Downing sai esimesel poolajal enam-vähem hakkama driblingu ja tsenderdustega. Carroll oli aga mängus sees alati, jagas sööte ja võttis palle maha. Mis mängu sa (manku)tauri vaatasid? Noja Hendersoni nägin ma üe korra vist Ja lõpetuseks, Riise on kunn.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
inglastel on koondises vist mingi kvootide süsteem, et Richards ja Mio, mu Mio välja jäid. Samas võib ju mööda vaatamine olla seotud neegriarmastusega korraldajate riikides.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Blackened Vaata postitustEi tea mis mängu sa vaatasid, Carroll sai oma target mani rolliga hakkama. Äkki annad meile hoopis Jonesi mängu kohta kommentaari.
Kommentaar
-
oot-oot, mitu valesöötu nüüd Carroll tegi?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustBarry asemel sõidab Jagielka.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
peab hakkama juba kaitsjaid nagu Jones või siis teisi positsioonist väljas mehi keskel mängitama
huvitav muidugi, et Henderson polnudki enam esimene varu, vaid Jagielka sissetoomisega nihkubki Jones arvatavasti varukaitsjast varuinneriks
aga peale alagruppi palju playoff mänge niikuinii ei tule
küll see kolmik kuidagi EMi lõpuni vastu peabGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustLampardi eemalejäämine oleks igati positiivne uudis,
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar