Algselt postitas decrakas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ma ei oska isegi öelda mis pask see eile väljakul toimus. Esimene pealelöök oli Oscarilt 45 mis läks sisse. Kõik -üks löök! Basel mängis ikka nii üle nad söötudega, vahepeal iseennast ka üle, muidu oleks 1-3 ka olnud. Mida Mourinho mõtles üldse? Seis on 1-1 on vaja võita ja toon kaks kummi sisse ??? Sellepärast tullakse ka siia paukuma sest see oli lihtsalt HALE !
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustRafa in jah
Kommentaar
-
Williani ja Eto'o ostud paistavad selles valguses ikka täiesti võta-aga-pane-tagasi diilid. Mõistusevastane kommišoppamine. Muidugi, time will tell, aga osta sisse ukraina brass ja võõrandada eelmise hooaja parim mängija? Mou is losing it ja seda näitas juba Reali karjäär."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas MMclub Vaata postitustHuvitav kas ma olen ainus kes nagu ei tule mujale teemadesse mingit s*tta ajama ?
Väga aus olla siis ma isegi ei viitsi saksa teemat lahti teha, rääkimata mingi jama kirjutamisest sinna
Leheküljel 822 kirjutasin minagi... ent " siiski Meistrite liiga "
Nojah... jään huviga ootama laupäevast mängu Spursi vastu
Aga muidu järgmiseks mänguks täitub täpselt kuu aega meeskonna viimasest võidust (21.08 2:1 võit Aston Villa üle).
Pärast seda siis seeria:
0:0 ManU
1:1 Bayern (kaotus penaltiseerias)
0:1 Everton
1:2 Basel
Arvestades Romani ja kui pikalt CL võitjale di Matteole aega anti, siis peaks vist hasmourinhobeensackedyet.com'i vist käima panema ? (mitte, et see ratsionaalne või mõistlik oleks, aga nii need asjad tunduvad käima ju vene rikkuri peas)...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEhk siis järgmise laupäevast jah ? See nädalavahetus on kavas Chelsea-Fulham ja siis 28. on mäng Spursiga.
Aga muidu järgmiseks mänguks täitub täpselt kuu aega meeskonna viimasest võidust (21.08 2:1 võit Aston Villa üle).
Pärast seda siis seeria:
0:0 ManU
1:1 Bayern (kaotus penaltiseerias)
0:1 Everton
1:2 Basel
Arvestades Romani ja kui pikalt CL võitjale di Matteole aega anti, siis peaks vist hasmourinhobeensackedyet.com'i vist käima panema ? (mitte, et see ratsionaalne või mõistlik oleks, aga nii need asjad tunduvad käima ju vene rikkuri peas)...
Di Matteoga oli see keiss, et teda ei tahetud algusest peale. Aga Pep saatis pikalt ja siis kiirelt muud varianti ei leitud. Josega räägiti esimesi jutte juba detsembris vist ja kevadeks (nagu rääkis kasutaja ChelseaFC mulle) oli mingisugune eellepingki juba tehtud. Robbiel oli vaja aind ühte vähe sitemat seeriat, et saabast saada. CL ei määrand pea midagi.
Iseenesest arvan, et kui keegi üldse romalt aega saab, on see Jose.
Aga võistkond tuleb mängima saada. See on veidrus,mis praegu toimub.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tolmulest Vaata postitustKõik te suured chelsea fännid... olge nüüd nii armsad ja vaadake oma teema 822. lehekülge. ERITI just neid postitusi mis tulevad peale alagrupi meeskondade teadustamist
nõrgematele IT gurudele teen asja lihtsamaks:
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...sea-FC/page822
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÜlikerge jalutuskäik Saab liigale keskenduda
Oli küll 1:2 Baselilt ja veel oma kodusOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOli küll 1:2 Baselilt ja veel oma kodusRemember, remember, we're shit in November!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar