Ärge provotseerige ja nautige tähtsat võitu, ise natukene võetud ka ja ei viitsi muud öelda kui fuckyeaaa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Äkki peaks üldse klubi nime FC Bussipargiks muutma vms....ennem mängu, mängu ajal ja mängu peale ainult seda bussi juttu tuleb! Ei tasu peale võtta poisid nii palju...kohe aastavahetus ju tulekul! Tänane mäng oli väga kena, no jaa nimed, kes hästi mängisid on mainitud ja nõustun, et see Etoooo kõlbab küll ainult pingipoisiks.
Kommentaar
-
et siis Mark Schwarzer keskpoolikus järgmine mäng
Ja üldiselt võivad kõik kel soovi mõne terava asja otsa istuda oma bussijutuga."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Käisin ka Hiiukas mänge vaatamas ja Eto tegi suht alguses punase kaardi väärilise vea aga kaarti ei tulnud, jepikajee
ja nagu Härr coco kes libistas õlle kõrval ütles, (panen nüüd tarka) Chelsea on üks klubidest Premmis kellel eduseisus toob võidu on D - kategooria juhiluba.
Webb muidugi võiks meheks saadaThe One and Only
Kommentaar
-
see bussiparkimise jutt on mulle pikemat aega tegelikult närvidele käinud.isegi kui sa mängid kaitsest lähtuvalt, siis mis selles halba on? iga treener valib oma käekirja proovides tuua esile parimad küljed tiimis ja peites halvimaid omadusi ju.ilmselt see ongi iga treeneri ülesanne ju. lisaks kui see on edukas, mida see chelsea puhul ka seni kahtlemata on, siis milles mure. kes niimoodi võitja tiimi poolehoidja on, nautigu ja edu ja kes vastaspoolel kirugu omasid, et kaitset lahti ei suutnud murda. kohati jääb foorumit (ja mitte ainult seda alateemat siin) sirvides mulje, et sellise võidu eest ei pandagi tabelisse 3 silma. kahjuks või õnneks ometi pannakse ja lõpeks määrab, see kui palju neid punkte kevadel tabelis on ja olgu see saavutatud bussi, trammi või trolliga, sel pole mingit vahet.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustsee bussiparkimise jutt on mulle pikemat aega tegelikult närvidele käinud.isegi kui sa mängid kaitsest lähtuvalt, siis mis selles halba on? iga treener valib oma käekirja proovides tuua esile parimad küljed tiimis ja peites halvimaid omadusi ju.ilmselt see ongi iga treeneri ülesanne ju. lisaks kui see on edukas, mida see chelsea puhul ka seni kahtlemata on, siis milles mure. kes niimoodi võitja tiimi poolehoidja on, nautigu ja edu ja kes vastaspoolel kirugu omasid, et kaitset lahti ei suutnud murda. kohati jääb foorumit (ja mitte ainult seda alateemat siin) sirvides mulje, et sellise võidu eest ei pandagi tabelisse 3 silma. kahjuks või õnneks ometi pannakse ja lõpeks määrab, see kui palju neid punkte kevadel tabelis on ja olgu see saavutatud bussi, trammi või trolliga, sel pole mingit vahet.
asjalik +1www.ehrakennus.ee
Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !
Kommentaar
-
Agent kinnitas Balotelli lahkumissoovi - kas läheb Chelseasse?
__________________________________________________ _
Kus mängib Mario Balotelli 1. veebruaril, on selguseta, kuid tema agent teatas, et ründaja tahab Milanist lahkuda.
Milani president väitis hiljuti, et plaanib ründaja jaanuaris maha müüa, kuid klubi hilisema teate kohaselt oli tegemist vaid kuulujuttudega.
23-aastase Balotelli agent on sellele vaatamata veendumusel, et endine Manchester City ründaja plaanib peagi klubi vahetada.
"Mario tahab jaanuaris lahkuda. Ma ei tea, kuhu ta läheb, kuid me uurime erinevaid võimalusi," ütles Balotelli agent Mino Raiola The National'ile.
"Chelsea on üks variantidest, kuid reaalseid pakkumisi ei ole veel tehtud ja ma ei oska midagi spekuleerida."
Üleminekuaken avaneb juba homme (1. jaanuaril) ning Balotelli praegune leping Milaniga lõpeb 2017. aastal.
Ei tea küll kui palju see tõsi on.FCTW
Kommentaar
-
@Milanello 10h
Raiola: "If I said that Balotelli wants to leave Milan? I haven't spoken with anyone. They are liars, and it's low-level journalism."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar