Nali oli tõesti hea Samas tiim on hetkel nagu paberil ülihea, et Mourinho võiks oma Double Sessioone jätkata ning ei tasukski vast kedagi juurde tuua ja transfer rahad jätta talveks. Euroopa tiitlid võitsime me ju siiski tänu pidevalt mängivale samale tuumikule, mitte sellele, et igat positsiooni on pingil katmas mõni maailmatasemel täht.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustmitte sellele, et igat positsiooni on pingil katmas mõni maailmatasemel täht.
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustMonaco ostmas siis Hulki 60 milkuga, räägivad kollased lehed... vaatab mis sellest staaride rahest saab, vb panen puusse aga Real oli ju oma staaride hunnikuga vahepeal sootuks hädas ??
Kommentaar
-
Algselt postitas Gutman21 Vaata postitustChristian Benteke agrees a contract extension to keep him at Villa until 2017.
Teda siis ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustEga kõiki mängijaid, kes vähe parema hooaja teinud on ei peagi kohe saama/tahtma. Peatreener on Mourinho ja usu, ta ei lähe hooajale enne vastu, kui tal on kõik kohad vajalike meestega täidetud. Üks on see keda fännid näha tahaks, teine see, keda treener vajab, et meeskond tugev oleks. Usaldage rohkem Moud ja relax, ärge muretsega asjade pärast, mida te muuta ei saa.
Lihtsalt mainisin seda, sest ma olen kuulnud, et Chelsea oli huvitatud temast... ei muud midagiFCTW
Kommentaar
-
Hehe. Daily Mail muuhulgas väidetavalt kribas tänaste ruumorite hulka ka tüki järgneva pealkirjaga: Arsenal want Chelsea outcast Juan Mata. Ei ole tihedad need momendid elus, kui ühe lause jooksul kahel juhul tahaks midagi öelda, aga sõnu lihtsalt pole aga ei, suvi on lõbus aeg. Jätkata.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustHehe. Daily Mail muuhulgas väidetavalt kribas tänaste ruumorite hulka ka tüki järgneva pealkirjaga: Arsenal want Chelsea outcast Juan Mata. Ei ole tihedad need momendid elus, kui ühe lause jooksul kahel juhul tahaks midagi öelda, aga sõnu lihtsalt pole aga ei, suvi on lõbus aeg. Jätkata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gutman21 Vaata postitustLihtsalt mainisin seda, sest ma olen kuulnud, et Chelsea oli huvitatud temast... ei muud midagi
Chelsea FC have not made contact with Christian Benteke or Aston Villa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar