Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitust
Kommentaar
-
Ei olnud selline tallad-ees-karistusalas-sisse pennal, aga tüübil oli ju konkreetselt käsi kehast eemal, palli lennutrajektoor muutus oluliselt... ma ei saa nõustuda, et täiesti lampi antud penalt. Olen näinud palju pehmemalt (suvalisemalt) antud penalteid. Osad kaitsjad jooksevad sellisesse olukorda juba eos käed seljataga... vaevalt nad seda raskuskeseme pärast nii harrastavad.
Aga mäng ise oli ikka puhta p**k. Mõttetu veeretamine ja sumbuurne kägarn**s, ei muud. Täpselt see, mida pidevalt on saanud siin rääkida- mingisugust loovust ei ole, palju pealelööke tuleb täiesti suvalisest olukorrast ja Soldado on üsna reisisaatja seal ees, normaalseid palle temani ei jõua.
Kommentaar
-
No sellel hooajal pole reeglina neid penalteid antud. Näiteid on võtta küll ja rohkem veel, Unitedi fännina tuleb kohe meelde Frank Lampardi käsi Old Traffordil. Õige on ka ,et ei anta, või noh üldjuhul siis ei anta. Üks kaitsja ei saa ju korralikult manööverdada, kui tal käed seljataga on."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEriti haigeks teeb asja veel see, et pall põrkab mängija enda reiest vastu kätt. Tegelt ka intentional v? :,Dthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMitu kordust sul vaja oli, et seda imeväikest riivamist tuvastada? Ja mitu neist oli mängu ajal kasutada kohtunikul?
Kommentaar
-
Ma arvan samuti, et üsna absurdne otsus. Ei oskagi kuidagi seda sõnadesse panna, aga penalt iseenesest on üks kuradima totter asi. Trahvikast on lihtsalt nii suur ja penalt samas nii suure tõenäosusega värav, et need asjad tuleks kuidagi lahku lüüa. Antud olukorras käsi ju on, samas penalt on ülepingutatud, samas karistuslöök kasti joonelt oleks õiglane. Reeglid küll sellist asja ette ei näe ja ilmselt lähitulevikus ka sinna ei lisandu, aga üldiselt võiks ju tuua mingi paralleelse karistuse trahvikastis sees tehtud veale, sest mulle isiklikult tundub küll, et penaltid, millest üks on antud väravavahile üks ühele jõudnud mängija mahatõmbamise eest ja teine, mis on saadud kerge vea eest kuskil trahvikasti tagumises nurgas, on ikka väga ja väga erineva väärtusega.
Kommentaar
-
Oliver võis pennut näha sellepärast, et Hulli vend lendas situatsiooni käed laiali (ning kahjuks ei jõudnud enam õnnetust ära hoida). Antud olukorras polnud vajadust tal käsi taevasse visata. Pigem (mängu ajal näidatud kordustest) jäi mulje, et kaitsetööd teinud vend tegi ennast meelega võimalikult suureks, mis on muidugi õige, kuid unustas, et kätuga pole õigus palli parreerida.
Jah, kerge rikošett oli, kuid ütleks, et accident waiting to happen.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
- Everton (A);
- Newcastle (H)
- Man City (A);
- Man Utd (H);
Eks varsti siis näeb, mis masti meeskond me oleme. Kusjuures ma olen millegipärast optimistlikum võõrsil EVE/MC jms vastu kui kodu Hulli vastu."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustMa arvan samuti, et üsna absurdne otsus. Ei oskagi kuidagi seda sõnadesse panna, aga penalt iseenesest on üks kuradima totter asi. Trahvikast on lihtsalt nii suur ja penalt samas nii suure tõenäosusega värav, et need asjad tuleks kuidagi lahku lüüa. Antud olukorras käsi ju on, samas penalt on ülepingutatud, samas karistuslöök kasti joonelt oleks õiglane. Reeglid küll sellist asja ette ei näe ja ilmselt lähitulevikus ka sinna ei lisandu, aga üldiselt võiks ju tuua mingi paralleelse karistuse trahvikastis sees tehtud veale, sest mulle isiklikult tundub küll, et penaltid, millest üks on antud väravavahile üks ühele jõudnud mängija mahatõmbamise eest ja teine, mis on saadud kerge vea eest kuskil trahvikasti tagumises nurgas, on ikka väga ja väga erineva väärtusega.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
We are delighted to announce that Kyle Walker has signed a new contract, committing his future to the Club until 2019.
The England international signed for us from Sheffield United in July, 2009, he has gone on to make the right-back berth his own, making more appearances for Spurs than any other player last season.
Voted Young Player of the Year by the Professional Footballers' Association in 2012, Kyle has made a total of 112 appearances in our colours, scoring twice including a stunning winner in the north London derby at home to Arsenal in October, 2011, which went on to be voted Goal of the Season by our Supporters Clubs."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar