Algselt postitas Stok
Selles osas ma ei nõustu, et kaitsev ja kontratest lähtuv jalgpall peab tingimata igav ja tüütu olema (kuigi viimase 1,5 kuud Spursi esituses seda kahtlemata olnud on - samas sellele eelnenud kuu oli väga nauditav, vaatamata kaitsvale stiilile). Samas saan aru, et see ongi subjektiivsete eelistuste küsimus ja vaatenurki võib erinevaid olla.
Ja vaatamata sellele, mis kellegi vaatenurgast ilus tundub või klubile X või Y kohane, siis tulemus loeb. Ehk isegi kui ei tundu kohane olema siis mingite vastaste vastu ja mingis kontekstis võib ka umbkaitset kasutada. Just nagu välja tõin - kui siin Burnley mängis Pooli vastu hea tulemuse umbkaitsega välja (ja pole ainus kord) siis on minu meelest ratsionaalne proovida sarnast asja korrata. Vs tulla peale nagu Crystal Palace ja 7 võrgust välja korjata.
See lahkumise küsimus jah.. mõistan. Ega keegi tema tuleku hetkel eeldanud, et ta jääks 10ks aastaks pukki ja oleks selline rahulik-nunnu-feel-good-fella.
Praegu hakkab pigem tunduma nii, et Levy ja co hindasid natukene meeskonna kvaliteeti üle - mõtlesid nii, et Poch pani tugeva vundamendi maha, mehed on head aga tulemusi ei tule. Palkame kogenud eduka treeneri (kes vaatamata kõigele ka ManUga tulemuste poolest hästi hakkama sai), täiendame paari mehega ja proovime olemasolevast squad'ist midagi tulemuslikku välja pigistada.
Hetkel hakkab tunduma, et ei õnnestu mitte.
Minu nägemuses jaguneb meeskond selliselt -
Tippkvaliteediga mehed, kelle pealt üldiselt ei kärise - Kane, Son, Ndombele, Hjojberg, Regulion
Mehed, kes enamasti suudavad oma ära teha, aga tihemini viskab villast sisse - Lloris, Alderweireld, Dier, Davies
Mehed, kelle oskustes on olulisi puudujääke või kollitab liigne ebastabiilsus - Winks, Sissoko, Bergwijn, Aurier
Mehed, kes lihtsalt pole piisavalt head ja tuleks varem või hiljem naaksu saata- Bale, Doherty, Sanchez, Moura, Lamela, Vinicius
Wildcardid (noor/pole piisavalt veel mänginud/ei oska kategoriseerida) - Rodon, Lo Celso, Tanganga, Alli
Raske on kivist vett välja pigistada kui I kategoorias on 5 ja teises 4, ehk kokku kaks tükki vähem kui korraga platsile panna vaja.
Kommentaar