Algselt postitas Kivi77
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTänaste juttude kohaselt ikka Bayernis.
For all those keeping asking about Lewandowski and Manchester United, I already said months ago it was done to Bayern.
Seesama vend ütleb ka, et Tancredi Palmeri @tancredipalmeri 32m
Mourinho to Chelsea pretty done now also for both tomorrow Marca edition and Sky Italy.
Mis personaalselt polegi kõige rõõmsam uudis. Too pold päris see suund, kuhu ma kujutasin klubi oma viimaste aegade ostude põhjal minevat. Pluss ma kaotan kasutaja ChelseaFC'le kihlveo, annoying as fuck
See kutt ütles ka, et Roma ja Jose trehvasid ja viimase üks tingimus oli, et Falcao tuleks, mille peale esimene rääkis, et already workin on it. Ilmselt itaallased teavad paremini, kuivõrd seda venda usaldada võib, aga nii palju, kui aru olen saanud, siis päris väljamõtleja pole?
Aa ja Falcao ka ei vaimusta, vähemalt mitte enne, kui ta näitab siinkandis ka üle 3 aasta, kuis maailmaklassist ründaja tegutsema peaks. Hind ja vanus noh. Tuhnige midagi uut ja huvitavat välja.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Team: Cech; Azpili, Ivan, JT (c), Cole; D Luiz, Lamps; Ram, Haz, Moses; Torres. - subs: Turn, Cahill, Bert, Mik, Oscar, Mata, Benay. C'MON CHELSEA
Chelsea coeff just tõusis 2.40 pealt 2.75 peale...Basel is the bookie's favorite now.
Midfielder D.Luiz on iseenesest lahe. Baselil sama meeskond kellega spursi võideti...Will be interesting.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustPluss ma kaotan kasutaja ChelseaFC'le kihlveo, annoying as fuck
Ah see ruumor jõuab veel 3 korda äärmuseid muuta, ma arvan. Kuigi usun, et Jose on oma plaane vagusi hoidnud, kuna tahtis praegusied poisse CLiks 100% kontentreeritud hoida. Ja Chelsea hoiab ka kuni 19nda Maini oma suu arusaadavatel põhjustel lukus.
Kui aga mängu juurde tulla, siis Luiz palun jättagi poolikusse! Mikel on viimasel ajal (või nohh enamuse oma sinisest karjäärist) rõvedalt keskpärane ja igav mängija ning David on nagu sõõm värsket õhku seal võrreldes Obiga. Tore on ka see, et ilma Matatatata saadi päris ilusti hakkama. Moses oli küll Fulhami vastu väga mannetu, kuid Euroopas tundub ta hakkama saavat ning usun, et saab ka kordusmängus alustada. Nüüd peaks Swansea vastu suht tugev koosseis värkse olema ning korduskohtumiseks saab ilmselt ka mõistlikuse piires rotateerida. Basel mängust päris väljas veel pole, kuid vähemalt kaht väravat neil vaja on ning kui vaadata, kui sõel nende kaitse on, siis ilmselt rohkemgi.
Kommentaar
-
Ma ei tea kuidas Mikeli just keskpäraseks kutsuda saab. Kohati vajub küll endal suu lahti kuidas kutt just see hooaeg ikka korralikult jääb kahe-kolme mehe vahel palli peremeheks. Aga Luiz keskväljale jätta on minuarust parem idee jeps jepsAlgselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar