Algselt postitas wordprez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas StokÄkki selles ongi asi, et Chelseas üritati Sturridge'it ümber lõigata? Liverpoolis mängib ta tipuründes ja isetseb igas mängus vähemalt ühe kolli. Chelseas oli ta minu mäletamist mööda vasak ääreründaja, poole kohaga pingil.
Kommentaar
-
Isiklikust aspektist täiesti arusaadav, et minema tahtis. Mänguaeg ja koondisekoht ja feim ja gloori. Mõnes mängus sai keskel proovida, munas ära. Enamuse ajast oli fuckknows kus ja proovis iga hinna eest end pildile mängida (see nimetatud isetsemine siis). Ma arvan, et väga keegi ei vaidle vastu, et olukord, kus üks vend taob nagu sõnnikut piki laudaseina, aga ikka ja jälle ja jälle on eelistatum kui DS, võib see viimasele ebaaus tunduda. Üks hetk sai karikas lihtsalt täis ja vsjo. No ja kui mängija klubis olla ei taha, siis mina teda ka ei igatse, löögu palju tahab.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Eks see ole selline klassikaline Chelsea taktika, kus selle asemel, et lasta oma andekatel noortel mängida, eelistatakse Abramovichi kalleid mänguasju. Nii müüaksegi noored peagi maha, ja kui nad peaksid kuskil mujal endale nime tegema, siis ollakse rahapakkidega varsti taas ukse taga. Selles mõttes üldse ei imestaks, kui Chelsea paari aasta pärast jälle 'pooli uksele koputab Sturridge'i osas. Müüt Sturridge'ist kui isekast mängijast on muidugi naljakas, seda võis ta vist ainult Chelseas olla, kus teda mängitati äärel ja mees proovis end iga hinna eest tõestada. Liverpoolis pole mingist isekusest tema juures haisugi. Tegelt on ju Sturridge alati tipuründaja olnud ja kui ta on sel positsioonil mängida saanud, siis räägib vastav statistika enda eest, kui andeka mängijaga on tegu. Tänud igatahes Rafale & Chelseale!
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustEks see ole selline klassikaline Chelsea taktika, kus selle asemel, et lasta oma andekatel noortel mängida, eelistatakse Abramovichi kalleid mänguasju.
Kui aga sellest noorte laenamise poliitikast rääkida, siis viimasel pressikal mainis ka Jose, et klubi teeb teadlikult tehinguid, et FFP-ga sammu pidada. Nagu olen ka varem maininud, siis KDB pealt 12 milli kasum, samas Chelsea särgis jooksis väljakule vist 5 mängus? pole ju paha. Niikaua kui mängijad on nõus klubisse niimoodi tulema ning klubi on võimeline neid endale meelitama, siis ei näe mina selles mingit probleemi. Jaanuariaken tehti 23 milli kasumit ning minu silmis on sats veel ühtlasem ja rohkem tasakaalus kui enne uut aastat.
"Kallid mänguasjad" on samas ka tiitlikapi täis toonud. Noortega seda vaevalt juhtunud oleks. Kuid eks Arsenali (ja nüüd ka pooli fännidele) see muidugi meelt mööda pole. Pigem ole kibestunud Ayre saamatusele koralike mängumehi klubisse juurde tuua, kui siin rivaalide teemas oma teatavat frustratsiooni välja elamas käia, zip!
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustNiikaua kui mängijad on nõus klubisse niimoodi tulema ning klubi on võimeline neid endale meelitama, siis ei näe mina selles mingit probleemi. Jaanuariaken tehti 23 milli kasumit ning minu silmis on sats veel ühtlasem ja rohkem tasakaalus kui enne uut aastat.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust"Kallid mänguasjad" on samas ka tiitlikapi täis toonud. Noortega seda vaevalt juhtunud oleks.
ps. SleepWalking, saab üldse jalkas erapooletu kõrvaltvaataja olla?
pps. haudafakk me siia jõudsime jutuga?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas weska Vaata postitustOscar tundub viimasel ajal veits vormist väljas olevat.
Kommentaar
-
jaaaa tyra küll, tüüpiline midweek mäng.. teine poolaeg oli täiesti saast ja lõpptulemus peegeldub selles ilusti. lõpuminutitel oli küll siuke tunne, et siit tuleb veel lutt ka kahju täiesti tobedast punktikaotusest, eriti võttes arvesse seda, et city vastu mängiti veri ninast välja kolme punkti saamiseks. davai edasi täiskäigul, tibusid loetakse kevadel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar