tn tuleb peale rioteid viie aasta pikkune keeld jalgpallile, tervel keral
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMa olen seda juba nii palju kordi näinud, et ei jaksa liigselt innustuda. 1996 veel nutsin pärast poolfinaali vaikselt rõdul, aga enam ei vaevu.
Üldiselt inglased seda teist võimalust ära ei olnud teeninud ja tänane mäng süvendas veelgi arvamust, et ei ole hetkel vaja finaalturniirile sellist haledat seltskonda. Parimad minutid olid kaheksandast neljateistkümendani ehk siis horvaatide esimese ja teise värava vahel. Siis oli sellist vahvat tegutsemislusti ja uskumist endasse. Kuni saabus haamer.
Mis edasi? Motiveerijat ja innustajat oleks vaja treeneripingile. Aga ainult hull võtab selle ameti praegu vastu.
Aga muidu? Arvan, et Horvaatia võib nii täiusliku vasturünnakutaktikaga suvel ühte-teist korda saata. Tõsiselt vahvalt mängisid, hoian pöialt.
Kommentaar
-
Teema nimeks saab nüüd "Inglise koondise trennitegemisi"?
Nüüd saavad mängu leiutajad aega endast õhku välja lasta ja imelik küll, aga seekord ei olegi Inglismaa TAAS suurvõistluse favoriit! See on muidugi nende endi arvamus iga kord
Suhtumist näitas 1 inglise jõmmi frustruatsioonile viitav küsimus Mollys: "Croatia, what is that?"
Vastus oleks siis loomulikult: "See on see ´98 MM-pronks, kelle vastu teie ei saa!"
Head trennitegemist!
Kommentaar
-
No peale horvaatide kolmandat kotti oli selge, et selleks korraks kõik. Ega ei olnud väärt ka. Rooney puudumine paistis muidugi selgelt silma, aga see treener ja see punt ei oleks EMil nii või teisiti mitte midagi korda saatnud. Loodetavasti tehakse õiged järeldused, suvel aega mõelda küll.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
selliste meestega nagu Campbell, Bridge, Carson ei tasu paremat seisu lootagi.
mitmeid miljoneid nädalas teenivad keskväljaMAESTROD eesotsas Gerrardi; Lampardi ja Barryga ei suutnud midagi teha. Gerrard jookseb palliga, siis viskab ennast pikali ja arvab, et saab 16kasti juurest niimoodi karistuslöögi.Staarid võtsid asja algusest peale kuidagi ükskõikselt.
Beckham oli tasemel. Crouch ka suht. J.Cole ka enam-vähem.
Masendav.Inglaste pärast haiseb EM nüüd sibula järgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSaabgi klubijalgpallile ja CLile keskenduda,
EM on mingi mõttetu karikas..Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
meeri popins
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar