Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Levy: 24 aastat, 12 permanentset manageri, 2008 liigakapp (Ramos).
Glenn Hoddle
Jacques Santini
Martin Jol
Juande Ramos
Harry Redknapp
Andre Villas-Boas
Tim Sherwood
Mauricio Pochettino
Jose Mourinho
Nuno Espirito Santo
Antonio Conte
Ange Postecoglouthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tottenhami fännina arvan, et Ange peaks minema. Formatsioon ja filosoofia, mida Ange viljeleb ei sobi Spursile vähemalt nii tiheda mängugraafiku juures. Seda ju näitavad ka tulemused. Ange kaitseks öeldakse, et palju vigastusi, aga ma näen siin peamist süüd ikkagi treeneril. Vigastused algasid juba eelmise hooaja alguses. Ju siis Ange treeningmeetodid ja kõrge liin mängus tekitavad rohkem vigastusi (peamiselt just hamstringi vigastust). Eelmistes klubides tal tõenäoliselt nii tihedalt mänge polnud, mistõttu ta polegi sellises olukorras olnud. Kuskil Spursi foorumis üks fänn ütles, et Spurs peakski mängima nii nagu nad oleks releka võitluses (mida nad ju ongi) ehk kiirrünnakutele tuginemine, kaitse lukku tõmbamine pärast esimest väravat. Aga Ange ju nii ei tee.
Ma ei välista seda, et Ange võib suuta isegi midagi võita. Siiski kas näiteks Carabao cupi võit kaalub siis selle üles kui liigas lõpetatakse 15.kohal? Minu jaoks ei kaalu. Kuidas meelitada järgmiseks hooajaks tippmängijad kui Euroopas ei mängita? Euroopa liiga võitmine või FA cupi võitmine muidugi tähendaks Euroopat, aga sinna on veel pikk teekond sel hooajal.
Ma ei näe ka klubi juhtkonnal mingit suurt süüd. On ju ehitatud uu staadion, suvel toodi ka palju häid mängijad. Solanke on ennast ju tõestanud. Samuti toodi palju noori talente. See on veider jah, et jaanuaris peale väravahi pole kedagi toodud, sellest tõesti aru ei saa. Karikaid pole ka võidetud aga viimase kasvõi viie aasta jooksul on ju mitmetes finaalides mängitud. Pigem on see lihtsalt olnud halb õnn. Pealegi juhtkonna vahetuse nõudmine ei too ju Tottenhami kiirelt välja sellest kriisist. Kiire lahendus on ju ikkagi treeneri vahetus.
Kokkuvõtteks ma ei saa aru, mis on argumendid, miks Ange sackitud pole. Ryan Mason saaks ka praegusel juhul paremini hakkama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVahemärkusena - Arsenali teemas oli viimane postitus eelmisel aastal (22.12.2024).
NoWay - tänud hea vastuse eest. Kõrvaltvaatajana on Ange'i projekt iseenesest väga põnev ja mõistan neid, kes tahaksid talle anda hooaja tervete mängijatega, aga seda, et kõik on terved ei garanteeri keegi. Kui Levy tahab, et "project Ange" oleks edukas, siis tuleb naelu/eurosid hakata välja käima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
Kui sa pole märganud, siis me oleme inglise kohtunike alafoorumi üle võtnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas arsenaalium Vaata postitustkui sa pole märganud, siis me oleme inglise kohtunike alafoorumi üle võtnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas NoWay Vaata postitustTottenhami fännina arvan, et Ange peaks minema. Formatsioon ja filosoofia, mida Ange viljeleb ei sobi Spursile vähemalt nii tiheda mängugraafiku juures. Seda ju näitavad ka tulemused. Ange kaitseks öeldakse, et palju vigastusi, aga ma näen siin peamist süüd ikkagi treeneril. Vigastused algasid juba eelmise hooaja alguses. Ju siis Ange treeningmeetodid ja kõrge liin mängus tekitavad rohkem vigastusi (peamiselt just hamstringi vigastust). Eelmistes klubides tal tõenäoliselt nii tihedalt mänge polnud, mistõttu ta polegi sellises olukorras olnud. Kuskil Spursi foorumis üks fänn ütles, et Spurs peakski mängima nii nagu nad oleks releka võitluses (mida nad ju ongi) ehk kiirrünnakutele tuginemine, kaitse lukku tõmbamine pärast esimest väravat. Aga Ange ju nii ei tee.
Ma ei välista seda, et Ange võib suuta isegi midagi võita. Siiski kas näiteks Carabao cupi võit kaalub siis selle üles kui liigas lõpetatakse 15.kohal? Minu jaoks ei kaalu. Kuidas meelitada järgmiseks hooajaks tippmängijad kui Euroopas ei mängita? Euroopa liiga võitmine või FA cupi võitmine muidugi tähendaks Euroopat, aga sinna on veel pikk teekond sel hooajal.
Ma ei näe ka klubi juhtkonnal mingit suurt süüd. On ju ehitatud uu staadion, suvel toodi ka palju häid mängijad. Solanke on ennast ju tõestanud. Samuti toodi palju noori talente. See on veider jah, et jaanuaris peale väravahi pole kedagi toodud, sellest tõesti aru ei saa. Karikaid pole ka võidetud aga viimase kasvõi viie aasta jooksul on ju mitmetes finaalides mängitud. Pigem on see lihtsalt olnud halb õnn. Pealegi juhtkonna vahetuse nõudmine ei too ju Tottenhami kiirelt välja sellest kriisist. Kiire lahendus on ju ikkagi treeneri vahetus.
Kokkuvõtteks ma ei saa aru, mis on argumendid, miks Ange sackitud pole. Ryan Mason saaks ka praegusel juhul paremini hakkama.
- Mängijate palgalagi on määratud selline, et mitte kunagi ei konkureeri te tõeliste tähtedega, sest olgem ausad, mujalt saab paremat weekly wage'i. Raha loeb!
- Treenereid on isegi uhkeid nimesid saadud, aga neid pole finantsiliselt piisavalt backitud, on küll midagi toodud, aga kui sa päriselt tahad järgmist sammu teha, siis pead igas liinis tegema kõvasti investeeringuid, nr9sast kuni asendusväravavahini välja.
- Ange argument on pool-tõde, tüüp on taktikaliselt põikpäine jurakas, aga A lineupi kaotamisel on mees ka täiesti mutta üksi jäetud, teda veel karikad ja Euroopa liiga hoiavad vast.
ja miks sa tahad kiireid lahendusi, selle asemel et saaks põhimõtteliselt teistsuguse lähenemise paika, beats me.
Võid vaadata Liverpooli lähiajalugu, kui pekkis oli asi eelmiste omanikega ja milline kannapööre tehti praegustega. Mcnamarale vb ei meeldiks seda tunnistada (sest mitte inglased/eurooplased), aga meie praegused omanikud ei ole eelmistega üldse võrreldavad. Nende süstemaatilisus on väga viljakas olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMcnamarale vb ei meeldiks seda tunnistada (sest mitte inglased/eurooplased), aga meie praegused omanikud ei ole eelmistega üldse võrreldavad. Nende süstemaatilisus on väga viljakas olnud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
'pooli eelmised omanikud olid jänkid Hicks ja Gillett ning täiesti peast põrunud. Kui pead silmas Mooresi perekonda (omanikud kuni 2007), siis neil ei olnud lihtsalt raha, et Abramovitši ja temasugustega konkureerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitust
On ikka küll viga üleval pool:
- Mängijate palgalagi on määratud selline, et mitte kunagi ei konkureeri te tõeliste tähtedega, sest olgem ausad, mujalt saab paremat weekly wage'i. Raha loeb!
- Treenereid on isegi uhkeid nimesid saadud, aga neid pole finantsiliselt piisavalt backitud, on küll midagi toodud, aga kui sa päriselt tahad järgmist sammu teha, siis pead igas liinis tegema kõvasti investeeringuid, nr9sast kuni asendusväravavahini välja.
- Ange argument on pool-tõde, tüüp on taktikaliselt põikpäine jurakas, aga A lineupi kaotamisel on mees ka täiesti mutta üksi jäetud, teda veel karikad ja Euroopa liiga hoiavad vast.
ja miks sa tahad kiireid lahendusi, selle asemel et saaks põhimõtteliselt teistsuguse lähenemise paika, beats me.
Võid vaadata Liverpooli lähiajalugu, kui pekkis oli asi eelmiste omanikega ja milline kannapööre tehti praegustega. Mcnamarale vb ei meeldiks seda tunnistada (sest mitte inglased/eurooplased), aga meie praegused omanikud ei ole eelmistega üldse võrreldavad. Nende süstemaatilisus on väga viljakas olnud.
Ange ju üksi jäetud küll pole, sisuliselt pole ta oma A-lineupiga mänginud rohkem kui aasta ja ta on piisavalt aega saanud. Mu peamine point on see, et kui homme saaks Tottenham uued omanikud, ütleks ma ikka Ange out. Olen loomulikult pikaajalise lahenduse poolt ja põhimõtteliselt nõustun, et keegi uus võiks nüüd Spursis proovida. Aga uus omanik ei suuda nüüd ja kohe Spursi kriisist välja aidata, see on ikka peatreeneri töö. Ja praegune peatreener ei saa sellega hakkama.
Kommentaar
-
Ange out võib sul/teile olla, ma oleks ise ka sellega päri, sest see mees oskab vaid pool rehkendust, AGA see et fännid Levi vastu ei ole, sellest ma aru ei saa, aga las siis olla.
Mis praegust momenti puudutab, siis teda hoiavad töös minuarust 2 karikat, kui neis edulugu jätkub, on hästi, aga kui mitte, siis ei ole ju kuskil enam midagi mida 'jahtida' sel hooajal ja hooaeg ongi läbi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar