Tra Rafa on ikka idioot täna. Hazard välja, nüüd fucking Benayoun sisse? Seriously? Ma ei imestaks kui siit veel kaotus tuleb.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
blaah. What a pile of wank, ausalt. Vaatad seda mängu ja mõtled, et miks kurat üldse me mingite tottenhamide (nodisrespect) ja arsenalide (nodisrespect) pundis hängime, me peaks raskelt out of sight olema (nii mängus kui ka tabelis). Ja siis käib mingi nõks, vb lisaks paar lollakat vahetust (loodan, et Hazard oli ettevaatuse mõttes vähemalt) ja lasemegi nagu võrdne võrdsega või isegi sutsu kehvemalt. Ulmevärk, mis potentsiaaliraiskamine. Hea variant see pull selleks aastaks põhimõtteliselt ära lõpetada, aga ei. Selle asemel, et sitterid ära vajutada ja 4-1 tsillida, peab lihtsalt muutuma ropuks keskpärasuseks.
Kokkuvõttes üks minu emotsioonidega sobiv tsitaat twitterist: It's odd and perfectly legislate in my eyes to consider a draw against Spurs points dropped and defeat-like.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Rahu. Ühest võidust piisab. Asi vähemalt huvitav, muidu oleks liiga läbi olnud Chelsea fännide jaoks Aga jah, päris palju jäi ikka viimase söödu taha. Ja Torres mängis kuni 70 minutini hästi, siis oli täiesti läbi, miks Ba'd sisse ei pandud, Bena vahetus ka imelik. Ebasympaatne see Benitez ka, ei imesta miks Che fännid teda ei salli
Kommentaar
-
Algselt postitas Mushroom Ninja Vaata postitustKurb, et Lampard mängu ei saanud. Kui ta just aastast lepingupikendust ei saa, mis oleks puhas lollus, siis võib juhtuda, et suur rekord jääb siiski ületamatuks.
Moyes pole meid kunagi liigas eriti edukalt händlinud ja ei alusta ta loodetavasti, sel hooajal vähemalt, ka nüüd. Villa on küll viimased paar juhust asjalik olnud, aga kui tiimis on samal hooajal 0-8 materjali, siis peaks sealt seegi kord kindlad punktid võtma. No other way.
Et kokkuvõttes veits kahe otsaga värk. Väga Lampsi väljakul näha ei tahaks, samas rekordit vaataks küll hea meelega. Decisions, decisions.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustKuna Rooney kibelevat minema Manust siis juba käivad jutud,et Chelsea tahab ta ära rabada...25 milliga! Väga ei taha uskuda,et selline asi teoks saabThe One and Only
Kommentaar
-
vahetused vahetusteks, Chelsea nimekirjas ei tohiks olla meest, kes vahetusega meeskonda nõrgemaks teeb. Vahetuste mõte on alati teha tugevamaks!! Hazard, kui ta äärelt mehe ära tõmbas ja Lloris eespostis oli, oleks pidanud lihtsalt Torresele tahaposti tõstma pehme, oleks 3-1 olnud. Mata, oleks pidanud Ramirezele ette söötma, mitte selja taha, oleks ka värav olnud. Kuidas nii saavad eksida sellise kaliibriga mehed, aru ma ei saa. Ramireze pallikaotused käivad ka närvidele. Õnneks ta oskab väravaid lüüa vähemalt, muus osas peab kõvasti juurde panema. Ja üldse ma ostaks Adebayori, see oli ju hale, mida ta Chelsea meestega tegi eile. Palli vennalt kätte ei saa ja kõik. Väga enesekindel eile ja 1+1 ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustvahetused vahetusteks, Chelsea nimekirjas ei tohiks olla meest, kes vahetusega meeskonda nõrgemaks teeb. Vahetuste mõte on alati teha tugevamaks!! Hazard, kui ta äärelt mehe ära tõmbas ja Lloris eespostis oli, oleks pidanud lihtsalt Torresele tahaposti tõstma pehme, oleks 3-1 olnud. Mata, oleks pidanud Ramirezele ette söötma, mitte selja taha, oleks ka värav olnud. Kuidas nii saavad eksida sellise kaliibriga mehed, aru ma ei saa. Ramireze pallikaotused käivad ka närvidele. Õnneks ta oskab väravaid lüüa vähemalt, muus osas peab kõvasti juurde panema. Ja üldse ma ostaks Adebayori, see oli ju hale, mida ta Chelsea meestega tegi eile. Palli vennalt kätte ei saa ja kõik. Väga enesekindel eile ja 1+1 ka.
Kommentaar
-
see klubi on fännid täitsa ära lollitanud nende signingutega, naljakas kohe. äkki võiks veidi aega rahulikumalt võtta ja ei pea pärast igat viiki või kaotust hakkama endale suhu kusema, et küll on seda ja teist vaja? torres saab teil hakkama, milleks teile uut ründajat? ba osteti alles, andke aega talle. te olete nagu kannatamatud vitud, kes on eile esimest korda kuskil suvesimmanil keppi saanud ja täna lähete hollywoodi ja privesse, vehite käed laiali, et meie oleme kõvad naistemehed ja kõik naised kes teile kätte ei anna on värdjad tuupurid ja litad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar