Ma tõsiselt loodan, et ma oma sõnu söön ja loodan, et ma olen ainukene kes on ikka väga väga pessimistlik seoses Schürrle tulekuga ning samastan sama saatusega, mis tabas Marini.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusthetkeseisuga siis scürle, torres, ba, lukaku ja de bruyne? puusalt tulistades pakun, et mingi ründaja võetakse veel ja torres&ba lähevad ringlusse.
Kommentaar
-
Äkki siin foorumi saksahuvilised oskavad mehest midagi rohkem kirjutada? Mulle see Schurrle ost tundub kuidagi kahtlane. Üsna krõbe hind käidi ikkagi minu arust välja mehe eest, kes küll versatiilne kuid samamoodi oli ka Kalou 22 aastane küll alles seega ROI peaks üsna hea olema. Viimaste aastate oste analüüsides peab tegelikult ka klubi usaldama, sest peale Marini otsest möödalaskmist polegi pandud. Ning kui ma ei eksi, siis peale tanki polegi premmis ühtki saksa koondislast mänginud? Igatahes tere tulemast!
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustNing kui ma ei eksi, siis peale tanki polegi premmis ühtki saksa koondislast mänginud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustBruyne on siiski ikkagi puhas winger ja tema sinna ründajate seltskonda ei tohiks kuuluda.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustSiinkohal tõuseb küll trobikond saksa koondislasi püsti ja küsib, et mida?
Edit: väljendasin end jah esiti pisut valesti!
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustPuhas winger my ass. Suudab keskväljal ka edukalt passi lükata ja purakaid panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustPeale Ballacki lõpetamist pole koondislasi premmis ju olnud!?Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas palun?
Kommentaar
-
Podolski peaks ka sakslaste eest mängima.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustUnise peaga võib ka Marin meelest minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustSee, et Torres Barcasse läheb vot seda jama ei usu kohe üldse. Ainuke hispaania klubi kuhu ta vōiks minna on Atletico Madrid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar