on Sul hoopis tuju sitt?
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustLiverpooli teemas taheti Chelseaga alagrupis mängida. Vaata ka ksf! JuriM üllitist mõned postid tagasi.
Niivõrd valulik reaktsioon on natuke üllatav, arvestades, kui tihti Kihnu klubid ja fännid puid alla saavad seoses prioriteetide, tulemuste ja muu sellisega. Äkki on Sul hoopis tuju sitt?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustNo minu arust on loomulik see kui 1/16 kutsuti ülal oleva tegelase poolt round of 16, siis kutsun edaspidi samas vestluses veerandfinaali 1/8ks, ilmselgelt jääb see karjale lammastele arusaamatuks. Meil siin kõik geeniused koos ju ja kui kirjapildis on 1/8 siis see peab kohe kindlasti tähendama veerandfinaali mitte 8t tiimi vooru kohta või mida iganes.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar