uskumatu vol 2! Inglise klubide finaal!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Tervitan zeleed, kes enne mängu oli vähem optimistlik kui Liverpooli fännid 0-3 järel Barca vastu
Unistus elab. Ma olen valmis leppima trofeetu hooajaga kirillitsate rindel, kui see tähendaks, et Arsenal võidab Europa ja Spurs CL-i samal hooajal. See oleks üsna stiilne keskmine näpp naabritele. Õnnitlused!Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
See mees lahkus HT ajal staadionilt..
Võimatud comebäckid. 2 õhtut järjest. Kui kulla saate , laske 1 veel juurde vorpida ja saatke see Spallettile.
Aga Spursist. Mitte ühtegi ostu suvi 2018. Samalajal kui kõik teised kulutasid sadu sadu miljoneid, ise hüpnotiseeritud nagu Lord of the ringsi 'My precious' goblin. Ronaldo , 34a, 100M tuleb esimesena meelde.. siis Pepi igaastased investeeringud kaitsele = Eesti aasta riigieelarve jne.
Stseenid AFTV's , kui Lloris tõstab karika peakohale..
Kommentaar
-
Algselt postitas Olar Vaata postitustno pole ju väga hullu. Ma ei imesta üldse, kui jõuliselt ja veel intensiivsemalt pressida, olete finaalis. Ajax murdus, aga ees polnud teil Kane kahjuks. Aga see must beast on ikka maasikas.
Kommentaar
-
Mis asi see on mis toimub jalgpalli euroväljakutel see kevad???
Anna halastust, suur (jalgpalli)jumal!!!
Tere tulemast Metropolitanole!!!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar