Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kohtuniku poolt oli tegemist siiski väga ebastabiilse vilega. näiteks selle põlve sõitmise magas ta maha ja ei vilistatud isegi mitte viga. + siis veel need geremi ja lampardi karistusala intsidendid
kohtuniku poolt oli tegemist siiski väga ebastabiilse vilega. näiteks selle põlve sõitmise magas ta maha ja ei vilistatud isegi mitte viga. + siis veel need geremi ja lampardi karistusala intsidendid
Umm ja see, kui Terry kukkus Messile peale või noh hüppas.
Magage kaineks. Üksikud idioodid ei võrdu automaatselt kõigi Inglismaa fännidega. Pealegi, kuskile Chelsea foorumisse võib ähvardusi ja sõimu postitada kasvõi Volli kõrvalkorterist, Inglismaaga pole siin mingit seost. Ja Inglismaa fännid pole ammu enam mingid vägivallatsejad, sealsetel staadionitel ei pilluta mängijaid ega kohtunikke mingite müntide ja välgumihklitega. Eriti veel välismängudel, pigem üritavad osad tolgused siin-seal ise just nende peal oma kõvadust tõestada. Kontroll on ka juba nii tasemel, et pätid ei pääse enam mandrilegi. 2000 EM Hollandis/Belgias oli vist viimati britiidega probleeme, aga seegi oli tingitud eeskätt saksa fännide provokatsioonidest ja kohaliku politsei üliagarast (loe: ogarast) käitumisest.
Otsisin ja otsisin aga midagi ei leidnud Barca kohta ja tuleb vist tunnistada,et olin lammas ja eksisin.
Millegip4rast olen siiani arvanud,et Barcaga oli tegu seal videos...
Vabandused siis m6tetu laimu p4rast
See video oli vist Tv3 uudistes kunagi jah.
Mis te olete peast lollakad või? See oli ju reklaam.
Vist oli BBC (igatahes Inglismaa ajakirja oma) jalgpallilisa EMiks.
Tolad.
Ääremärkus: täiesti uskumatu, kuidas reklaamid tänapäeval inimestele mõjuvad. Kui vaid reklaami näed, on tegu kohe tõega ja vastavalt vajadusele siis Chelsea, Barca või Itaalia treening. Oh teid vaesekesi küll. Prostamool Uunot kardate ka juba?
Täiesti uskumatu jah aga see video polnud kindlasti see mida mina mõtlsin.
Ja mis sul Prosamool Uuno vastu on??
Kommentaar