Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Üleminekuga oli ülimalt rahul ka Chelsea peatreener Jose Mourinho. \"Täna sai unistus tõeks. Olen Andreid enda meeskonda soovinud sellest ajast saadik, kui ma Chelsea\'sse saabusin,\" rääkis portugaallane, kelle jaoks Ševtšenko on sel suvel Michael Ballacki ja Salomon Kalou kõrval kolmas ost.
nop. Bosmani reegel. kui mängijal on leping lõppenud, siis võib ta suvalise klubiga liituda. kui see suvaline klubi talle muidugi lepsi pakub. ja tasuta.
Chelsea poolt oli ju tegelt uks onnestumaid lukkeid saada sellise kaliibriga mees nagu Ballack oma ridadesse ilma uleminekutasuta. iseasi kas teda seal nonda vaja on. aga kui sulle ka pakutakse midagi ulihead, aga tasuta, siis vaevalt et vaatad kas on ka seda tegelt vaja. eks selle arvelt saab Ballackile rohkem palka maksta. ja kui toesti vaja pole, siis saab ju Ballacki eest hea summa jalle kusida. kamoon, me ju koik teame et jalgpall on puhas bisnes, kuigi me ei taha seda eriti tunnistada
eks nad saavad neid edasi. München on ka tegija ilma Ballackita.
nääh. mulle meeldib ikkagi Real Madrid, sest meil on kõige ilusamad mängijad
Jup eriti Zidane
tema läheb ära. aga ma olen kuulnd, et zidane\'l pidi meeletu seksapiilsus olema. aga mulle meeldib Guti, Raul, nüüd ka Ramos. Ronaldo on kole, aga Becks on ilus, Figol oli nii ilus istmik. ja ka Mejia on äärmiselt nunnu
They may have Shevchenko but we have all but sold our best striker.
They may have Essien but we are still looking for another DjembaDjemba
They may have Lampard but we have a redhaired midget turning blind
They may have Robben but we still rely on our 32 years old welshman
Kommentaar