You're in the army now!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitust
Evertoni väravavahi kit :facepalm:
Kommentaar
-
peamine, et omad segadusse ei satusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
minge te rotid siit auväärse klubi teemast ära, muidu saate veel uuel hooajal haiget. suvised täiendused lubavad paljutki ja ma arvan et võime top 4 sisse murda- arsenal on nii nõrgaks jäänud, yids on kolme mehe tiim ja liverpool hakaku juba harjuma sellega et sinine pool linnast on parem- eelmise aasta omavahelised mängud tõestasid seda ilmekalt.Algselt postitas fittiAga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN
Kommentaar
-
everton müüs (lisaks enimräägitud artetale) beckfordi ja yakubu ära, vastavalt leichesteri ja blackburni, seega on neil kaks nimega ründajat (saha ja anichebe) ja 4 noor paugutajat. äge on muidugi see, et realist tõmmati drenthe laenule. moyes on uskumatu vend.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokArteta, Yakubu ja Beckford välja, sisse mitte kedagi. Laenuga tulid Royston Drenthe ja siis see Denis. Kurb, kui klubil ei ole üldse raha, aga vähemalt ei hakanud 'Arry seekord mõnitama (jaanuaris pakkus kapteni eest 500K). Ei näe küll mingit võimalust, kuidas Everton võiks tabeli ülemisse poolde jõuda, ent vähemalt sel aastal kindlasti ei mahu kolme alumise sekka ka.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
-
kusjuures minu jaoks ongi täiesti mõistmatu see, et kuidas kurat sellel klubil raha ei ole?! no tõesti.
alaest 2002st aastast, mil moyes tuli, on ühe korra oldud 17ndad, kord 11ndad, ülejäänd aastatel on saadud 4-8 koht. goodisonile mahub 40tuhat inimest. (ja siis on meil siuke meeskond nagu stoke - au neile! -, kes on neljandat aastat premmis, paneb viimasel ülemineku päeval 20milkut hakkama, nii et silm ka ei pilgu.)
järgnevalt panen keskmiselt tuima kopipeisti wikipeediast rekord ostudekohta:
1 £15m Marouane Fellaini September 1, 2008
2 £11.25m Yakubu August 29, 2007
3 £8.9m Bilyaletdinov August 25, 2009
4 £8.6m A.Johnson May 30, 2006
5 £6.5m Beattie January 4, 2005
...ja müügid:
1 £25m + £4m Rooney August 31, 2004
2 £18m Lescott August 25, 2009
3 £13.5m A.Johnson 02008-08-07 August 7, 2008 (andy on mõlemas listis sees!)
need pärinevad Moyes'e-eelsest ajastust, lisaks pole Artetat (£10m) veel nimekirja kantud:
4 £8m Kanchelskis January 29, 1997
5 £8m Ferguson November 24, 1998
kokkuvõttes on täielik müstika, et mis katust nad kellele maksavad, et isegi seda plekki, mis müükidest tuleb, ei saa treenerile satsi tugevdamiseks anda.
tõe huvides peab märkima, et everton tahtis küll uut staadionit ehitada, aga see soov lükati '09 aastal tagasi, seega ei tohiks sellestki mingi üüratu finantsauk olla.
nõuan aastaaruandeid!buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
pikemalt ei viitsi seletada, aga eks ikka kõiges ole süüdi Gori karikatuuridest tuntud ülekaalulised pankurid, kes dollarimägede otsas sigarit pahvivad. Pangad pigistavad, kõik see papp läheb nende teenindamiseks. Ja ei aita kah, et 70 % sissetulekutest palkade peale."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar