No ei ole saladus, et pean Torresest juba 10 aastat lugu ja ega tüüp ei tagunud omale rusikaga vastu rinda, et lõin 4 väravat. Vaid läks peale mängu väravavahti lohutama ja kes luges siis see teab ka mida ta veel rääkis eilse mängu kohta. Kuid tõesti, Tahitile ei ole just raske väravaid lüüa, koguaeg jooksid seal 2 kesi Villaga väravavahiga silmitsi. Itaaliale või Saksamaale finaalides lüüa oli kindlasti kordi raskem, kui Tahitile 4 lüüa Vähemalt sai 4 kolli juurde ja lähenes jõudsalt Raulile. 9 väravat veel vahe, ei tea kas läheb ka mööda? Siis tõuseks läbi aegade paremuselt 2 väravakütiks Hispaania koondises. Villa on ikka hullu pannud koondise eest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustChelsea ja Adidas jätkavad koostööd. Lepingut pikendati koguni 10 aastat. Hää lahendus - adi jalkasärgid on reeglina alati väga stiilsed (mitte ainult CFC omad) ja suuri košmaare ei ole eriti kusagil pidanud kannatama. Lisaks on mängus tõenäoliselt ka täitsa kopsakas papirull. Kena kena.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustTegelt hästi kokkuvõetud ... leierdasin liiga pikalt ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMul oleks väga hea meel, kui Hispaania Nigeeria mängus üks sinisärkidest midagi korda saadab. Ma ei rääkind, et mul ei ole üldse hea meel, lihtsalt ma olen nii DEBIILIK, et ma ei saa aru, mida on nii väga rõõmustada ja suurt ning rooslist järeldada amatööridele löödud 4 värava põhjal. Mainin ära lööjaks oli maailma tugevaima koondise ründaja, kes omakorda mängib Premier Leagues.
Keegi midagi mängu kohta mainib siis ainuke tark lause,mida kirjutame on "ja siis?". Sobib, nii teemegi!
Lisaks võiks Nasfal ja ChelseaFC teha mingisuguse nimekirja meeskondadest, kelle vastu teised Chelsea fännid tulemusi siin foorumis kommenteerida võivad. Aitaks igasugu jamasid ära hoida.
Kommentaar
-
Ära nüüd solvu. Veidi svipsis peaga kirjutatud post oli. Mind isiklikult tegelt ei koti ka, mida sinised teevad väljaspool klubi. Pole kunagi Hispaania koondis meeldinud ja ei hakka meeldima ka, olgu või kogu koosseis Chelsea mängijaid täis. Aga see selleks, rohkem minu isiklik omapära. Pigem võiksid siis midagi kirjutada ka mängust mitte lihtsalt öelda, et see ja see lõi nii palju väravaid. Otsest livescore pole ju vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustkõik ju sinistele augustis algavale uuele Premier League hooajale kasuks ( Parem Tahitile 4 väravat lüüa ja trenni teha kui USA klubis tobi tirida ja mustadele lõuksi pakkuda ).
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustLisaks võiks Nasfal teha mingisuguse nimekirja meeskondadest, kelle vastu teised Chelsea fännid tulemusi siin foorumis kommenteerida võivad. Aitaks igasugu jamasid ära hoida.
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustKes see veel on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSelline ärapanemine..... Awesome....
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustVõi sina tuled mulle rääkima ärapanemisest. Huvitav, millega sa ise pidevalt tegeled. Siin oled üks kõva mees kes kõike teab ja igaühe paika paneb.. -ja mujal, tungid võõrale õuele ning hakkad pimesi lahmima ja ülbitsema. Sry, aga mul sai sellest kõigest mõõt täis.
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustjess torres on raudselt tagasi!!!
ei jõua ära oodata mängu Itaalia vastu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar