Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Õnneks kuna Sterling koju saadeti, siis pole midagi pekkis ja kõik on sõbrad ja meedia ei saagi tükk aga jaurata meeste omavahelisest vihast?
-
Tänapäeva säutsumeedia ajastul oleks veel rumalam olnud seda vaka all hoida, kuna see oleks välja lekkinud ja siis oleks saanud Briti meedia tükk aega jaurata Mancity ja Liverpooli meeste omavahelisest järeleandmatust vihast ja sellest, kuidas nüüd on kõik pekkis.
Leave a comment:
-
See ka kena arvamus, et sterlingisugustel limukatel on võimalus madalaks enesehinnanguks üldsegi...
Leave a comment:
-
Ta situb iga kord täis ennast jah, see on suht naljakas vaadata. Korra vist pep jättis ta pingile ka juba.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMulle Sterling sümpaatne, aga Anfieldil sinises särgis 6 mängu, 0 kolli, 0 söötu, 0 lööki raami. Teeb närviliseks.
Leave a comment:
-
Mitte midagi teadmata on suht loogiline, et see oli suht ühepoolne sterlingu pask, sest Joe Gomez kes ei saa isegi mängida oleks olnud võimalik üli lebolt ka koju saata. Mis sa arvad, miks seda ei tehtud?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKas ma kaitsesin Sterlingut? Kas see on päriselt mis juhtus? Sa ei tea ise mitte mu**igi, aga ainult laiad. Ma pole ainukene kes arvab, et see olukord lahendati koondise poolt üli sitasti. Aga kuna see olen mina kes seda arvab tuleb kohe mingi "idioot", ainukene idioot on see inimene kes ei aksepteeri, et kõigil ei ole sinuga sama arvamus.
Fakte ma tõesti selle loo kohta ei tea, sest seda teavad ilmselt ainult koondise kutid ise. Sina arvad, et tead kõike, tubli! Lugedes neid "fakte" erinevatest allikatest, oleks õige muuv olnud nad mõlemad minema saata, it takes 2 to fight. Aga tuli mingi pussy move mis ilmselgelt võib jätta väga mõru maigu Sterlingule kes kaotab kindlasti koondises enesekindlust.
Mänge ei vaata, aga kommenteerid? Mainisin teemas lihtsalt mis käemängu reegel päriselt on, sest pool foorumit ei tunne reegleid.
Aga nagu kombeks, lahmine pohuilt, et kõva vend välja näha. Milleks?? Foorumis?? Ei saa tõesti aru.
Leave a comment:
-
Statistika. Ma usun, et ta mõne palli ikka on saanud raami soojendusel.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMulle Sterling sümpaatne, aga Anfieldil sinises särgis 6 mängu, 0 kolli, 0 söötu, 0 lööki raami. Teeb närviliseks.
Leave a comment:
-
Mulle Sterling sümpaatne, aga Anfieldil sinises särgis 6 mängu, 0 kolli, 0 söötu, 0 lööki raami. Teeb närviliseks.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSterlingust on inimesena kahju, saab teenimatult palju sitta krae vahele. Eks peab oma närvikava veel tugevdama.
Leave a comment:
-
Kas ma kaitsesin Sterlingut? Kas see on päriselt mis juhtus? Sa ei tea ise mitte mu**igi, aga ainult laiad. Ma pole ainukene kes arvab, et see olukord lahendati koondise poolt üli sitasti. Aga kuna see olen mina kes seda arvab tuleb kohe mingi "idioot", ainukene idioot on see inimene kes ei aksepteeri, et kõigil ei ole sinuga sama arvamus.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSterling has been punished following an altercation with Joe Gomez in the canteen at St George’s Park on Monday that left the latter with a cut under his right eye. Sterling is thought to have walked up to Gomez before trying to grab his neck, Gomez reacted angrily and the two players had to be separated by team-mates before the pair left the canteen.
Pikemalt loe siin.
Mänge ei vaata, fakte ei tea, aga ikka kommenteerid. Nomismasinugateen.
Sterlingust on inimesena kahju, saab teenimatult palju sitta krae vahele. Eks peab oma närvikava veel tugevdama.
Fakte ma tõesti selle loo kohta ei tea, sest seda teavad ilmselt ainult koondise kutid ise. Sina arvad, et tead kõike, tubli! Lugedes neid "fakte" erinevatest allikatest, oleks õige muuv olnud nad mõlemad minema saata, it takes 2 to fight. Aga tuli mingi pussy move mis ilmselgelt võib jätta väga mõru maigu Sterlingule kes kaotab kindlasti koondises enesekindlust.
Mänge ei vaata, aga kommenteerid? Mainisin teemas lihtsalt mis käemängu reegel päriselt on, sest pool foorumit ei tunne reegleid.
Aga nagu kombeks, lahmine pohuilt, et kõva vend välja näha. Milleks?? Foorumis?? Ei saa tõesti aru.
Leave a comment:
-
Sterling has been punished following an altercation with Joe Gomez in the canteen at St George’s Park on Monday that left the latter with a cut under his right eye. Sterling is thought to have walked up to Gomez before trying to grab his neck, Gomez reacted angrily and the two players had to be separated by team-mates before the pair left the canteen.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustJaur.
Pikemalt loe siin.
Mänge ei vaata, fakte ei tea, aga ikka kommenteerid. Nomismasinugateen.
Sterlingust on inimesena kahju, saab teenimatult palju sitta krae vahele. Eks peab oma närvikava veel tugevdama.
Leave a comment:
-
Okei ma reaalselt lugesin Blue Mooni selle teema raames ja no seal on kõik täiesti segased. Redcafe on veel normaalne jalgpalli foorum selle kohaga võrreldes.
Leave a comment:
-
?? Äkki seletaks lahti? Või sa praegu reaalselt arvad, et Sterlingu koondise karjäär on läbi????????????Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJu lähtuti sellest, et pigem õudne lõpp, kui lõputu õudus. On ju inglaste meedia üks ütlemata tore nähtus. Rio võiks Neville’iga vähe juttu puhuda.
Leave a comment:
-
Ju lähtuti sellest, et pigem õudne lõpp, kui lõputu õudus. On ju inglaste meedia üks ütlemata tore nähtus. Rio võiks Neville’iga vähe juttu puhuda.
Leave a comment:
-
On kurb, et 1) kõrist haaramist normaliseeritakse 2) suurema kriitika saab see, kes idiootsusega tegelema peab, mitte see, kes idiootsuse üldse toime pani.
Leave a comment:
-
Ferdinand ütles kõige õigemini
tegemist totaalse non-issue teemaga ja ülekeemist tuleb jalkas ette. Kogu see "we're all friends, peace and love" on nii pussy teema mida ajada.
Ma ei ütle nüüd et peakski peale iga mängu molli sõitma või nii eks, aga Sterlingust arusaadav, et butthurt on värske. Keegi viga ei saanud ja kõige õigem oleks Sterling karistuseks koju jätta, ajakirjandusele öelda et needed time to rest ja all good.
ei ole siniseid prille ees selle kirjutamise ajal
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: