Algselt postitas wordprez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Long John Vaata postitustKuule, miks sa sõimad Cole`i siin? Kes sa selline oled? Pea lugu mängijatest.
Aga teemasse ka natuke.. PVA ootaks ühel päeval küll tagasi, enne teda tahaks aga Bertrandi Cole'i positsioonil näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas maggio Vaata postitustKõik peavad Cashley'st lugu, igati väärt vana aga see Cashley nali on ka minu CFC sõprade seas käibel olev nali. Pole põhjust muretseda. Kõik Che£$ki ja teised sellised naljad ei lähe juba ammu hinge.
Aga teemasse ka natuke.. PVA ootaks ühel päeval küll tagasi, enne teda tahaks aga Bertrandi Cole'i positsioonil näha.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Ahoi! Mul on mai alguses Londonisse minek ja kindel soov oleks esimest korda käia Stamford Bridge'il mängu vaatamas, 3.mail on seal Norwichi vastu mäng. On kellelgi siin kogemusi ja oskab anda nõu kuidas saada normaalseid pileteid? Piletid sellele mängule tulevad küll alles märtsis müüki aga mulle on jäänud mulje, et need müüakse üliruttu ära ja seetõttu tahaksin juba varakult teada, kuidas oleks kõige parem toimida.Remember, remember, we're shit in November!
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustMatic tagasi Chelseas, official peaks täna või homme tulema. Saab hem teda ka siis manurei vastu platsil nähaLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
Matici kohapealt aga tekkis küsimus, et kui ta Benficasse anti/müüdi Luizi +25 miljoni eest siis mis hinnaga teda selles diilis hinnati?GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mushroom Ninja Vaata postitustAhoi! Mul on mai alguses Londonisse minek ja kindel soov oleks esimest korda käia Stamford Bridge'il mängu vaatamas, 3.mail on seal Norwichi vastu mäng. On kellelgi siin kogemusi ja oskab anda nõu kuidas saada normaalseid pileteid? Piletid sellele mängule tulevad küll alles märtsis müüki aga mulle on jäänud mulje, et need müüakse üliruttu ära ja seetõttu tahaksin juba varakult teada, kuidas oleks kõige parem toimida.
Kutsusite! Minu kaudu tõepoolest võimalus pileteid hankida. Kirjuta PM mulle konkreetse sooviga ja mõtleme midagi välja ehk
Kommentaar
-
Lõõpida saab selle transferi kallal küll mugavalt, kusjuures mäletan, et mõnda aega tagasi veel mingise teise klubi fänn käis siin teemas kommenteerimas, kuidas Matici tagasi ostmine kõva raha eest oleks eriti koomiline. : D
Aga iseenesest päris äge signing, vaatasin, et valiti isegi möödunud hooaja Portugali liiga parimaks, mis tegelikult on suhteliselt väärt tunnustus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar