Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Spurs on siis endale ka ametliku twitteri teinud. Line-up otse garderoobi seinalt:
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Nonoh, saime murule mängima ja näitasime sellele Arsenali tütarklubile, mis puust me tegelikult oleme.
4 fakin 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHAAAMPIOOONS LEAGUEEEE!!
Nii, ma jätkan transfer rumoritega. Talkspordi andmetel olevat Mr. Chairman läbirääkimistel Milaniga Huntelaari osas.
Ja kui edasipääs tagatud, siis saab tõenäolisemaks ka Fabiano liikumine.
Keane ja venelane tahetavat maha müüa.
Lähiajal selgub, ma loodan.
Noh, ma ei oleks selles nii kindel. Oma klaaskuuli vaadates pakuks, et: sa kardad lennata ja kõrgusi üldiselt, kuulad raskemat muusikat, tunned huvi ajaloo ja ornitoloogia vastu, tahad abielluda Huntelaariga ja oled vasakukäeline. Lisaks on sul paar üsna omapärast omadust, mida siinkohal hetkel ei avaldaks.
Ja kõigile teistele lastele meeldetuletuseks: Internet on avalik, m'key.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Noh, ma ei oleks selles nii kindel. Oma klaaskuuli vaadates pakuks, et: sa kardad lennata ja kõrgusi üldiselt, kuulad raskemat muusikat, tunned huvi ajaloo ja ornitoloogia vastu, tahad abielluda Huntelaariga ja oled vasakukäeline. Lisaks on sul paar üsna omapärast omadust, mida siinkohal hetkel ei avaldaks.
Ja kõigile teistele lastele meeldetuletuseks: Internet on avalik, m'key.
Kommentaar