Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAga peaks tõesti pigem siin koondisest kõnelema.
Kuna keeld ja kvoot kuuluvad niiöelda negatiivsete meetmete alla, siis tuleks neid vältida ja keskenduda positiivsetele. Äkki võiks eksisteerida selline süsteem, kus FA maksab koondislase kasvatanud klubile ja/või omanikklubile suurepärase kasvatustöö eest preemiat. Näiteks iga mängu eest. Nii suureneks klubide huvi kasvatada kvaliteetseid koondislasi ning see oleks saavutatud läbi prääniku. Mitte segi ajada olukorraga, kus NUFC saab pappi, kui Owen järjekordselt vigastub.
Ja ikkagi paluks ma vastust korduvalt küsitud kriitilisele küsimusele: kas sa ei arva, et välismängijate kvoot suurendab veelgi lõhet rikaste ja vaeste vahel, ning inglise jalgpallile tervikuna on selline tendents pikas perspektiivis negatiivne?Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEi ole. Mulle paistis, et Leedsi toetajad on kohutavalt õnnetud mitme kadunud mängija pärast ja otsisin ning isegi esitati ettepanekuid muudatusteks.Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitustLeedsi toetajad on tõepoolest võrdlemisi pissed, ning ma ei saa aru, miks sa sellesse irooniliselt suhtud. mis ma pean arvama olukorrast, kui noored kasvandikud varastatakse klubi sitta olukorda ära kasutades käest. olema õnnelik, kui tribunal varastatud noortekoondislase eest 750K naela määrab vä? tohutult motiveerib ikka akadeemiasse pappi taguma küll!
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustDan Harding?
Dan foreväää! Mine ja kaisuta nüüd tema pilti. Ma tean, et sul on see olemasWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustDan Harding?Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitustJa ikkagi paluks ma vastust korduvalt küsitud kriitilisele küsimusele: kas sa ei arva, et välismängijate kvoot suurendab veelgi lõhet rikaste ja vaeste vahel, ning inglise jalgpallile tervikuna on selline tendents pikas perspektiivis negatiivne?
Ega siin muu ei aita, kui mängijate kasvatustöö järkjärguline parandamine. Praegune tendents, kus Arsenali järele ahvides mõned klubid oma noortemeeskonnad ja reservid 17-18-aastaste välismaalastega täidavad, küll pikemas prespektiivis head ei tee. Erinevalt Wengerist pole paljudel treeneritel talendi märkamiseks silma ja käes on sellised kurblood nagu Liverpoolis Miki Roque või Gabriel Paletta. Mõttetu aja- ja rahakulu, mille oleks parem võinud oma kasvandikesse investeerida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPraegune tendents, kus Arsenali järele ahvides mõned klubid oma noortemeeskonnad ja reservid 17-18-aastaste välismaalastega täidavad, küll pikemas prespektiivis head ei tee. Erinevalt Wengerist pole paljudel treeneritel talendi märkamiseks silma ja käes on sellised kurblood nagu Liverpoolis Miki Roque või Gabriel Paletta. Mõttetu aja- ja rahakulu, mille oleks parem võinud oma kasvandikesse investeerida.
Ei ütleks et inglastele meil ruumi ei jätku välismaalaste pärast.
Võimalik, et inglise poisse oleks veel rohkem kui poleks seda 2 sõidutunni piirangut värbamisalal.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustet kesktaseme mängijaid ei peaks enam väljamaalt otsima, vaid et neid ka kodumaiste seast piisavalt jaguks. Mitte nii, et vähesed olemasolevad maksavad maa ja ilm ning võim on agentide käes
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKui klubidel on kohustus osta arv x selliseid keskmisi inglasi, siis tõuseb nende hind veelgi ju? või pole selles loogikas loogikat?
Ega siin muud lahendust pole kui kvaliteetsem noortetöö kohalike mängijatega.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustArsenali reservmeeskonnast on 17 inglased ja 10 välismaalased , arvestamata põhimeeskonna nimekirja arvatud sabarakke nagu Walcott, Hoyte,Gilbert ja Randall. Akadeemias on praktiliselt kõik inglased juba.
Ei ütleks et inglastele meil ruumi ei jätku välismaalaste pärast.
Võimalik, et inglise poisse oleks veel rohkem kui poleks seda 2 sõidutunni piirangut värbamisalal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar