Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ütlen nüüd hobikohtunikuna oma 5 senti. See kui meeskonnakaaslased omavahel mölisevad ja tõmblevad, on väga kole. Palju koledam kui vastasega. Ja kui sa oled nii m*nn, et lähed tiimikaaslast mängu ajal lööma, siis oledki punase ära teeninud. Olgu see rusikaga löök või bitch slap.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma ütleks, et nii see polnud ka mingi pehme bitch slap - tasub võtta arvesse, et Kean'il on tavapärasest tugevamad (kaela)lihased ning see löök liigutas teda (ja seda mitte romantilises võtmes).
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
        Jube pehme on see tänapäeva jalgpall... Sellise asja eest punane on ikka mega overkill. Näen ka esimest korda sellist asja.
        Ma olen nõus, et tänapäeva jalgpall on erinevatel põhjustel muutunud teatud olukordades pehmemaks, aga ei ole üldse nõus, et see olukord on tippspordi pehmostumise musternäide. Kohtunikul pole mitte ainult selles olukorras punase kaardi näitamiseks õigus, vaid lausa kohustus.

Võte Inglismaa jalkaliidu lehelt:
        "Violent conduct is when a player uses or attempts to use excessive force or brutality against an opponent when not challenging for the ball, or against a team-mate, team official, match official, spectator or any other person, regardless of whether contact is made."

Selle üle, kas põse peale laksu andmine on vägivaldne käitumine või mitte, pole mõtet filosofeerida.

Kommentaar

Naiste jalgpall on selle asja nimi.

Kommentaar

Working...
          X