320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tottenham

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    .

    Nüüd parem oleks kui Burnley vastu ei tehtaks mingit järjekordset hea-tulemuse-järgset-kobarkäkki...
    Vaatamata teise poolaja suurtele ponnistustele jäi siiski kobarkäkk saavutamata eile...
    Sellele aitas kõvasti kaasa ka Burnley meeste puujalgsus.

    Tegelikult oli pall täitsa ohtlikus kohas ja hästi ees nii Son'il (2x kindlasti) kui ka Kane'il. Kõik need suudeti paavsti pihta tulistada.
    Õnneks nähti ära mingi veider käepuude ja pendla pani Kane külmavereliselt posti äärde.

    Jällegi mingis plaanis oma osa tehtud. Täna õhtul on Trippier lubanud omalt poolt Sprusi aidata.
    Noh, meest sõnast ja nii.

    Ilmselt saab kas klingoni mees või keegi teine tegelikkuses kolmandal minutil punase kaardi ja lööb selle käigus omavärava, aga nuh. Kuni selle kolmanda minutini on lootus õhus vähemalt .

    Kommentaar


      Kommentaar


        Milline suurepärane hooaja lõpp, Son sai teenitult (kuigi jagatud Salahiga) golden booti, viimased voorud näidati igati ägedat ja resultatiivset mängu. Loodetavasti tehakse suvel samm edasi ja Konte saab mängijad, keda vaja. Mõnest loovast keskväljamängijast küll ära ei ütleks.

        Kommentaar


          Kas Soni auhind läheb Spursi karikakappi?

          Kommentaar


            Nii, promill eilsest pubiõhtust vaikselt lahtumas, aga rahulolu hooaja lõpuga jääb.

            Oli väga ummamuudu pusimine too 2021/2022 hooaeg.

            Algas ju kõik enne algust - kui pusiti ja pusserdati ja mässerdati ja igasuguste treeneritega kaubale saamata jäi. Kurat seda enam mäletab mitu kuud otsiti uue hooaja lootsi (alates Mou sackimisest siis). Igal juhul kauem kui Nuno lõpuks pukis püsis. Hooaeg iseenesest algas ju ilusti. Kolm võitu kolmest mängust. HOOAJA HETK NR1 - Spurs oli tabelis I kohal; Arsenal viimasel kohal.

            See pidu muidugi kaua ei kestnud - kolmele võidule järgnes 3 mängu kus võeti oma võrgust välja 3 palli ja kõik lõppesid muidugi kaotusega. Pärast Arsenali mängus täielikku kapituleerumist - otseses mõttes seejuures, keskväli oli mängu I poolaja jooksul TÜHI, seal polnud mitte kedagi. Oli selge, et fännid (sh mina) Nunole sellist häbi ei andesta ja tema aeg oli läbi enne kui alata jõudis. Vahepeal tuli ette ka paar õnnelikumat mängu, aga mis läinud, see läinud ja veel üks 0:3 mäng ManU vastu oli viimane piisk karikasse. HOOAJA HETK NR 2 - pärast üsna konkreetset kaotust ManUle rääkisin kolleegist ManU fänniga ja ta ütles, et "kurat, te vist kaotasite lahingu, aga võite võita sõja" - ehk väga prohvetlikud sõnad seoses Conte palkamise kuulujuttudega. See mäng oli hooaja suurim pöördepunkt.

            EPLis saadi siis püss paukuma ja järgnes 9 mängu pikkune kaotusteta seeria. Seeria viimaseks vaatuseks jäi HOOAJA HETK NR 3 - Leicester ajas pahaseks Steven Bergwijni, mees tuli, nägi, tegi ja pööras üksinda lisaajal 1:2 kaotusseisu 3:2 võiduks. See kiskus volüümi üles isegi üksi kodus vaadates... üsna hilisel tunnil.

            Muidugi sellele ca kuu võrra eelnes HOOAJA HETK NR 4 - klubide ja UEFA kobarkäkk seoses Conference League'i mängude toimumise/mittetoimumisega. See kuidas Renne'il lasti pirtsutada oli ikka ajuvabastuse tipp. Ilmselgelt oleks pidanud võtma eralennukile kõige nakkusohtlikumad mängijad ja saatma enne mängu kõikide nende meestega kallistama / patsu lööma. Siis oleks ju palju rohkem "fair play" olnud ja värki. Ilmselt hooaja edasisele kulgemisele oli see positiivne - see liiga ei raisanud enam energiat. Aga moodus kuidas see nii kujunes oli faking debiilne.

            Sarnaselt hooaja hetkele nr 2 tuleb eelkõige olulisus tagantjärele välja. Ja talvel rohkem kui suvel, aga HOOAJA HETK NR 5 oli võistkonna rebuild läbi kahe akna. Võrreldes eelmise hooajaga polnud selle hooaja II pooles meeskonnas enam järgmisi (vähemalt mingil ajal rohkem või vähem platsile saanud) mehi - Hart, Gazzaniga, Foyth, Alderweireld, Sissoko, Ndombele, Alli, Lamela, Rose, Lo Celso, Aurier, Bale, Vinicius. Ehk ühtekokku KOLMTEIST meest. Okay, eelneval hooajal nendest tegelikult ei saanud Spursi eest põllule Rose, Gazzaniga ja Foyth. Aga ülejäänud 10 said. Ja nüüd nendest nimekirjast mainitutest on Ndombele ja Lo Celso küll laenul, aga ilmselgelt suvel üritatakse nendest lahti saada. Lo Celsoga pole probleemi, kas sellist klubi, kes Ndombellysugust laiska sitapeast pekimagu ülal pidada suudab - küsitav.
            Aga kui 10 läks välja tähendas see ka vajadust tuua uut verd peale. Üllataval kombel oli selle osas jaanuari aken (kui pukis juba Conte) edukamgi kui suvi. Talvel toodi võistkonda Bentancur ja Kulusevski, kes mõlemad mängisid CLi kindlustamises meeletut rolli. Mänguminuteid jagus vastavalt 1365 ja 1267. Seejuures sai Bentancuri lisandumine veel olulisemaks Oliver Skippi pika vigastusega. Ja Kulu lihtsalt tegi suurepärase stardi. Hooaja teise poolega jäi tema saldoks EPLis 5 väravat ja 8 assisti mis on muljetavaldav. Ilma nende kahe meheta poleks CLi jõudmine juhtunud.
            Suvistest lisandustest oli väga hea Romero, kes on ilmselt tänaseks klubi parim keskkaitsja. Samas kui Gollini oli räige flop ja hooaja peale Emerson Royal ka pigem kehvik. Kahe noorsandi Bryan Gili ja Pape Matar Sarri osas näitab tulevik kas ja mis neist tuleb. Kokkuvõttes vaja nüüd suvel kõvasti lisajõudu tuua, sest põhikoosseisu vaates oli ikkagi saldoks 10 välja ja 4 sisse. Ehk kosseis lihviti palju õhemaks.

            Et asi puhta roosamanna ei oleks, siis tuleb ausalt välja tuua negatiivse poole pealt HOOAJA HETK NR 6 ehk must veebruar. Tegelikkuses vaja see periood laiendada tegelikult 12.01-01.03 peale, aga üldistatult siiski veebruar. Selles toredas ajavahemikus õnnestus üsna kehvakese vastupanuga Carabao Cupi poolfinaalis välja kukkuda Chelsea vastu, FA Cup'is jäädi pärast lisaaega alla Borole ja EPLis teeniti kaotused Sotoni, Wolves'i, Burnley ja Chelsea vastu. Sinna jäi ka seeria kolmest järjestikkusest EPLi kaotusest ja neljast kaotusest viie mänguga. Sellel hetkel ei tundunud Meistrite Liiga kohal lõpetamine küll kuigi realistlikku väljavaatena.

            Aga lõpuks võeti siiski ennast Premmis kokku ja pakuti HOOAJA HETK NR 7 ehk võimas lõpuspurt. Sõltuvalt sellest, mis hetkest lugema hakata - aga ma nihutaks selle isegi 01.03st varasemaks, ehk alustaks seda ilusat seeriat juba 26.02st ja mängust Leedsiga. Alates sellest daatumist mängis Spurs 14 mängu millest võideti 10, viigistati 2 ja kaotati 2. Kusjuures nendest kaotustest üks oli ManU vastu, kus tegelikult mängiti väga normaalne partii - ainult et CR7 lasti vabalt löögile ja enda võimalusi ei pandud võrku. See kaks mängu Brightoni ja Brendfordi vastu oli muidugi kole, aga õnneks siiski ajutine. Selle 14-mängulise seeria saldoks jäi seega 32 punkti ehk 2,3 punkti mängu kohta. Ühtlasi löödi selle seeriaga 38 väravat (!) ja lasti endale lüüa 8 (!) selle kõrvalt hoiti ka suisa 8s mängus taga nulli ehk perioodi väravate vahe oli +30. Arvestades, et hooaja lõpuks oli väravate vahe +29, siis lihtne matemaatika ütleb, et alustati -1 pealt seda spurti.

            Ja selline esitus toob mind eelviimase väljatoomist vääriva HOOAJA HETK NR 8 ehk mängijate (eelkõige kaitsjate) areng Conte käe all. Nagu mainitud - siis 14 mänguga 8 clean sheeti + lasta lüüa sellise seerigaga 8 väravat kus kohtuti ManU, Liverpooli ja Arsenaliga aga ka West Hami, Leicesteri ja hooaja II poole komeedi Newcastle'iga - see väärib tõelist kiitust. Taaskord eelmises puntis mainitud mängud selle seeria sees - ManU ja Brighton+Brendford jäid ikka paljuski ründeliini hingele - ManU mägnus ei suudetud õigel ajal võimalusi ära lüüa ja B+B back to back mängudes ei tehtud 180 minutiga ühtegi pealelööki vastase väravale. Seega veelkord - Ben Davies, Eric Dier, Christian Romero ja Davinson Sanchez väärivad palju rohkem kiitust. Isegi kui esikaantel säravad (teenitult) Son ja Kane. P.S kiitust mainivad ka EPLi tasemele kenasti tõusnud Ollie Skipp (kiiret paranemist talle) ja hooaja II pooles ka wingbackid Sessegnon ja Doherty.

            Viimaseks jääb lühidalt ja konkreetselt HOOAJA HETK NR 9 ehk Heung-min Son - mitte ainult EPLi parim väravakütt - 23 väravat millest ÜKSKI ei olnud penalt (!!) vaid ka klubi "Player of the season"i auhindade jagamisel puhta töö teinud mees. Teenitult. Need 23 väravat on selge rekord. Enne seda oli parim saldo eelneva hooaja 17. Seega 2 hooajaga kokku 40 väravat. Klass.

            Lisaks tooks veel kaks väga olulist aspekti välja niiöelda tunnustava äramärkimisena - ehk hooaeg läbiti nii, et kahe liigat valitseva võistkonna vastu jäädi võitmatuks!
            ManCity üle duubelvõit ja Pooli üle duubelviik.
            Teiselt poolt jälle duubelkaotused Chelsea ja Manu vastu, aga mis veel kõige nutusem - kahe mängu peale 1 punkt Southamptoni vastu.

            Eks ta üles-alla käis, aga lõpp oli ilus. Ja lõpp andis lootust.

            Nüüd on vaja üleminekuturul gaas põhja vajutada ja tuua Contele keda iganes ta soovib (ja keda muidugi kätte saada õnnestub).
            Ütleks, et vähemalt 5 meest peaks kindlasti tooma, aga sellest kirjutaks pikemalt juba hiljem. Muidu läheb jutt mölaks ja postitus pikaks, eksole .

            Kommentaar


              No see on nüüd küll igati sümboolne.

              Spursi teemal on siin foorumis ees lehekülg 777 ... ja eile tuli uudis, et ENIC on valmis panema klubisse 150 mln raha juurde. Selleks, et "toetada investeeringuid võistkonda ja tingimustesse".

              Kõlab küll nagu jackpot.
              Siit-sealt kõlakad läbi käinud, et Conte soove suvel plaanitakse austada.

              Kindlasti on hulk mängijaid ka, kes veel rahaks tehakse - Carter-Vickers (7mEUR), Lo Celso (~30 mEUR) on väga kindlad minejad. Lisaks neile tundub pigem kidnel Rodoni (~10 mEUR) ja Bergwijni (~15 mEUR) lahkumine. Kuna mõlemalt poolt wingbackide poolelt on rahulolematust siis pakuks, et nii siit kui sealtpoolt äärest on üks lahkuja ja täiendus tulemas, seega ennustaks, et vasakult teeb teed Regulion (~20 mln) ja paremalt Royal (~20 mlnEUR). Keskväljal on ümber saamas Winksi aeg (ehk tänu HG rollile võiks loota ~20 mEUR). Lahti vaja saada ka Ndombelest, aga tegemist on täiesti kasutu lohhiga ja kui temas 0 EURiga lahti saab nii, et palgakulu võtaks ostja üle oleks ka juba hästi. Ehk siis mainitud nägude realiseerimisest võiks saada selline 120 mln EUR kokku.

              Kui mainitet rahasüstist näiteks pool pandaks see suvi huugama mängijateturul võiks see tähendada, et suvises aknas pannakse hakkama ~200 mln EUR. Ehk leitakse midagi ka jooksvast kasumist +CLi rahadest ka juurde ja seega võiks loota mitmeid asiseid täiendusi.

              Conte oleks seda kindlasti väärt.

              Kommentaar


                Asistest täiendustest rääkides - esimesed tehingud hakkavad juba lõpule jõudma ja Spursi puhul on see omamoodi shokeeriv.

                Väravavahtidest on klubi asendamas pudrunäpp Gollinit Fraser Fosteriga, kes liitub vabaagendina. Ehk siis varu-vv vahetus kvaliteetsema ja HG mängija vastu 0 üleminekutasuga. Pole paha käik.

                Lisaks on selle nädala jooksul oodata uudist Ivan Perisici liitumisest. Samuti vabaagendina. Ainult sedakorda Interist kus ta Conte käe all hästi esines. Kuna mängija on juba 33 siis tehakse temaga 2 aasta pikkune leping ja väidetav nädalane palk ~100 th£ mis tundub enam kui aus kaup. Ilmselt Conte süsteemis saab tema esmaseks rolliks olla LWB, aga kuna uuel hooajal on viis vahetust lubatud siis ilmselt mingi aja saab ka kusagil ründetrios peale. Ühtlasi tähendab tema liitumine ilmselt seda, et Regulionile leitakse Hispaaniast uus kosilane ja uuel hooajal hakkavad vasakut tiiba katma nooruke Sessegnon ja kogenud Perisic.

                Nende tehingutega oleks juba kaks tähelepanuvajavat positsiooni lahendatud.

                Lisaks usutavamatest kõlakatest räägitakse Bastoni liitumisest (samuti Interist), väidetavalt ollakse kontaktis Erikseniga, et ta tagasi tuua (veelkord vabaagent).
                Kui ka need tehingud läbi peaksid minema siis oleks vaja veel ka RWB, CM/DM, ST/FW ja oleks täitsa timm seis.

                Ilmselt kirjutan millalgi kui igav on ka positsioonide kaupa, mis liikumised toimuda võiks.

                Kommentaar


                  Linnupoja kes see teine TOP2 treener on Conte kõrval (ees/taga)?

                  Kommentaar


                    Kommentaar


                      Üht teist vahepeal veel toimunud.

                      Ametlikult kinnitatud üleminekud -
                      Perisic (tasuta üleminek; Interist; algkoosseisu LWB, võib ka eesliinis mängida vajadusel)
                      Forster (tasuta üleminek; Southamptonist; varuväravavaht)
                      Bissouma (29 mEUR; Brightonist; kindel esimene valik hoidva CM kohale)
                      Richalidson (58 mEUR; Evertonist; rotatsioonimängija eesliini - varu ST ja lisaks konkurent Kulusevskile algkoosseisu kohale)

                      iga hetk on kinnitatamas veel
                      Spence (15-20 mEUR; Borost; algkoosseisu koha nimel võitlev RWB)
                      Lenglet (laen ostuoptsiooniga Barcelonast; võitlema LCB positsiooni nimel Davies'ega)

                      ja suurema määramatusena (ehk võib juhtuda aga ei pruugi) sahistatakse veel ühe CB; ründaja ja loova CM'i osas. Kõik 2+3 kindlasti ei realiseeru.

                      Aga üldiselt pole üldse paha!

                      Kommentaar


                        Selline algkoosseis siis

                        Kommentaar


                          Conte peale ManU kaotust - "We are not title contenders". Teed oma tiimi maha juba siis kui veel tabeli ülal osas olid. Great 'winning' attitude...
                          Conte peale Njuuka käest peksa saamist - "This squad doesn't have depth". 100% koosseise on harva kellelgi panna platsil ja teie superstaarid olid ju platsil. Mis oleks Spurs ilma Kane'i ja Son'ita veel?
                          Ma ei tea kuidas Spursi fännid siin seda mängupilti naudivad sel hooajal, aga tundub et pigem ei tööta see Conte-kole jalgpall.

                          Kommentaar


                            Conte jalgpall tahtis veel viimase sekundi väravaga võidu võtta, aga VAR nägi seal midagi offis olevat. Igal juhul Sportingul oli võimalus see mäng kuskil 65ndaks minutiks juba 3 väravaga veenvalt lukku panna, aga ei löödud ära neid mis tekitasid. Täitesti soliidselt mängisid.

                            D grupp muidu lahe ja tööd jagub veel ka viimasesse vooru.
                            red.png

                            Kommentaar


                              See ei ole küll mingi heureka hetk ja ma olen täiesti vale klubi fänn seda väitma. aga jagpalli võlu nii fännile kui mängijale, kaob ära selliste 90+5 match-winning otsustega, kus keegi paar milli sulus on. Mängu kontekst, kulg ja klubi, ei ole siin tähtis. Kas see kuradi pikslite peal joonte tõmbamine näeb vähem korruptiivne välja kui äärekohtuniku siia-sinna otsus laivis - ma arvan, et mitte. A noh, kuskil oli see meem adapt-improvise-overcome.
                              "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

                              Kommentaar


                                Algselt postitas -21- Vaata postitust
                                See ei ole küll mingi heureka hetk ja ma olen täiesti vale klubi fänn seda väitma. aga jagpalli võlu nii fännile kui mängijale, kaob ära selliste 90+5 match-winning otsustega, kus keegi paar milli sulus on. Mängu kontekst, kulg ja klubi, ei ole siin tähtis. Kas see kuradi pikslite peal joonte tõmbamine näeb vähem korruptiivne välja kui äärekohtuniku siia-sinna otsus laivis - ma arvan, et mitte. A noh, kuskil oli see meem adapt-improvise-overcome.
                                Nõus, jalgpall sellist lollust ei vääri. Jube oli jälgida - iga sekund ootamist tähendas, et aina tõenäolisemalt tühistatakse. Ja siis tuuakse tõenduseks mingi foto, mis pole isegi õigel joonel tehtud ja mille põhjal mitte midagi aru ei saa.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                                Kommentaar

                                Working...
                                X