chill mehed, see oli retooriline küsimus
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Arvad sa, et nad puhkusel punusid rätsepistmes õlgkorvi, panid need põllult leitud maakive täis ning viisid sörkides saagi La Manchei väina?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVahepeal paar nädalat puhkusel viibinud tüübid on nii väsinud, et ei jaksa normaalselt kahte koondisemängu pidada? Selline jutt ei vääri pikemat kommentaari.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitusthttps://www.theguardian.com/uk-news/...box=1559915122
Ei oska isegi kommenteerida kuidagi enam selle härra tegemisi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustVana hobune, aga varsa aju.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustMis ta valesti tegi? Mingid purjus tolad ahistasid teda ja ta naist. Solvasid, sülitasid jne. Seisis enda eest muud midagi.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVaimuhaigust saab ravida paldiski maanteel. Soovitan tõsiselt minna kui selle video järgi arvad, et mees seisis enda eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustSa loe kurat artikkel läbi. Ja ära toetu ühele videole vaid uuri taustalugu. Terve internett on täis kirjeldusi mis seal toimus. Sa oled tōesti üks linnupojake.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustLugesin artikli läbi, ei näinud ühtegi põhjust ega põhjendust miks ta kallale pidi minema(ja sucker punchima nagu pussy). Sheeri siis enda enlightening interneti täis kirjutusi plz? Jään ootele, ilmselt ootama ma jäängi, sest sellist asja ei eksisteeri, aga no nice try.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust..sucker punchima nagu pussy..sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustEino, kui sa lugesid artikli läbi ja viitsisid ka tema versiooni lugeda/vaadata siis polegi midagi rääkida.
"ära toetu videole vaid uuri taustalugu" "terve internett on täis kirjeldusi mis seal toimus" Geniaalne lammas.
Ma tõesti pole vilunud kirjutaja, aga miks on need just alati ekre fännid kelle tekstides kõige lihtsamad kirjavead sees on.
Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitustPussy jah. Oleks pidanud sitaka panema veel äärekivi hammustama.
Tulles teema juurde tagasi, Southgate ei kasuta Smallingut, sest väidetavalt sööta ta ei oska. Õnneks on meil Stones! oh wait..Amorim <3
Kommentaar
-
Arvestades, et Tommy Robinsoni pseudonüüm on tal ka samanimeliselt jalgpallihuligaanilt pihta pandud, siis ma julgen ta enda versioonis kahelda. Lisaks on tal ju ka päris korralik varasem ajalugu jalgpallihuligaanluses, ega ta oma poliitiliste vaadete pärast kunagi vangis pole istunud, vaid ikka igasugu "assault case"-de tõttu. See on päris naljakas, kuidas mõningate inimeste jaoks UKs on mingi suvaline jalgpallihuligaan sisuliselt poliitiline ikoon.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustAmorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar