Raisk
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustVähemalt Eva pepu oli kena. Gif-i?"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Mis seis selle Torresega nüüd on? Reedel jäi Eurospordist silma et AS Roma´ga mingisugune aastane laenulepingu värk on tulemas... laupäeval polnud isegi pingil.
Täna jälle mingi teema, et kutt pole nõus oma palga lõikega ja lahkudes tahab saada oma saamata palka (vana teema, juba eelmisel hooajal oli kutil sama jutt).. praeguse seisuga siis 8,5m Ŗ hooaeg x 2.
Saadetakse Malouda kombel reservitrennidesse?
Kommentaar
-
Ma olen aru saanud, et pole mingit saamata palka, lihtsalt kui Chelsea tahab temast lahti saada siis tal on veel lepingut 2 aastat, aga samas ta ei ole nõus mujale väiksema palga eest minema, ehk siis ootabki kuni leping läbi saab ja läheb siis alles minema.
Kuid Chelseale see ei meeldi, sest Torrese väärtus ju langeb kui ta kolmas ründaja 1-2 hooaega on.
Agano mis seal ikka langeda on
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustMa olen aru saanud, et pole mingit saamata palka, lihtsalt kui Chelsea tahab temast lahti saada siis tal on veel lepingut 2 aastat, aga samas ta ei ole nõus mujale väiksema palga eest minema, ehk siis ootabki kuni leping läbi saab ja läheb siis alles minema.
Kuid Chelseale see ei meeldi, sest Torrese väärtus ju langeb kui ta kolmas ründaja 1-2 hooaega on.
Agano mis seal ikka langeda on"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustMidagi rõõmustavat ka- Oscar sai isaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar