Algselt postitas TorresFan99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustAinus klubi, kuhu Torres ei lähe on REAL MADRID! Jätke meelde juba.
See, et Barca temast huvitatud on .. on tegelt ehk isegi super võimalus talle sest seal ta võiks päris hästi toimida.
Ise väga ei oota ta lahkumist aga eks näis ... 1 septembrini on aega küll ja küll
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustTeemast natukene mööda aga kas Wordprez vahetastki värve seoses Mourinho tulekuga ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMillest sa seda järeldad?
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustNo ta ju figureeris siin päris palju chelsea avatariga nüüd viimasel ajal on pigem pooli teemas liverpooli logoga
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOngi Liverpooli fänn, ega selline **** ei saagi kunagi ühegi tiitli eest rõõmustada südamest.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVõiksite ta tagasi võtta jah.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTäpsustan igaksjuhuks, et ma ei mõelnud midagi halvustavat Liverpooli fännide kohta, teist ma pean väga lugu ja võtan mütsi maha, lihtsalt ei salli absoluutselt klubivahetajaid.
Ning sellele eelmisele zakslaste loendusele lisaksin veel Lehmanni, Holtby ja praeguseks huvitaval kombel juba päris arvestava tasemeni jõudnun Ron Robert Zieleri. Mis sest, et ta Premieris vist platsile ei pääsenud
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustNo kui nüüd nagu nii öelda siis ega tal pole kuhugi minna ka väga... peaks vähemalt ühe sellise kõva Liverpooli hooaja tegema kui ta saaks jalaga ukse lahti lüüa ja öelda ma tulen nüüd siia!
See, et Barca temast huvitatud on .. on tegelt ehk isegi super võimalus talle sest seal ta võiks päris hästi toimida.
Ise väga ei oota ta lahkumist aga eks näis ... 1 septembrini on aega küll ja küll
Kommentaar
-
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustMina küll teda Barcas ette ei kujutaks. Tegu ju puhtakujulise ründajaga, aga Barca mängujoonises ei ole puhast ründajat ette nähtud.
Eelnevale sakslaste nimistusse lisaks ka Jerome Boatengi, mängis ju see meeski enne Bayernisse minekut hooaja Premieris.
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustNo ta ju figureeris siin päris palju chelsea avatariga nüüd viimasel ajal on pigem pooli teemas liverpooli logoga
Minu teada pole tal kunagi Chelsea avatari olnud..
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMinu teada pole tal kunagi Chelsea avatari olnud..
Kommentaar
-
Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitustMina küll teda Barcas ette ei kujutaks. Tegu ju puhtakujulise ründajaga, aga Barca mängujoonises ei ole puhast ründajat ette nähtud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar