Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustjärjekordne soccerneti foorumlase geniaalne võrdlus, midagi rashfordi ja ronaldo sarnast
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEi ütleks väga, et ründajate valik on olematu kui on nimed nagu Vardy, Kane ja Rashford koondises, äkki siin mõni Sturridge ja teine poisski leiab enda sära üles. Defoe hakkab vanaks jääma
VANUS EI LÖÖ VÄRAVAID. MÄNGIJA LÖÖB. SENI KUNI LÖÖB SENI KUTSTUAKSE. SÕLTUMATA VANUSEST.
Ehk jõuab niimoodi rohkem kohale.
Mingite standardite järgi ta praegugi lootusetult vana, aga kui regulaarselt väravaid litib siis on klubis algkoosseisus ja kaasatakse ka koondisesse. Lihtne ju.
Kommentaar
-
rainise loogika ei lonka.
Kes ütleb et aasta kahe kolme pärast Rashford üldse mingisugusegi arenguhüppe on teinud või Defoe järsku enam joosta ei suuda ning väravaid ei löö. Praeguse seisuga Defoe mängitamine on küll õige otsus ja mina küll nii kindel poleks, et ta koondisenimekirja suurturniiril ei mahu.
Kommentaar
-
Lihtsalt üks enda tähelepanek. Mis on sarnast Rashfordil, Martialil ja Januzajl?
Kõik nad olid alguses veidi tundmatute mängijatena päris heas hoos ning vastasmängijad ei osanud nende vastu õieti kaitsta. Mida aeg edasi, seda paremini said kõik aru, et mis on nende tüüppetted ja mängustiil. Kõigile neile meeldib kiiruse peale ette võtta kaitsjaid näiteks. Ega tänasel päeval enam nii lihtsalt mööda ei mängi samade vanade trikkidega.
Kas mäletate veel päeva kui PSG pakkus Januzaj eest Manule 40M naela?
Rashford on muidugi väga heade eeldustega väravamasin aga päris taevasse ma teda veel ei tõstaks. Respekt muidugi Defoele, kes kogu karjääri vältel on suutnud väravavõrke sahistada stabiilselt heas tempos.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
mis siin sitanäppudega ikka vaielda, elame näeme - kes mahub MMile ja kes mitte.
welcome to soccernet
Rashford on sitt(19 aastane) - tõestuseks on see, et ronaldo suudab äärel väravaid kõmmutada ja vaadake messit!
Defoe pole liiga vana - Vaata IBRAT!
Martial oli enne palju parem! - Vaadake ise, kolm korda vähem mänguaega ja kolm korda vähem väravaid. peaks palju rohkem ju lööma!
viktoriin! Kes terve inglismaa leedu mängu ajal tegi kõige rohkem dribblinguid ja lõi ka kõige rohkem võimalusi? Vihjeks: Eesnimi on Marcus ja mängis kõigest 30 minutit.
Lisaküsimus rahvale, keegi teist üldse leedu inglismaa mängu vaatas?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmis siin sitanäppudega ikka vaielda, elame näeme - kes mahub MMile ja kes mitte.
ehk siis kogu su arutelu oli lamp.
Kommentaar
-
Ma ei näinud siin mingit arutelu, mingid vennad kes pole raudselt mitte ühtegi defoe mängu vaadanud täispikkuses tulid lihtsalt inisema, sest neil pole muud teha.
Näide mis ei ole arutelu:
Üks pool arvab, et defoe peakski olema koondises, sest MMile ta mahub ja koondises pole üldse teisi ründajaid nagunii.
Teine pool arutelub täiega vastu, et ründajate valik ei ole olematu, toob välja nimed - Vardy, Kane, Rashford, Sturridge jpt. ning on korduvalt väitnud, et ei usu, et defoe veel pooleteise aastapärast suudab samal tasemel mängida.
esimene pool vastu, et MA NÜÜD PANEN CAPSLOCKIGA ET SA LOLL ARU SAAKS, DEFOE LÖÖB PRAEGU VÄRAVAID JA SELLEPÄRAST ON MUL ÕIGUS AAAAAAAARGH!!!Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustInglismaa ründeprobleemid on peagi lahendatud, sest verinoor ̶W̶a̶l̶c̶o̶t̶t̶,̶ ̶L̶e̶n̶n̶o̶n̶,̶ ̶D̶o̶w̶n̶i̶n̶g̶,̶ O̶x̶l̶a̶d̶e̶-̶C̶h̶a̶m̶b̶e̶r̶l̶a̶i̶n̶,̶ ̶W̶e̶l̶b̶e̶c̶k̶,̶ ̶S̶t̶u̶r̶r̶i̶d̶g̶e̶,̶ ̶S̶t̶e̶r̶l̶i̶n̶g̶, Rashford hakkab kohe-kohe paugutama!!!Amorim <3
Kommentaar
-
Vau. See oli hea argument.
Kogu asja point on ju selles, et sa eeldad, et...
1) Rashford hakkab varsti lammutama. Aga kasvõi minu mainitud düüdid ei teinudki seda suurt sammu edasi ja see pole ju Rashfordi puhul kindel.
2) Defoe varsti enam ei lammuta. Aga Zlatan või kasvõi 36selt MMi finaalis startinud Klose on näidanud, et seda ärakukkumist ei pruugi tulla ja Defoe võib väga vabalt ka 2a pärast sama hea olla nagu praegu.
Ehk sinu "sitanäppudest ininat" ajavatel oponentidel on ju üsna pädev argument olemas? Või ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustVau. See oli hea argument.
Kogu asja point on ju selles, et sa eeldad
1) et Rashford hakkab varsti lammutama. Aga kasvõi minu mainitud düüdid ei teinudki seda suurt sammu edasi ja see pole ju Rashfordi puhul kindel.
2) Defoe varsti enam ei lammuta. Aga Zlatan või kasvõi 36selt MMi finaalis startinud Klose on näidanud, et seda ärakukkumist ei pruugi tulla ja Defoe võib väga vabalt ka 2a pärast sama hea olla nagu praegu.
Ehk "sinu sitanäppudest ininat" ajavatel oponentidel on ju üsna pädev argument olemas? Või ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustVau. See oli hea argument.
Kogu asja point on ju selles, et sa eeldad, et...
1) Rashford hakkab varsti lammutama. Aga kasvõi minu mainitud düüdid ei teinudki seda suurt sammu edasi ja see pole ju Rashfordi puhul kindel.
Ehk sinu "sitanäppudest ininat" ajavatel oponentidel on ju üsna pädev argument olemas? Või ei?
Aga Defoe varsti enam ei lammuta ja Rashford ja AGSASGASGASGASGASGASgasg.......Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar