Öösel oli juba seda nägu koosseis, millega võidaksegi minna. Mõned küsimused muidugi on, aga eks need jäävadki õhku. Kui alagrupis mäng välja ei tule nagu tavaliselt, saab vangerdusi teha. Umbkaitse tampimist tuleb omajagu.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Vaadates Arsenali ette pandud mustrit, lisaks potentsiaalset jooksmist takistavat palavust, lisaks alagruppide eripära (kolm edasi), siis tuleb sel turniiril ilmselt mõned hästi suureskoorilised võidud (stiilis Saksamaa-Curacao) ja siis hunnik 0:0 viike.Kommentaar
-
Livramento sai paraku vigastada ja Tuchelil oli järgmine valik asendajaks: Myles Lewis-Skelly, Levi Colwill, Trent Alexander-Arnold, Lewis Hall, Fikayo Tomori, Trevoh Chalobah, Harry Maguire või Luke Shaw. Tucheli valis Chalobah, mis fännidele ei meeldi. the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
James audis vähemalt 2ks mänguks. Kas nüüd Spence paremale ja OReilly vasakule? Või hakataksegi keskkaitsjaid (Quansah) äärde nihutama?
Tekitab siukse tunde, et Tucheli imelikud otsused koosseisu osas hakkavadki juba vaikselt teda ennast kottima.Kommentaar
-
Jah, oleks nüüd Maguire ja Shaw, kus siis alles mängiks!
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Tucheli kommentaar, kuidas see oli nii ootamatu üllatus, et Reece James on vigastatud (mees on kes viimased 2 aastat olnud rohkem vigastatud kui terve..).
Kommentaar
-
Kui Inglismaa DR Congo vastu välja kukkuks..Kommentaar
-
Huvitav, kas Tuchel teeb kaitses muudatusi? Guehi-Konsa ei ole liiga hästi töötanud ja Haalandi vastu saab olema raske. Nii Dan Burn kui John Stones tegid lõpus mehhiklaste nullimisel väga head tööd. Paremkaitses eelistaksin vist Reece Jamesi, aga ei pruugi terveks saada. Küllap pigem ikka Spence.
Muidu ilmselt ei muudeta midagi. Anderson-Rice on Tuchelil lukus, Bellingham ja Kane muidugi ka, Saka on nüüd tagasi ja küllap ikkagi Gordon on Rashfordi auti mänginud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Kui kehv ta siis oli?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Aga mängus endas... ei suutnud palli kontrollida, täpselt sööta, kaotas kahevõitlused, võttis vastu valed otsused?
Ma arvan, et mitte. Tsenderduste õnnestumine nüüd vast ei defineeri, kui hea või halb keegi on. Kindlasti saanuks paremini, kuid öelda, et ta oli kehv... ma arvan, et tal mootor tõrkus ja mõistlik oli lihtsalt puhkust anda, et mootorit mitte kokku jooksutada.
Aga, et tema asemel ei toodud väljakule Mainoo'd... teda vist sel turniiril ei näe.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar