Hakkasin kirjutama, et Chelsea võitis just karika, ja 6 sek hiljem löödi 2-2.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustMõnusalt pargite ikka, nagu 2011 finaal oleks. Oma värava kobistasite ka mõnusalt ikka.Remember, remember, we're shit in November!
Kommentaar
-
No perses, kurat 30 sekundit enne lõppu ja ma olin nii kindel, et see on kotis. Ja kohe oli kuidagi tunne, et Lukaku, kel vähem kogemusi sel tasemel, ei saa sisse. Bayern oli küll domineerivam pool, aga arvestades, kuidas me vapralt kümnekesi pidime mängima, väärisime seda võitu minu meelest rohkem. Aga noh, sellegipoolest oli see suurepärane mäng Chelsea poolt. Eriti head olid Luiz, Schürrle ja Hazard. Kui sellist taset suudame hoida, teeme veel suuri tegusid Euroopas see aasta. Ma ainult sügavalt loodan, et Williani ja Eto'o tulek midagi perse ei keera.Remember, remember, we're shit in November!
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKas Cole veel vähe pendlaid mööda on löönud, et ta ikka ja jälle neid lööma pannakse?! Täna, kuidagi, kobistas ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustKas Cole veel vähe pendlaid mööda on löönud, et ta ikka ja jälle neid lööma pannakse?! Täna, kuidagi, kobistas ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustMõnusalt pargite ikka, nagu 2011 finaal oleks. Oma värava kobistasite ka mõnusalt ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustMõnusalt pargite ikka, nagu 2011 finaal oleks. Oma värava kobistasite ka mõnusalt ikka.
Arsenal oleks ammu juba 5-0 saanud. Siis oleks sa end täis kusnud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar