320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustWilliani ja Anzhiga on ka numbrites kokkuleppele saadud. Üleminekust lahutab nüüd vaid tööluba, mille peaks kolmapäeval kätte saama.
Kommentaar
-
Algselt postitas M1kker Vaata postitustAh minge perse selle diiliga
mitte et mulle uued näod ei meeldi aga kuhu ... kuhu...
Pühapäeva jätkuks lisan siia vahva pildi, mille 101GG lõustaraamatusse mõned tunnid tagasi riputas. Ilmestab kenasti kogu olukorda. Van Ginkel ei mahukski algrivistusse - nii on siis lood keset platsi. Love and peace.
Kommentaar
-
Willian on Instagram: "My dream came true. I'm very happy to sign with a best club in the world. Thanks God! Come on Chelsea!"
http://instagram.com/p/db9n5_QJV4/#
Willian has been told he has a place in the starting XI alongside Hazard and Oscar in the trio.
Kui see nii peaks olema, siis saab huvitav olema kuidas Mata sellele reageerib."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Niimoodi tuleb medicale teha
Williani tulekuga tundub keskväli kindlasti kole ülerahvastatud, seega fakt on, et paar venda teevad minekut. Mikeli üritatakse siiani minu meelest Türki maha parseldada. Pluss kui nüüd veel ründaja ka tuuakse, siis peab Mosesele ja Dembale ilmselt lehva tegema vähemalt hooajaks. Mata ruumoritele see muidugi kasuks ei tule ning loodan tõesti, et mees suudab end Jose joonisesse sisse mängida ning klubisse ka jääb. Need 2 hooaega tema poolt on olnud suurepärased ning usun ka et paljude fännide arvates võiks tegu olla kunagi samas suurusjärgus legendiga nagu seda on praegu Zola.
Kommentaar
-
Ma võin siin küll lolliks jääda nagu 'kamoon saf ei lähe kuhugi' mehed õhtul enne vana pinsileminekut, aga mitte ei taha uskuda, et tiimi seni parim mängija saab saabast ja tiimi seni halvim mängija võib jätkuvalt ründajat teeselda ja kodus trükipresse silitada. No ei ole loogish.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustSee oleks lausa kuritegu, kui Mata minema kupatataks või pingile jäetaks. Sellist klassi mängumeest ei saa pingile jätta või lihtsalt minema saata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar