Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tottenham

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kommentaar

Inglased raporteeriva, et Bale ei ilmunud täna treeningule kuigi oleks pidanud. Oli Marbellas puhkusel. Reali tüübid äkki võtsid pantvangi ja hoiavad kusagil keldris.

Kommentaar

käreth,nii on küll inetu!

Kommentaar

Lamela on Londonis ja asi tehtud.

Teravaid nugasid soovides,
          A.S. Roma Ultras

Kommentaar

Walker, Defoe ja Townsend kutsuti koondist esindema. Androsele esimene kutse ning preemia heade esituste eest.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              Lamela on Londonis ja asi tehtud.

Teravaid nugasid soovides,
              A.S. Roma Ultras
              Chelsea pole veel oma sõna öelnud
              FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                Chelsea pole veel oma sõna öelnud
                Ta nimi on veel Bradley minu meelest

Kommentaar

Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                    Walker, Defoe ja Townsend kutsuti koondist esindema. Androsele esimene kutse ning preemia heade esituste eest.
                    Ja veel - juba regulaarsete U21 meeste Carrolli ja Kane kõrval kutsus Southgate koondisesse ka Zeki Fryersi. Tal seni veel U21 meeskonnas debüüt tegemata.

Kommentaar

Viimaste sündmuste valguses...kas fännid jätkuvalt tahaks, et Bale jääks või hakkab mõru mekk vaikselt suhu tulema selle härra suhtes?

Kommentaar

Hinges on nad juba ammu leppinud sellega, et ta läheb niikuinii.

Kommentaar

Algselt postitas delorean Vaata postitust
                          Viimaste sündmuste valguses...kas fännid jätkuvalt tahaks, et Bale jääks või hakkab mõru mekk vaikselt suhu tulema selle härra suhtes?
                          Eks siin ole mingid asjad üle ka paisutatud, ma usun. Pigem ma ütleks, et viimased sündmused on Bale jäämise tõenäolsust hoopis suurendanud. Aga viimaste sündmuste all pean ma silmas pigem läbirääkimiste seisu. Pole see Real midagi nii rikas ja Levy suudab piisavalt hardballi mängida, et Bale Spursile mittesobivatel tingimustel mitte minema lasta... kui raha ei ole, siis kaupa ei saa. As simple as that...

Kommentaar

mulle tundub ammu et real ei taha seda raha välja käia, millest räägitakse. Kui läheb, siis pigem odavamalt lõpuks sest sest 130mil on nii ebaloogiline kui üldse olla saab. Samas isegi 50mil eest müües teevad juudid suurepärase tehingu.

Kommentaar

Ma ütleks, et iga penn peale £50m on ülemaksmine. Ning ma usun, et asja venimine on Williani kaotamise taga. Nüüd üritatakse ruttu mingit Plaan B-d (Lamela) või C-d (Eriksen) rakendada ja ei taheta enne vormistada kui midagi olemas on.

Kommentaar

Kui ESPN-i uskuda siis Realil on see raha olemas ning pole nad midagi nii suures võlas kui räägitakse. Kuid ka mulle tundub, et pigem ei taha nad seda summat välja käia. Aga Bale'i treeningule mitteilmumine on ületähtsustatud. Tegelikult me ei tea ju miks ta treeningule ei ilmunud, nii et tonte pole mõtet näha a'la "Raevunud Bale ei ilmunud treeningule" Kui läheb, siis läheb ja kui ei siis on kõik korras nagu norras.

Kommentaar

Working...
                                X