täna öösel kostitame atsee milaani mingi poole 2(?) paiku öösel. Tahaks loota et seekord magama ei jää ja Hazardit näeb jälle.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
V6tan j6uga Szandori t88 yle...ajutiselt siiski Ehk siis lisaks hooaja soojendusele on yks "noor" juba 24 saamas t2na:
6nnitlused h2rra Ryan Bertnardile!!!
PS! Lisaks on t2na synna sellistel endistel siniverelistel kangelastel nagu "kohe kohe plahvatav lootust andev noor" Salomon Kalou ning "tyhikargaja" Wayne Bridge.
Kommentaar
-
Üle pika aja on lust vaadata, et pink on soliidselt pikk ning mitte täis surnud puid. Uued ostud/laenult tagasi tulnud tunduvad olevat ilusti meeskonda sulandunud ning vähemalt pre-seasoniks on mootor ilusti tööle saadud.
Wordprezilt ootaks endiselt oma auga välja teenitud kesvamärjukest! Hetkel on kodumaa muld jalge all, sestap oleks patt võimalust mitte ära kasutada
Ning uuele hooajale vastu vaadates mainiks ka veel siinsetele sinistele ära, et kui peaks tekkima kange soov saare peale lennata ning siniseid ka oma silmaga kaema minna, siis pileteid on minu kaudu täitsa võimalik saada. Eelmine aasta siin paar kodaniku seda võimalust kasutasid ning tundus, et edukalt! Mingit vahendustasu ma ei söanda võtta, kuid oma kasu on mul sellegi poolest sees. Nimelt ma ise ei jõua kõikidel mängudel käia, aga lojaalsuspunkte oleks sellegi poolest tore koguda, et siis hooaja lõpul magusamaid mänge ise väistata. Gloori, i nõu.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustWordprezilt ootaks endiselt oma auga välja teenitud kesvamärjukest! Hetkel on kodumaa muld jalge all, sestap oleks patt võimalust mitte ära kasutadaLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar