UEFA say they won't be taking action following the footage of the Chelsea fans' actions at the Paris metro as it falls outside their remit.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Special Juan Vaata postitustNismo lingis ma ei kuule midagi Chelsea kohta.
Ja see on "going full retard" et mingi Eestist joptvõi maad kaugel elav pigi ei saanud rongile ja sellest savi on? Või see, et ma küsin küsimusi siin, kuna ma ise ei näe seal Chelsea värve ega kuule Chelsea kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVladimir, sina ikka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Special Juan Vaata postitustJa see on "going full retard" et mingi Eestist joptvõi maad kaugel elav pigi ei saanud rongile ja sellest savi on?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Special Juan Vaata postitustSa võid sinnasamusesse ronida oma Vladimiriga.
* need pole ju meie sõdurid, vaid mingid kohalikud inglisekeelsed traktoristid, kaevurid, kes metrooga staadionile sõidavad.
* nahhui, see pruun mädapaise tuleb kõrvaldada!
Kommentaar
-
Erivajadusega Juanil on ju isegi kasutajanimes vihje mõistuse puudumisele olemas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Special Juan Vaata postitustMille põhjal nad Chelsea fännid on? Ei näe seljas seal kellelgi Chelsea värve. Ei karjuta Chelsea kohta midagi. Kant inglasi Pariisis Chelsea mängu ajal ja kohe Chelsea fännid?
Kui on siis sitta sellest, neeger jäi rongist maha või ilmselt ronis mujalt sisse. Kedagi ära ei tapetud ja isegi sõna "nigger" polnud kuskil kuulda. Mõttetult suureks puhutud asi järjekordselt.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustUEFA say they won't be taking action following the footage of the Chelsea fans' actions at the Paris metro as it falls outside their remit.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Aga asjast, siis ei teagi, kumb on piinlikum, kas see, mis juhtus või see, et mõni arvab, et sellest pole hullu, kuna zaggin ei öeldud ja küllap 'pigi' ikka sõitu saiLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMa ei saa teisiti, kui pean uuesti kiitma, how well you see ze incidents. Ehk tähendab kirjeldatu hoopis, milline klubi teeb parimat tööd kusese pasa väljajuurimisel fännide seast.
Aga asjast, siis ei teagi, kumb on piinlikum, kas see, mis juhtus või see, et mõni arvab, et sellest pole hullu, kuna zaggin ei öeldud ja küllap 'pigi' ikka sõitu sai
Kommentaar
-
Algselt postitas Special Juan Vaata postitustTuhat vabandust, et mu arvamus enamusega ei ühti aga kui poleks debiilselt kisendatud "we are racists blabla" siis poleks see asi isegi kuhugi jõudnud. Mina ei näe selles rassismi, et kedagi metroos rongile ei lasta. (või ongi alati rassisim kui valge mees midagi pahasti musta mehe vastu teeb?) Rassistlikuks tegigi asja see laul ja ma leian, et peale klubi maine ei kannatanud siin nüüd küll keegi.
Ilmselgelt selline asi on probleem (millega klubi obv tegeleb). Ja üldse, ma ei pea ennast paremaks, aga mingi hetk viskab toorelt sita ventikasse, kui mind, kes ma tahaks lihtsalt mängu vaadata ja vahel kinni peaga skausereid ja gunnareid sõimata, visatakse samasse patta nende metroovendade ja tüüpidega, kes arvavad, et rassism pole rassism, kui keegi haiget ei saa.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar