Disgrace.... if you ask me
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustHääletage parem hooaja parim värav välja. Siit näeb vidjosid ka. Keeruline kohati, aga 1.Oscar, 2.Torres, 3.Luiz oleks top 3 enda arvates.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Aga kenaimad 3 väravat minu silmis: 1.Oscar, 2.Ba, 3.Luiz
Kommentaar
-
Algselt postitas samott Vaata postitustČech, Ivanović, Luiz, Cahill, Azpilicueta, Bertrand, Ramires, Lampard, Hazard, Torres, Moses
Sommer, Voser, Schär, Sauro, Steinhöfer, Die, Stocker, F.Frei, Salah, Elneny, Streller
Mis ma oskan kosta? Täitsa nitševoo algkoosseis. Õrn rotatsioon võrreldes eelmise mänguga, aga kuna pühapäeval peab ka ühe tähtsa kohtumise maha pidama, siis täiesti arusaadav, et osad puhkust saavad. Eelmisest EL mängust korralik skoor all ja koduseinad toeks. Palun finaalikohta ja Lampsilt vähemalt ühte väravat, et Tamblinguga ühele pulgale saada. Tuleb ära!
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustJa Chelsea pink näeb täna selline välja: Turnbull, Ferreira, JT, Ake, Oscar, Benayoun, Mata.
Mis ma oskan kosta? Täitsa nitševoo algkoosseis. Õrn rotatsioon võrreldes eelmise mänguga, aga kuna pühapäeval peab ka ühe tähtsa kohtumise maha pidama, siis täiesti arusaadav, et osad puhkust saavad. Eelmisest EL mängust korralik skoor all ja koduseinad toeks. Palun finaalikohta ja Lampsilt vähemalt ühte väravat, et Tamblinguga ühele pulgale saada. Tuleb ära!JUST DO IT.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar