Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
esimese hooga lugesin "fail tv"see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Parker'ist sai kapten.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustParker'ist sai kapten.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTurniiri ajal tema kapten ei ole pakuks. Jääb mulje, et anti talle selleks mänguks ainult.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustKahtlen selles väites. Kui nii suur tramburai on toimunud kaptenipaela kandja ümber ja seda hoiti pikalt saladuses, siis ma julgen küll eeldada, et kapten vahetub alles siis kui tuleb uus peatreener. Ja arvestades siia juurde veel ka, et fännide seas on ta kuum nimi hetkel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustJah, aga kahjuks on tal nõmedad lühikesed jalad.
Minu arust oli Parker parim variant üldse. See veel puudus, et kapten Gerrard enne või pärast EM-i eneka teeks nt.
Kommentaar
-
Mis mulle selle koondise-tsirkuse juures "meeldib", on see, et suvaline sõprusmäng nagu täna aga iga otsus mille peatreener teeb on pmst 'vale'. Valib "parima" koosseisu - saab piki pead, et noori ei katseta. Katsetab vähemkogenuid - on imelik, et klubijalgpallis kindlad mehed välja jäävad. St. põhjuse vinguda leiab meedia alati. Täielik lose-lose töö ikka.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
U21 võitis ilusas stiilis Belgia 4:0 ja juhib kindla eduga oma EM-valikgruppi. Netist tasub otsida Henri Lansbury imelist avaväravat. Kogu meeskond mängis täna hästi - eriti hästi käis mäng äärte kaudu, kus Kelly, Rose, Oxlade-Chamberlain ja ehk suurim positiivne üllatus Wilfried Zaha. Henderson on aga keskel hoopis midagi muud kui äärel. Ka McEachern, keskkaitsjad Dawson, Caulker ja väravavaht Butland õnnestusid vahvalt. Kõige vähem paistis vast silma kesktormaja Sordell.
U21 valikmängud jätkuvad inglastel alles septembris.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Päris karmilt panid pead kokku Huntelaar ja Smalling sel hetkel kui Klaas Jan Hollandi 2-0 ette viis. Päris groteskne kaader oli korraks uimasest KJHist suu muru täis.
Aga jah ... Gerrard vigastusohuga välja, Smalling ilmselt põrutatud ... ma tõesti ei kujuta ette miks nii debiilsel ajal on sõprusmäng kus kõikide klubide fännid hirmuga värisevad omade pärastVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust... ma tõesti ei kujuta ette miks nii debiilsel ajal on sõprusmäng kus kõikide klubide fännid hirmuga värisevad omade pärast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar