mikel viimati ju tublia aga vist liiga kaitsev värk jap
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Ok ok, mõnul on õigus. Seda mängu poleks ma ka kommenteerida tahtnud. Pikem poolaeg, kui barca turmtule vastu kastis istudes. Costa on uimane ja miski suurt eriti ei õnnetu. Scratch that. Terve tiim on uimane ja suurt midagi ei õnnestu. Mängu kontrollitakse lõtva, aga ohtu suurt ei mingit. Aga kui ma koledat 1-0i tahtsin, siis ma olen selle ka valmis võtma. Teiseks poolajaks tellin kohvi, mitte õlle.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Schürrle ikka täiesti jama. Mees on alla käinud. Arusaadav miks algkooseisu koht temast nii kaugeks on jäänud.
Teine poolaeg paistid mulle silma Willian ja (nagu alati) Hazard. Hazard ikka suurepärane mängija. Vanust ka tal kõigest 23 aastat. Ei imestaks, kui 2-7 aasta pärast maailma parimate jalgpallurite sekka arvestataks. Erilisi probleeme ei tekkinud, Hull andis juba 10 minutit enne lõppu alla.
Kommentaar
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think its a better cow than the one youve got in your own field. Its a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitusthttps://vine.co/v/O6jOwPzqpun
Üks kollane all , suht rumal üritus. Seekord puudusid kohtunikul küll munad ,et teist kollast näidata.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustEsimene tõke siis Euroopa gloori gloorini on PSG Möödunud aastal saime jagu, eks paistab mis jalgpallijumalal sel aastal varuks on. El Cashico ja naftanalju hakkab nüüd ka lademetes tulema. Püsige lainel.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Cech, Azpilicueta, Zouma, Terry, Filipe Luis, Mikel, Matic, Schurrle, Fabregas, Hazard, Drogba
Pink: Schwarzer, Ivanovic, Ramires, Willian, Salah, Remy, Diego Costa
Jõulud lähenevad ja väike rotaatio juba käib. Coca Cola tabeli ülaosa satsi vastu kõlbab niimoodi minna küll. Järgmisesse vooru paluks, ilma lisaajata.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustLuisil siis kena esimene koll kirjas.
E: õnneks polnud Drogbal kardetud põlvevigastust, mis esmapilgul tundus, vaid hüppeliiges, loodetavasti mitte midagi tõsist.
Tegelikult ei tohiks ju mängu üle, kus 3 väravat löödi, ju viriseda, aga natuke külmaks jättis kogu see üritus. Ei liikunud pall nõnda nagu teinekord tavaks on ja osade meeste tegevus jättis tõsiselt soovida. Loodame, et erinevate poiste kokkumäng on nende paari mänguga nüüd enne jõule natukenegi paranenud.
Luisi esimene värav oli vähemalt tore vaadata ja sõber teadis öelda (parandatagu, kui eksin siinkohal), et Schürrlel oli karikas enne tänast väravat rekord: enim pealelööke ilma skoorimata. Selle punni sai siis ka täna pealt.
Nüüd on Mou sõnul mängijatel 2 päeva puhkust, mille jooksul paljud koju sõidavad ja siis esmaspäevaseks mänguks valmistuma. Oli, mis oli, aga äss periood on tulemas Ootan!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar