Kõik Chelsea mehed v.a Courtois pildil. Magical stuff.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust...Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas hanemoos Vaata postitustMis te nüüd jonnite selle punase üle, eks ta tegelikult natuke punase vääriline siiski oli. Tõmba neid jalgu palju tahad tagasi, sõida kasvõi põlvedega sisse, aga kui sa ikka olukorda hiljaks jääd, siis pole vaja kihutada jalad ees vastaste jalgadesse.
Ja päriselt ka nad peavad seda asja küll iga trenni lõpus eraldi harjutama, kuidas absoluutselt kõik mehed suvalisest platsi nurgast lendavad kolme sekundiga kohtunikule näkku, kui vähegi mingi olukord on. Kapten-liider-ledžend-cunt obv esimesena alati.
e: höh, sliip kiirem.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustHuvitav, kas tänapäeval tehakse selleks ka eraldi trenni? Noh, et kui kiiresti suudetakse kohtuniku ümber kogu meeskonnaga koor moodustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSelle õpiku autor oli muidugi SAF isiklikult, niiet eks Mourinho ikka õppis selle käest kelle asendamine tema jaoks elu unistus oli.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar